Хихихи
Да се хвалел ТУКА като първи олигофрен

Като ти наблюдавам поведението май ТУКА е единственото място, където въобще надигаш глас ...
Ама то трябва да си олигофрен, за да се оплакваш , да мрънкаш, да искаш, и да се надсмиваш ТУКА,
където не му е мястото и няма кой да те чуе и защото хората също не предоставят материали на всеки олигофрен който имал бил някакви идиотски мисли в главата, "г-н фен на проф. Вучков"

...
Абе колко по- ясно да ти го кажа- сега си 60 кила кила по- малко, по- подвижен си- замъкни си задника до всички фирми производители и си провери каквото там те интересува...Искай от магазините, където купуваш, искай от производителите,
искай от когото трябва и ще ти ги дадат ..
Абе може ли да има толкова смотани мъже..
Направи нещо, бе човек! Ако наистина го искаш- иди и го направи!
Дръж се мъжката! Липсата на инициативност, мрънкане, надсмиване, да тропаш с крак и да искаш, да не знаеш кога да спреш, за да излезеш достойно от положение
не са мъжки качества! За жена са по- приемливи, ама за мъж.. Пфууу, отвратително...
Сега пък искал и "картинки на помещения" да гледа
Разглеждай интериорни списания- всички жени ги харесват...
Май почва да ми светва за какво става въпрос..
Ейй, че съм тъпо парче- трябваше още като ти видя темите да ми светне:
1. Едната е "искам, искам, искам.. и освен това искам, и също искам... И искам някой ГОЛЯМ производител да ми объне внимание и да ми угоди да направи това, което искам..." Да ти кажа...- то всички това искаме- голям производител да ни обърне внимание.. Ако някой се обади, говори за двама
2. Пък другата е: "Ето ме, отслабнах, вижте ме

.. Сега ще ви кажа една страхоооотна диета! Ама не цялата, само до някъде, пък другата- послеееее

" ...
Мда, ама и аз отслабнах и няма да ти кажа каааак!
Пфууу.. и толкова време да се занимавам да пиша..
Ей, че съм червена шапчица..
Последната промяна е направена от M@R#@ на Вто Мар 27, 2007 1:10 pm; мнението е било променяно общо 1 път