Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 2 от 8
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Хайде сега да видим кой, кой е
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Аз се казвам Иван.След 17 дена ставам на 17 Very Happy .Уча в общообразователно у4илище в природоматемати4екса паралека (мн биология ).Харесвам сякфи моми4ета Smile Занимавам се с фитнес по4ти от година.Скоро по4нах да тренирам и free fight.По дискавъри гледам само ловци ан митове Very Happy Оби4ам да гледам тенис(мъжки щото е по атрактивен),волейбол-тфа е най-якия спорт Very Happy аа да не забравя от Айтос сам.Оби4ам да се забавлявам .Редовно ходя по дискот4ки,кръ4ми4ки,кафенца

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
JAKI написа:
FitMax` написа:
JAKI написа:
rnmt написа:
ФИТНЕС БГ написа:
Мале като ви гледам годините направо ме досрамя. Laughing Повечето от вас са на по-малко години от колко аз тренирам. Но добре че има и стари културисти та да се упокоявам. Няма нищо за това ще споделям опит. На мен на времто нямаше кой да ми казва или показва и за това доста грешки съм допускал.

май така излиза Razz , а ти няма ли да споделеш нещо за себе си?

Еййй ФИТНЕС БГ , не очаквах да има толкова голям интерес към нас ? Laughing

хехехе Laughing
точно така си мислех че ще направиш Razz

FitMax` някаква причина ли има да вървиш постоянно след мен ?
Защо съм ти толкова много интересен ?
Не мислиш ли че ставаш много нагъл ?

Абе много Николаевци има тука в тоя форум ?Трима - четирима до тук . Razz

Аз се казвам Станислав и съм роден в гр. София на 28 г. съм.С фитнес се занимавам от 12 години.
Любимата ми музика е house . Завършил съм туризъм .

? Бъркаш ме с някого.
Това че имаме сходни мнения по доста теми не значи нищо.
А и няма как да не вървя след теб като в повечето случаи твоите мнения са преди моите.
А иначе наглостта е втората ми природа,но не мисля че точно ти можеш да се оплачеш от нея.

Мнение  
JAKI написа:
Абе много Николаевци има тука в тоя форум ?Трима - четирима до тук . Razz

ам че как Weedman Super Nasty Guy with axe

|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
Отговорете с цитат
Мнение  
ФИТНЕС БГ написа:
Мале като ви гледам годините направо ме досрамя. Laughing Повечето от вас са на по-малко години от колко аз тренирам. Но добре че има и стари културисти та да се упокоявам. Няма нищо за това ще споделям опит. На мен на времто нямаше кой да ми казва или показва и за това доста грешки съм допускал.

хахааххх Laughing
Ами до тука не видях стари културисти (освен теб ),мисля че почти няма.
А тва е хубаво,че толкова момчета на по 17 18 години тренират Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
FitnesInstruktor написа:
ФИТНЕС БГ написа:

хахааххх Laughing

хахаха аве вие па го изкарахте ФИТНЕС БГ все едно е някакъв 50-60 г.
Между другото ФИТНЕС БГ ти участвал ли си на състезания по куртуризъм ?

Отговорете с цитат
Мнение  
Казвам се Митко , 11клас съм в Техникум по обществено хранене , хобитата ми са освен фитнеса и мотокрос.Имал съм много мотори за възрастаси, Фен съм на моторите CZ щото са най-ефтини Very Happy.

Продавам кросов мотор МЗ 175 къбика

Последната промяна е направена от praset на Чет Окт 25, 2007 5:52 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Отговорете с цитат
Мнение  
Казвам се Мартин, на 15 години от София съм.Тренирам от 1 година имам доста прекъсвания ... Тренирал съм 6 години футбол и 2 плуване.Сега пак ще почвам или плуване или гребане.Уча в Професионална гимназия по транспорт "Макгахан" -автотранспортна техника.Мисля че тва е достатъчно

Отговорете с цитат
Мнение  
Bicepsa написа:
Казвам се Мартин, на 15 години от София съм.Тренирам от 1 година имам доста прекъсвания ... Тренирал съм 6 години футбол и 2 плуване.Сега пак ще почвам или плуване или гребане.Уча в Професионална гимназия по транспорт "Макгахан" -автотранспортна техника.Мисля че тва е достатъчно

Аз те взех за по-голям.

|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
Отговорете с цитат
Мнение  
JAKI написа:
FitnesInstruktor написа:
ФИТНЕС БГ написа:

хахааххх Laughing

Е до 50 имам много Laughing . На състезания не съм ходил по няколко причини. Първата и може би най-важна липсата на воля да чистя чак до такава степен. Втората и може би оказваща влияние върху първата - липсата какъвто и да смисъл от спечелването на титла поне в Бг ( само емоциаонално удовлетворение). Преди години спечелвнето на една републиканска титла в друг спорт бе наградена с грамота и шах. Това е доста демотивиращо нали. Знаеш колко струва подготовка за състезание. В по късен етап вече когато финсово можех да си го позволя задовляването на егото, вече не ми подхождаше някак Twisted Evil . или поне това ми е оправданието. Но поне в спортните занимния съм постоянен, прекъсвам само заради травма да не дава Twisted Evil

Отговорете с цитат
Мнение  
Мисля и аз да ви се представя...
Казвам се Ясен на 21 години съм.. Занимавам се с фитнес от около 11 месеца(може би вече година дори).. Тренирал съм и други неща- баскетбол, плуване. Студент 2-ра година съм в ТУ- София (бог да ми е на помощ още 2 години). Хобитата са ми спорта, електронната музика, приятните компании. Обичам да се шлая безцелно въпреки, че напоследък не ми остава време. Програмист съм от около 2 години. Харесвам Мерцедес, Адидас, блондинките луд фен съм на Levi's.Това е с няколко думи Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
rnmt написа:
Bicepsa написа:

Аз те взех за по-голям.

Шо така Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
на снимките нещо не ми мязаш на 15 Razz

|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
Отговорете с цитат
Мнение  
ФИТНЕС БГ написа:
JAKI написа:
FitnesInstruktor написа:
ФИТНЕС БГ написа:

хахааххх Laughing

Е до 50 имам много Laughing . На състезания не съм ходил по няколко причини. Първата и може би най-важна липсата на воля да чистя чак до такава степен. Втората и може би оказваща влияние върху първата - липсата какъвто и да смисъл от спечелването на титла поне в Бг ( само емоциаонално удовлетворение). Преди години спечелвнето на една републиканска титла в друг спорт бе наградена с грамота и шах. Това е доста демотивиращо нали. Знаеш колко струва подготовка за състезание. В по късен етап вече когато финсово можех да си го позволя задовляването на егото, вече не ми подхождаше някак Twisted Evil . или поне това ми е оправданието. Но поне в спортните занимния съм постоянен, прекъсвам само заради травма да не дава Twisted Evil

понеже съм любопитен а и доста други от форума предполагам,защо не качиш някоя снимка да те видим,може и като мен да направиш да си останеш анонимен снимка без глава Very Happy
и JAKI ми се ще да направи това защото на аватара не е той Question

ако имате желание разбира се Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
djpbs написа:
понеже съм любопитен а и доста други от форума предполагам,защо не качиш някоя снимка да те видим,може и като мен да направиш да си останеш анонимен снимка без глава Very Happy
и JAKI ми се ще да направи това защото на аватара не е той Question

ако имате желание разбира се Very Happy

и аз съм на тва мнение Razz Very Happy Laughing Cool Weedman prayer

|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
Отговорете с цитат
Мнение  
rnmt написа:
на снимките нещо не ми мязаш на 15 Razz

Що бе слаб сам 36.5 рака 115 гръдна малко е кат за 15 годишен ;( поне така мисла

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 2 от 8
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети