Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 3 от 3
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ - ЛАБОРАТОРЕН АНАЛИЗ
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
doc написа:
незнам ти какво си мислиш за мене..

Знаеш, знаеш... Cool... Че ти е недетерминирана детерминантата си мисля..

doc написа:
и се наблюдава предимно у жени. Така че, аз с положителност си мисля, че има нещо недетерминирано в пола ти Smile

Хихихи Laughing Laughing Laughing ..
И каква стана тя- и двамата твърдим, че другия се държи по женски.. Laughing Laughing Laughing
Ти- за цялостни заслуги...
Аз- за безсмислени и празни спорове. Ааа- и за агресивност, което е антипатия всъщност, ама де да знам- твоята нежна натура може да има по- нисък праг на толерантност..... Laughing

Е, аз се оттеглям, щото с жени не споря... Razz Razz Razz

Отговорете с цитат
Мнение  
Хах...осештам че някои по рано са живели срешто лудницата, а сега живеят срещу дома си... не са ли виждате за ко са карате...
Всеки си има мнение ама това не означава че на когото е по различно дай да го анатемосаме и да го пречукаме...
И моето мнение е че консумираме абсолутни лайна не само като добавки ами и като храни и напитки...но съшто така смятам че нямам достатъчно пари да си позволя лукса да ям храни,които съм абсолютно сигурен какво съдържат Confused

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение M@R#@ 
Отекчително прилепчив и себеотносен /още една характерна психична черта Very Happy /.
Не знам за какви жени твърдиш но ти си ми се залепил за к.а като пиявица на огромно растениеядно животно Cool .
Нямам наме3рение да ти доставям удоволствие подрусвайки те, намери си друг Idea

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 3 от 3
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети