Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 6 от 8
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Хайде сега да видим кой, кой е
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Организирайте ми Smile жалко че съм от София ..... Laughing

Отговорете с цитат
Мнение
аз дори не съм я видял просто казвам здравей... в днешни времена човек едно здрасти да не каже Laughing

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение Re: e 
webhaker написа:
аз дори не съм я видял просто казвам здравей... в днешни времена човек едно здрасти да не каже Laughing

ако lemsa не беше се "подмазнил" Laughing съм сигурен че твоето "здрасти" нямаше да го има Razz

Мнение  
Аз се казвам Димитър, на 31 г. съм, работя и уча едновременно. С фитнес се занимавам от доста време, но съм много несериозен( започвам и спирам тренировките на 5-6 месеца). А така не става Very Happy

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
хаха що така мислиш и едно здрасти не е подмазване поне за мен Wink

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Чичо Скрудж написа:
Аз се казвам Димитър, на 31 г. съм, работя и уча едновременно. С фитнес се занимавам от доста време, но съм много несериозен( започвам и спирам тренировките на 5-6 месеца). А така не става Very Happy

Сам трябва да си наложиш постоянството, ако искаш сериозно да се занимаваш и да има ефект в крайна сметка Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
Ако някой от новите членове на форума иска, да се представи Very Happy Нали знаете, че периодично подсещам за тази тема Very Happy

Мнение  
maria написа:
Ако някой от новите членове на форума иска, да се представи Very Happy Нали знаете, че периодично подсещам за тази тема Very Happy

Айде и аз да се представя пред фитнес аудиторията Razz

Казвам се Иван и съм от Търговище, днеска станах на 18 и го карам леко само сред роднинска и семейна среда Confused Very Happy Имам още една година да уча и отлитам за някой друг град, какво ще следвам не съм решил в момента Razz май мечтите си или натам отива т нещата. Тренирам от близо година и половина ама от 2 седмици и нещо не съм ходил по много причини, от понеделник си започвам пак активно. Друго не се сещам за в момента. Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
Rock ya Честит рожден ден! Да си жив и здрав, да станеш як и да се сбъднат всичките ти мечти! Very Happy Rock ya

Мнение  
maria написа:
Rock ya Честит рожден ден! Да си жив и здрав, да станеш як и да се сбъднат всичките ти мечти! Very Happy Rock ya

Мерсия много maria Embarassed Най-вече да се сбъднат, че не е хубаво само с мечти да се живее Smile

Отговорете с цитат
Мнение ... 
Аз сам на 15...тренирам волейбол от 3 години... току 6то се регнах..Слу6ам хип хоп.. у4а дизайн в художествента гимназия в Кз...Не ходя 4есто на фитнес,но пък...тренировките по волей са достатъ4но натоварва6ти за да се поддрържам... Rolling Eyes Убожавам влейбола... са6то сам тренирала и таекуон-до няколко години...но това бе6е отдавна...
Друго не се се6там....това е май Wink Wink Wink

Не ползвай цифри , а букви.

Мнение Re: ... 
Bufy написа:
Аз сам на 15...тренирам волейбол от 3 години... току 6то се регнах..Слу6ам хип хоп.. у4а дизайн в художествента гимназия в Кз...Не ходя 4есто на фитнес,но пък...тренировките по волей са достатъ4но натоварва6ти за да се поддрържам... Rolling Eyes Убожавам влейбола... са6то сам тренирала и таекуон-до няколко години...но това бе6е отдавна...

Хммм...хип хоп...еми добре дошла в клуба Wink

scorpion написа:
Bufy написа:

като стана дума за хип хоп има едно заведение във варна казва се стерио пускат само хип хоп и редовно мишо шамара и дребен G са там

Отговорете с цитат
aGGeSSive` написа:
scorpion написа:
Bufy написа:

като стана дума за хип хоп има едно заведение във варна казва се стерио пускат само хип хоп и редовно мишо шамара и дребен G са там

яко Wink И ьз слушам мн хип хоп чуйте някоя песен на Над Закона те са от СливенSmile

Отговорете с цитат
Айде и аз да кажа здрасти на новите ни съфорумци.

Напишете отговор Страница 6 от 8
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети