Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 4 от 8
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Хайде сега да видим кой, кой е
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Ас съм Наско,16г,от София...с фитнес се занимавам от 8 месеца в зала,като от 3 по сериозно с програма и т.н !Винаги съм спортувал нещо от 4ти клас тренирам футбол(футболисче съм си) в левски бях,сега съм в Цска!И това е уча в центъра в езиково училище немски,не съм мн добър :Д и с наще постояно имам дразги че имам други интереси ама това ми е възрастта!Ама и образованието мн го мраза,ама съшност знам че поне някфо ми тряя и затова ше глеам да завърша поне средно Д:
иначе интересите са ми:футбол,момичета,дискотрески,приятели,кръчми,кафета,дрехи,прически,фешънче съм си,чалга и сити слушам аве във всеки момент моа да слушам различна музика,немоа да слушам метъл и рок :Д
и разбира се фитнеса ме влече много шото той е от най-важните неща за външния вид и като цяло мога да се опиша с няколко качества:
спортен,суетен,смел,мн въздържам чуствата си което май не е много хубаво,мн съм чувстителен ама не си изразявам чуствата,влюбвам се лесно в момичета които после ме нараняват :С,доверчив съм и лошото е че мога да съм твърд ама съм мекушав и тфа е...

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
като гледам с dj-я май сме най-...големите тука!казвам се Коста,на 36г съм,бифш състезател по борба,завърших НСА-треньорски профил.с фитнес се занимавам от 3,5г,спорта е в кръвта ми Wink има и още,но мисля,4е това стига... Cool

Отговорете с цитат
Мнение  
lemsa написа:
като гледам с dj-я май сме най-...големите тука!казвам се Коста,на 36г съм,бифш състезател по борба,завърших НСА-треньорски профил.с фитнес се занимавам от 3,5г,спорта е в кръвта ми Wink има и още,но мисля,4е това стига... Cool

Миии а каде забравихте ФИТНЕС БГ ?а Фитмакс ? След цикъла ще постна мои снимки и мен да ме видите Cool

Отговорете с цитат
Мнение  
lemsa написа:

Laughing Ако под "тука" имате предвид форума, успокойте се, момчета-има и по-големи от вас Laughing на години, не по мускули Embarassed

Отговорете с цитат
Мнение  
незнам голям под кои смисал се разбира ако е на години не съм на 23 самс е пак Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Anapolon написа:
lemsa написа:

Миии а каде забравихте ФИТНЕС БГ ?а Фитмакс ? След цикъла ще постна мои снимки и мен да ме видите Cool

годините имах пред.за това оставих и многоточие,мислех да пиша дърти Razz мани цикъла сега,дай да ти видим осн. период Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
maria написа:
lemsa написа:

Laughing Ако под "тука" имате предвид форума, успокойте се, момчета-има и по-големи от вас Laughing на години, не по мускули Embarassed

ами като не си се представила...наборе Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
За обръщението "наборе" трябва да почерпя Laughing Няма какво да кажа толкова, тук са интересни мускулите, а пък аз нямам такива Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Няма ли някой от по-новите членове да се представи? Не беше лоша тази идея, ама я позабравихме май Very Happy Rolling Eyes

Отговорете с цитат
Мнение  
както може би всички виждате казвам се Христо Борисов . от сливен съм на 19 години. догодина мисля да ходя да уча в софия : )
тренирах футбол 9 години но спрях и сега съм се захванал сериозно с фитнес и даи боже след 5-6 години на състезание Smile
Хресвам всякакъв вид жени стига да са с големи гърди хаха Smile
освен фитнес обичам да играя билярд , покер и ваобще всякакъв вид карти. играя еврофутбол .
обичам да излизам на дискотеки и така .. това е общо взето Smile

Мнение  
ем аз се казвам мишо състезател съм по лека атлетика от 4 години (в които съм имал много успехи..) културизмът ми е хоби от 3 год.
(но за тях успях да усвоя много методики от културисти и четене)уча УКТЦ гр. Правец свиря в младешки духов оркестар Ботевград oби4ам да танцувам (само каде не мога,но това ми не пре4и) за повече инфо когато ви опозная Wink (стига да ми го позволите)
дано не ви се стори прехвалено не съм го писал с цел да се хваля...

Отговорете с цитат
Мнение  
На 17 София,Orlandovci City,тренирам от 9-10месеца и като порасна искам да стана фитнес инструктор Embarassed
Обичам комедиите,голите жени,България,бялата арийска раса и национал социализма Partyman Мразя родоотстъпниците и страхливците и всички,които се имат за богоизбрани!

14/88
Отговорете с цитат
Мнение  
Казвам се Петко викът ми Пет на 15 от пловдив 8 клас съм .Хоби освен фитнес да свалям мацки Laughing гледам дискавари
бягам гребна обичам мощни големи коли бмв7>>>мерцедес-с Мн си се кефа по цял ден сас приятели/ки слушам R&B, hip hop ,house,techno,trance.4alga,rock!!!

Anadrol, Deca, Наlotestin, Durabolin, Anavar, Maxibolin, Nilevar, Stromba, Primobolan
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Отговорете с цитат
Мнение  
Понеже има нови форумци, на които казвам : ДОБРЕ ДОШЛИ!, изваждам пак тази тема на преден план, за да се представят, ако искат Very Happy
webhaker, няма смисъл да отваряме нова тема, както ти беше казал Роки, ако искаш напиши нещо тук. Така си събираме автобиографийте на едно място Laughing

Мнение ДА 
Няма проблем просто не бях видял тази тема Wink

Ами аз съм от Сливен, казвам се Златил ,тренирам тенис 5 години на фитнес ходя 4-5 месеца ,по тв обичам да гледам футбол, тенис и волейбол от спортовете Wink На 16 години съм уча в езиковата гимназия немски с английски Wink
Много обичам да правя сайтове мн съм добар Embarassed
Това от мен Cool

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 4 от 8
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети