|
Страница 4 от 8
|
| Автор |
Съобщение |
PlayBoy
Потребител
|
Ас съм Наско,16г,от София...с фитнес се занимавам от 8 месеца в зала,като от 3 по сериозно с програма и т.н !Винаги съм спортувал нещо от 4ти клас тренирам футбол(футболисче съм си) в левски бях,сега съм в Цска!И това е уча в центъра в езиково училище немски,не съм мн добър :Д и с наще постояно имам дразги че имам други интереси ама това ми е възрастта!Ама и образованието мн го мраза,ама съшност знам че поне някфо ми тряя и затова ше глеам да завърша поне средно Д:
иначе интересите са ми:футбол,момичета,дискотрески,приятели,кръчми,кафета,дрехи,прически,фешънче съм си,чалга и сити слушам аве във всеки момент моа да слушам различна музика,немоа да слушам метъл и рок :Д
и разбира се фитнеса ме влече много шото той е от най-важните неща за външния вид и като цяло мога да се опиша с няколко качества:
спортен,суетен,смел,мн въздържам чуствата си което май не е много хубаво,мн съм чувстителен ама не си изразявам чуствата,влюбвам се лесно в момичета които после ме нараняват :С,доверчив съм и лошото е че мога да съм твърд ама съм мекушав и тфа е...
|
| Чет Ное 29, 2007 9:14 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
lemsa
Тренер
|
като гледам с dj-я май сме най-...големите тука!казвам се Коста,на 36г съм,бифш състезател по борба,завърших НСА-треньорски профил.с фитнес се занимавам от 3,5г,спорта е в кръвта ми  има и още,но мисля,4е това стига...
|
| Пет Ное 30, 2007 3:45 am |
|
 |
Anapolon
Модератор
|
|
| Съб Дек 01, 2007 3:32 am |
|
 |
maria
Модератор
|
lemsa написа:като гледам с dj-я май сме най-...големите тука!казвам се Коста,на 36г съм,бифш състезател по борба,завърших НСА-треньорски профил.с фитнес се занимавам от 3,5г,спорта е в кръвта ми има и още,но мисля,4е това стига... 
 Ако под "тука" имате предвид форума, успокойте се, момчета-има и по-големи от вас  на години, не по мускули
|
| Съб Дек 01, 2007 5:52 am |
|
 |
Anapolon
Модератор
|
незнам голям под кои смисал се разбира ако е на години не съм на 23 самс е пак
|
| Съб Дек 01, 2007 11:22 am |
|
 |
lemsa
Тренер
|
|
| Съб Дек 01, 2007 8:22 pm |
|
 |
lemsa
Тренер
|
maria написа:lemsa написа:като гледам с dj-я май сме най-...големите тука!казвам се Коста,на 36г съм,бифш състезател по борба,завърших НСА-треньорски профил.с фитнес се занимавам от 3,5г,спорта е в кръвта ми има и още,но мисля,4е това стига... 
Ако под "тука" имате предвид форума, успокойте се, момчета-има и по-големи от вас на години, не по мускули 
ами като не си се представила...наборе
|
| Съб Дек 01, 2007 10:17 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
За обръщението "наборе" трябва да почерпя  Няма какво да кажа толкова, тук са интересни мускулите, а пък аз нямам такива
|
| Нед Дек 02, 2007 7:15 am |
|
 |
maria
Модератор
|
Няма ли някой от по-новите членове да се представи? Не беше лоша тази идея, ама я позабравихме май
|
| Вто Фев 12, 2008 8:02 pm |
|
 |
Hristo Borisov
Потребител
|
както може би всички виждате казвам се Христо Борисов . от сливен съм на 19 години. догодина мисля да ходя да уча в софия : )
тренирах футбол 9 години но спрях и сега съм се захванал сериозно с фитнес и даи боже след 5-6 години на състезание
Хресвам всякакъв вид жени стига да са с големи гърди хаха
освен фитнес обичам да играя билярд , покер и ваобще всякакъв вид карти. играя еврофутбол .
обичам да излизам на дискотеки и така .. това е общо взето
_________________ Ленивият не иска да оре, поради зимата , затова , когато търси във време на жетва , не ще има нищо
|
| Вто Фев 12, 2008 8:29 pm |
|
 |
stankida
Потребител
|
ем аз се казвам мишо състезател съм по лека атлетика от 4 години (в които съм имал много успехи..) културизмът ми е хоби от 3 год.
(но за тях успях да усвоя много методики от културисти и четене)уча УКТЦ гр. Правец свиря в младешки духов оркестар Ботевград oби4ам да танцувам (само каде не мога,но това ми не пре4и) за повече инфо когато ви опозная  (стига да ми го позволите)
дано не ви се стори прехвалено не съм го писал с цел да се хваля...
|
| Вто Фев 12, 2008 9:13 pm |
|
 |
metoman
Потребител
|
На 17 София,Orlandovci City,тренирам от 9-10месеца и като порасна искам да стана фитнес инструктор
Обичам комедиите,голите жени,България,бялата арийска раса и национал социализма  Мразя родоотстъпниците и страхливците и всички,които се имат за богоизбрани!
_________________ Без бодеж,няма растеж!
White Pride World Wide!
Adolf Hitler unser Fuhrer!
14/88
|
| Пет Фев 15, 2008 6:07 pm |
|
 |
guniteam
Потребител
|
Казвам се Петко викът ми Пет на 15 от пловдив 8 клас съм .Хоби освен фитнес да свалям мацки  гледам дискавари
бягам гребна обичам мощни големи коли бмв7>>>мерцедес-с Мн си се кефа по цял ден сас приятели/ки слушам R&B, hip hop ,house,techno,trance.4alga,rock!!!
| Пет Фев 15, 2008 6:24 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
Понеже има нови форумци, на които казвам : ДОБРЕ ДОШЛИ!, изваждам пак тази тема на преден план, за да се представят, ако искат
webhaker, няма смисъл да отваряме нова тема, както ти беше казал Роки, ако искаш напиши нещо тук. Така си събираме автобиографийте на едно място
_________________ Забрави, че “така правят другите”.
|
| Съб Мар 08, 2008 4:22 am |
|
 |
webhaker
Потребител
Местожителство: SLIVEN
|
 ДА
Няма проблем просто не бях видял тази тема
Ами аз съм от Сливен, казвам се Златил ,тренирам тенис 5 години на фитнес ходя 4-5 месеца ,по тв обичам да гледам футбол, тенис и волейбол от спортовете  На 16 години съм уча в езиковата гимназия немски с английски
Много обичам да правя сайтове мн съм добар
Това от мен
|
| Съб Мар 08, 2008 12:16 pm |
|
 |
|
|
В момента е: Съб Юли 19, 2008 7:35 pm | Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
|
Страница 4 от 8
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|