|
Страница 3 от 8
|
| Автор |
Съобщение |
rnmt
Модератор
|
харен си
_________________ _______
| |
| O
|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
|
| Пон Окт 15, 2007 10:23 am |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
JAKI
Тренер
|
|
| Пон Окт 15, 2007 12:00 pm |
|
 |
djpbs
Потребител
|
JAKI написа:djpbs написа:ФИТНЕС БГ написа:JAKI написа:FitnesInstruktor написа:ФИТНЕС БГ написа:Мале като ви гледам годините направо ме досрамя. Повечето от вас са на по-малко години от колко аз тренирам. Но добре че има и стари културисти та да се упокоявам. Няма нищо за това ще споделям опит. На мен на времто нямаше кой да ми казва или показва и за това доста грешки съм допускал.
хахааххх
Ами до тука не видях стари културисти (освен теб ),мисля че почти няма.
А тва е хубаво,че толкова момчета на по 17 18 години тренират 
хахаха аве вие па го изкарахте ФИТНЕС БГ все едно е някакъв 50-60 г.
Между другото ФИТНЕС БГ ти участвал ли си на състезания по куртуризъм ?
Е до 50 имам много . На състезания не съм ходил по няколко причини. Първата и може би най-важна липсата на воля да чистя чак до такава степен. Втората и може би оказваща влияние върху първата - липсата какъвто и да смисъл от спечелването на титла поне в Бг ( само емоциаонално удовлетворение). Преди години спечелвнето на една републиканска титла в друг спорт бе наградена с грамота и шах. Това е доста демотивиращо нали. Знаеш колко струва подготовка за състезание. В по късен етап вече когато финсово можех да си го позволя задовляването на егото, вече не ми подхождаше някак . или поне това ми е оправданието. Но поне в спортните занимния съм постоянен, прекъсвам само заради травма да не дава 
понеже съм любопитен а и доста други от форума предполагам,защо не качиш някоя снимка да те видим,може и като мен да направиш да си останеш анонимен снимка без глава
и JAKI ми се ще да направи това защото на аватара не е той
ако имате желание разбира се 
djpbs кой е тоя на аватара ми ?
Ти защо не се представиш , ще е интересно да кажеш нещо за себе си , от това което пишеш се вижда че ги разбираш нещата , предполагам че ще бъде интересно на доста хора във форума да прочетат нещо за теб.
за твоята снимка няма да споря ако си ти ще го докажеш!
а за себе си повечето неща съм ги казал.....
казвам се Петко на 37 години съм и работя като DJ вече 17 години
за някой може да е странно защото тази работа не се съчетава с фитнеса и аз също не успях,
вече почти две години не съм прекъсвал, цигари не пуша от 6 месеца твърд алкохол не употребявам вече 2 години само бира,с две думи това е за мен
|
| Пон Окт 15, 2007 3:23 pm |
|
 |
JAKI
Тренер
|
djpbs написа:JAKI написа:djpbs написа:ФИТНЕС БГ написа:JAKI написа:FitnesInstruktor написа:ФИТНЕС БГ написа:Мале като ви гледам годините направо ме досрамя. Повечето от вас са на по-малко години от колко аз тренирам. Но добре че има и стари културисти та да се упокоявам. Няма нищо за това ще споделям опит. На мен на времто нямаше кой да ми казва или показва и за това доста грешки съм допускал.
хахааххх
Е до 50 имам много . На състезания не съм ходил по няколко причини. Първата и може би най-важна липсата на воля да чистя чак до такава степен. Втората и може би оказваща влияние върху първата - липсата какъвто и да смисъл от спечелването на титла поне в Бг ( само емоциаонално удовлетворение). Преди години спечелвнето на една републиканска титла в друг спорт бе наградена с грамота и шах. Това е доста демотивиращо нали. Знаеш колко струва подготовка за състезание. В по късен етап вече когато финсово можех да си го позволя задовляването на егото, вече не ми подхождаше някак . или поне това ми е оправданието. Но поне в спортните занимния съм постоянен, прекъсвам само заради травма да не дава 
понеже съм любопитен а и доста други от форума предполагам,защо не качиш някоя снимка да те видим,може и като мен да направиш да си останеш анонимен снимка без глава
Ти защо не се представиш , ще е интересно да кажеш нещо за себе си , от това което пишеш се вижда че ги разбираш нещата , предполагам че ще бъде интересно на доста хора във форума да прочетат нещо за теб.
за някой може да е странно защото тази работа не се съчетава с фитнеса и аз също не успях,
вече почти две години не съм прекъсвал, цигари не пуша от 6 месеца твърд алкохол не употребявам вече 2 години само бира,с две думи това е за мен 
Значи вчера си бил именник . Честито , малко със закъснение , да си жив и здрав и много успехи във фитнеса.
Колко бирички на веднъж ти е рекорда ?
|
| Пон Окт 15, 2007 4:21 pm |
|
 |
djpbs
Потребител
|
JAKI написа:djpbs написа:JAKI написа:djpbs написа:ФИТНЕС БГ написа:JAKI написа:FitnesInstruktor написа:ФИТНЕС БГ написа:Мале като ви гледам годините направо ме досрамя. Повечето от вас са на по-малко години от колко аз тренирам. Но добре че има и стари културисти та да се упокоявам. Няма нищо за това ще споделям опит. На мен на времто нямаше кой да ми казва или показва и за това доста грешки съм допускал.
хахааххх
Значи вчера си бил именник . Честито , малко със закъснение , да си жив и здрав и много успехи във фитнеса.
Колко бирички на веднъж ти е рекорда ?
мерси ,не правя повече от 3
|
| Пон Окт 15, 2007 5:04 pm |
|
 |
zverozavar
Потребител
|
|
| Пон Окт 15, 2007 8:08 pm |
|
 |
zob40
Потребител
Местожителство: в залата
|
казвам се миро мразя да уча мразя да пия мразя да пуша оби4ам да тренирам до припадък оби4ам да ям в промишлени коли4ества и сам на 15 и уча в спортното аа и сам от варна
|
| Сря Окт 17, 2007 12:08 pm |
|
 |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
Може ли корем без крака  В категория снимки, съм се постарал да задоволя любопитството. Макар че физиката не съизмерима със знанията. И снимката не зависимо дали одобрявате (това което виждате) или не няма да ви даде нищо. Нито в положителна нито в отрицателан посока. Тези които бяха на Бг натурал и са видяли Кънигам може би са разбрали това.
|
| Сря Окт 17, 2007 5:12 pm |
|
 |
kacpar
Потребител
Местожителство: Rousse
|
Зема и аз да кажа нещо за себе си.
Казвам се Йордан на 16 съм от Русе. Уча в ПГХТБ (накратко химията).Тренирал съм 2 години футбол , също така фитнес започнах преди 4-5 месеца (малко но се е нещо  ).Обичам да играя тенис на маса , фен на ф1 (ферари).
Слушам предимно Метал,Рок,Пънк,Хардрок,техно и хаус.Това беше от мене.Не пуша , не пия много бира(10 на вечер
 само).
|
| Съб Окт 20, 2007 4:50 am |
|
 |
DARGON
Потребител
|
Здравейте !
Казвам се Златко.. От Хасково съм ..
На 15 години (ей ся ноември прая 16
Уча в Езиковата гимназия .. в Хасково .. 10ти клас съм
тренирам фитнес от близо 1 година .. но много много несериозно а сериозно се занимавам с това от 4 месеца (юни някде)
През свободното си време цикля пред компа .. бласкам си главата в бюрото  лятото много ама много обичам да си житкам с мотора (50 кубиков пистак)
Слушам всякаква музика .. като се почни от метъл и свършим на блади  мразя чалгата , операта и народната
Любимата ми група са ЛИНКИН ПАРК
И това е ..  горе долу
|
| Нед Окт 28, 2007 7:27 pm |
|
 |
rnmt
Модератор
|
D_Hun7eR написа:Любимата ми група са ЛИНКИН ПАРК
И това е .. горе долу
_________________ _______
| |
| O
|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
|
| Нед Окт 28, 2007 7:45 pm |
|
 |
metal_forever11
Потребител
Местожителство: Кърджали
|
аз пък сам Стоян, на 17 години от Кърджали... с фитнес се занимавах в началото на 9ти клас (сега съм 11ти) но се поразболях малко и трябваше да се оперирам  сега от месец и половина отново се захванах с фитнеса и то по сериозно от всякога  и аз лятото обичам да си карам мотора, пак 50кубика само че балканче  обичам да се занимавам с правене на тонколони и усилватели затова уча и в такова училище (професионална гимназия по електроника и електротехника) много ама много обичам да слушам музика... слушам МЕТАААААЛ, но не само това, слушам още всякаква ХУБАВА музика, мразя чалга, любимите ми групи са Metallica, Hammerfall, Iron Maiden, Children of bodom, AC\DC... падам си и малко нео нацист  така че слушам и ОИ... еми то повече за себе си нз какво да кажа
от мен толкова
_________________ James Hetfield, Kirk Hammet, Lars Ulrich, Robert Trujillo...
Metallica FOREVER!!!
|
| Нед Окт 28, 2007 8:29 pm |
|
 |
Anapolon
Модератор
|
и мартиновците станахме много  Мартин на 23години от софия,работя като охрана.Тренирам от малък г/д на 15 но с мноого прекъсвания,може да имам 3-4 год стаж сериозно
|
| Пон Окт 29, 2007 1:29 am |
|
 |
metal_forever11
Потребител
Местожителство: Кърджали
|
аз имам слабост към това име...  по точно Мартина ама то Мартин е същата работа само че в мъжки род... много хубаво име
_________________ James Hetfield, Kirk Hammet, Lars Ulrich, Robert Trujillo...
Metallica FOREVER!!!
|
| Пон Окт 29, 2007 4:01 pm |
|
 |
Br0k3nIeR
Потребител
Местожителство: Варна
|
Айде още един Мартин се прибавя към списъка  . 9 клас съм, уча в Варна и по специално в Търговска гимназия, занимавам се с фитнес сериозно от 8 клас. И аз съм фен на метала и по специално-LP, Slipknot, Metallica, Iron Maiden -тва са нечовешките за мен групи  Не понасям цигари и алкохол,само като чуя и лошо ми става... Какво обичам -имам едно колело балканче и като изляза с него правя секви глупости, обичам се забавлявам и да стоя с часове пред компа е тва е от мен
_________________ Колко може да живее човек?? Без да диша-минути,без вода-дни,без да яде-месеци,без да мисли-цял живот
|
| Вто Ное 27, 2007 11:11 am |
|
 |
|
|
В момента е: Пет Сеп 05, 2008 5:03 pm | Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
|
Страница 3 от 8
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|