| Автор |
Съобщение |
vankata_bg
Потребител
|
Аз се казвам Иван.След 17 дена ставам на 17  .Уча в общообразователно у4илище в природоматемати4екса паралека (мн биология ).Харесвам сякфи моми4ета  Занимавам се с фитнес по4ти от година.Скоро по4нах да тренирам и free fight.По дискавъри гледам само ловци ан митове  Оби4ам да гледам тенис(мъжки щото е по атрактивен),волейбол-тфа е най-якия спорт  аа да не забравя от Айтос сам.Оби4ам да се забавлявам .Редовно ходя по дискот4ки,кръ4ми4ки,кафенца
|
| Сря Окт 10, 2007 2:58 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
FitMax`
Потребител
Местожителство: Плевен
|
JAKI написа:FitMax` написа:JAKI написа:rnmt написа:ФИТНЕС БГ написа:Мале като ви гледам годините направо ме досрамя. Повечето от вас са на по-малко години от колко аз тренирам. Но добре че има и стари културисти та да се упокоявам. Няма нищо за това ще споделям опит. На мен на времто нямаше кой да ми казва или показва и за това доста грешки съм допускал.
май така излиза , а ти няма ли да споделеш нещо за себе си?
Еййй ФИТНЕС БГ , не очаквах да има толкова голям интерес към нас ? 
хехехе
точно така си мислех че ще направиш 
FitMax` някаква причина ли има да вървиш постоянно след мен ?
Защо съм ти толкова много интересен ?
Не мислиш ли че ставаш много нагъл ?
Абе много Николаевци има тука в тоя форум ?Трима - четирима до тук .
Аз се казвам Станислав и съм роден в гр. София на 28 г. съм.С фитнес се занимавам от 12 години.
Любимата ми музика е house . Завършил съм туризъм .
? Бъркаш ме с някого.
Това че имаме сходни мнения по доста теми не значи нищо.
А и няма как да не вървя след теб като в повечето случаи твоите мнения са преди моите.
А иначе наглостта е втората ми природа,но не мисля че точно ти можеш да се оплачеш от нея.
_________________ Ако ме видиш да се бия с мечка в гората, иди да помогнеш на мечката...
|
| Сря Окт 10, 2007 4:40 pm |
|
 |
rnmt
Модератор
|
JAKI написа:Абе много Николаевци има тука в тоя форум ?Трима - четирима до тук .
ам че как
_________________ _______
| |
| O
|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
|
| Сря Окт 10, 2007 8:51 pm |
|
 |
FitnesInstruktor
Потребител
Местожителство: Bulgaria
|
ФИТНЕС БГ написа:Мале като ви гледам годините направо ме досрамя. Повечето от вас са на по-малко години от колко аз тренирам. Но добре че има и стари културисти та да се упокоявам. Няма нищо за това ще споделям опит. На мен на времто нямаше кой да ми казва или показва и за това доста грешки съм допускал.
хахааххх
Ами до тука не видях стари културисти (освен теб ),мисля че почти няма.
А тва е хубаво,че толкова момчета на по 17 18 години тренират
_________________ Постоянство,търпение,воля
Химия e Мръсна дума !!!
|
| Пет Окт 12, 2007 4:33 pm |
|
 |
JAKI
Тренер
|
FitnesInstruktor написа:ФИТНЕС БГ написа:Мале като ви гледам годините направо ме досрамя. Повечето от вас са на по-малко години от колко аз тренирам. Но добре че има и стари културисти та да се упокоявам. Няма нищо за това ще споделям опит. На мен на времто нямаше кой да ми казва или показва и за това доста грешки съм допускал.
хахааххх
Ами до тука не видях стари културисти (освен теб ),мисля че почти няма.
А тва е хубаво,че толкова момчета на по 17 18 години тренират 
хахаха аве вие па го изкарахте ФИТНЕС БГ все едно е някакъв 50-60 г.
Между другото ФИТНЕС БГ ти участвал ли си на състезания по куртуризъм ?
|
| Пет Окт 12, 2007 4:54 pm |
|
 |
praset
Потребител
|
Казвам се Митко , 11клас съм в Техникум по обществено хранене , хобитата ми са освен фитнеса и мотокрос.Имал съм много мотори за възрастаси, Фен съм на моторите CZ щото са най-ефтини  .
Продавам кросов мотор МЗ 175 къбика
Последната промяна е направена от praset на Чет Окт 25, 2007 5:52 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
|
| Пет Окт 12, 2007 5:13 pm |
|
 |
Bicepsa
Потребител
|
Казвам се Мартин, на 15 години от София съм.Тренирам от 1 година имам доста прекъсвания ... Тренирал съм 6 години футбол и 2 плуване.Сега пак ще почвам или плуване или гребане.Уча в Професионална гимназия по транспорт "Макгахан" -автотранспортна техника.Мисля че тва е достатъчно
|
| Нед Окт 14, 2007 2:12 am |
|
 |
rnmt
Модератор
|
Bicepsa написа:Казвам се Мартин, на 15 години от София съм.Тренирам от 1 година имам доста прекъсвания ... Тренирал съм 6 години футбол и 2 плуване.Сега пак ще почвам или плуване или гребане.Уча в Професионална гимназия по транспорт "Макгахан" -автотранспортна техника.Мисля че тва е достатъчно
Аз те взех за по-голям.
| |
| O
|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
|
| Нед Окт 14, 2007 11:12 am |
|
 |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
|
| Нед Окт 14, 2007 1:28 pm |
|
 |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
Мисля и аз да ви се представя...
Казвам се Ясен на 21 години съм.. Занимавам се с фитнес от около 11 месеца(може би вече година дори).. Тренирал съм и други неща- баскетбол, плуване. Студент 2-ра година съм в ТУ- София (бог да ми е на помощ още 2 години). Хобитата са ми спорта, електронната музика, приятните компании. Обичам да се шлая безцелно въпреки, че напоследък не ми остава време. Програмист съм от около 2 години. Харесвам Мерцедес, Адидас, блондинките луд фен съм на Levi's.Това е с няколко думи
|
| Нед Окт 14, 2007 1:35 pm |
|
 |
Bicepsa
Потребител
|
rnmt написа:Bicepsa написа:Казвам се Мартин, на 15 години от София съм.Тренирам от 1 година имам доста прекъсвания ... Тренирал съм 6 години футбол и 2 плуване.Сега пак ще почвам или плуване или гребане.Уча в Професионална гимназия по транспорт "Макгахан" -автотранспортна техника.Мисля че тва е достатъчно
Аз те взех за по-голям.
Шо така
|
| Нед Окт 14, 2007 1:58 pm |
|
 |
rnmt
Модератор
|
на снимките нещо не ми мязаш на 15
| |
| O
|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
|
| Нед Окт 14, 2007 2:44 pm |
|
 |
djpbs
Потребител
|
|
| Нед Окт 14, 2007 3:58 pm |
|
 |
rnmt
Модератор
|
djpbs написа:понеже съм любопитен а и доста други от форума предполагам,защо не качиш някоя снимка да те видим,може и като мен да направиш да си останеш анонимен снимка без глава Very Happy
и JAKI ми се ще да направи това защото на аватара не е той Question
ако имате желание разбира се Very Happy
и аз съм на тва мнение
| |
| O
|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
|
| Нед Окт 14, 2007 4:56 pm |
|
 |
Bicepsa
Потребител
|
rnmt написа:на снимките нещо не ми мязаш на 15 
Що бе слаб сам 36.5 рака 115 гръдна малко е кат за 15 годишен ;( поне така мисла
|
| Нед Окт 14, 2007 10:50 pm |
|
 |
|
|