Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 5 от 8
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Хайде сега да видим кой, кой е
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Re: ДА 
webhaker написа:
Няма проблем просто не бях видял тази тема Wink

Ами аз съм от Сливен, казвам се Златил ,тренирам тенис 5 години на фитнес ходя 4-5 месеца ,по тв обичам да гледам футбол, тенис и волейбол от спортовете Wink На 16 години съм уча в езиковата гимназия немски с английски Wink
Много обичам да правя сайтове мн съм добар Embarassed
Това от мен Cool

значи трябва да те хвана да ми пооправиш сайтовете Laughing

Отговорете с цитат
Мнение ok 
няма проблем само сега правя един за националното състезание по уеб дизайн като го свърша Wink

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Дай да видиме нещо на кво програмираш css java php ?

от 1 година се занимавам и вече знам доста за това време Embarassed
ето 3 мои сайта:
http://www.teenzonebg.com
http://www.webstil.hit.bg
http://www.mondeshka.hit.bg
Използвам Javascript, PHP, MySQL, XHTML, CSS
Програми: Adobe Dreamweaver ,Adobe Photoshop CS2,Adobe Flash 8,Easy Gif Animator,Core Ftp Lite,Notepad,FastStone Image Viewer Wink

Последната промяна е направена от webhaker на Нед Мар 16, 2008 6:30 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
webhaker и на мен ми е любопитно какви платформи и езици ползваш. Аз за момента работя с Javascript, PHP, MySQL, XHTML, CSS Wink

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
max_paine webhaker По тая тема минете на ЛС!!!

Мнение  
Аз съм Георги,тази година ставам на 19.Уча в строителния техникум в Бургас.Висок 175 см,79 килограма (въпреки че не изглеждам толкова ,като някои ми го обясняват че е поради по-тежки кости).С фитнес се занимавам от месец Embarassed .Иначе отпреди 3 години си правялицеви опори и коремни преси в къщи (рекорда ми е 5 серии по 110 лицеви опори с по 10 мин почивка между серия...и тогава спрях за около година).Слушам само хитовете от всеки стил музика (без метъл).През уикенда си вадя чобни като работя като барман в една хижа извън града.

Отговорете с цитат
Мнение  
Аз съм от София почти на 18 години съм ,казвам се Рената (Рени),ходя на фитнес от 4 години с прекъсвания,обичам да се движа да карам колело,да се забавлявам на макс ... Laughing

Мнение  
renkata написа:
Аз съм от София почти на 18 години съм ,казвам се Рената (Рени),ходя на фитнес от 4 години с прекъсвания,обичам да се движа да карам колело,да се забавлявам на макс ... Laughing

здр,Рени Cool приатно ми е!

Отговорете с цитат
Мнение  
lemsa написа:
renkata написа:

здр,Рени Cool приатно ми е!

ПОДМАЗВАЧ Twisted Evil

и на мен ми е приЯтно Laughing Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Very Happy Ами паркирвайте колите пред залата, където тренира renkata - тя си избира едната кола Heart Rock ya , а в другата - колелото Twisted Evil
И карайте към Дрън - дрън, защото тук си е тема за мини автобиографии Very Happy

Мнение  
Very Happy

Мнение здравей 
Здравей добре дошла и от мен Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
еее айде стига де Laughing вие пък да не видите хубаво момиче, я се дръжде на ниво! Laughing

Мнение  
абе да вземем да и организираме едно посрещане в стара загора в cosmo , да я посрешнем като хората поне Laughing

Напишете отговор Страница 5 от 8
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети