Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 8
Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Хайде сега да видим кой, кой е
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Хайде сега да видим кой, кой е 
Когато си пишем тук все гледаме някакъв ник - някакви снимки,и толкова.Предлагам в тази тема всеки да напише по нещо за себе си.Така де - да се опознаем сега ... Laughing
Ето аз съм първи Razz

Казвам се Дидо.Студент съм първа година в Свищов - Икономика на Търговията.В петък ме скъсаха по право Embarassed Харесвам всякакви спортове,но обичам три неща: блондинки, Адидас и БМВ Laughing Слушам всякаква музика,но най-вече рок(НЕ МЕТАЛ,а РОК) Laughing
Какво друго... обичам да гледам Дискавъри много, и по специално историческите филми, както тези за религиите.Хоби освен фитнеса,ми е фотографията Razz
Айде вие сте Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Казвам се Боби-11 клас.Спортовете,от които се вълнувам са Формула 1-само Ферари,футбол и тенис-най0вече женския Very Happy .Харесвам всякакви момичета и слушам чалга,техно и хард-рок.И аз също гледам Дискавъри,но предаванията за коли и мотори.Единственото,за което ме е яд че не съм мнпгп висок 166см,но...

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
имам честта да съм трети...о0 Laughing
Казвам се Николай.На 17 години съм, уча в природоматематическа паралелка в общообразователно училище (набляга се много на биологията Very Happy ) обичам да спортувам (фитнес), да се зверя по часове пред компа си Very Happy и да разцъквам няква игра.Слушам главно метъл,рок,софт рок(мразя пънк) Super Мразя алкохолът, цигарите и наркотиците Weedman
Cheers!

Последната промяна е направена от rnmt на Сря Май 21, 2008 12:37 pm; мнението е било променяно общо 1 път

|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
Отговорете с цитат
Мнение  
И аз съм Ники, след седмица ставам на 17, или бяха 2 Smile нз
в козлодуй живея и се занимавам само с учене и спортове не само фитнес
слушам каквото попадне няма стил който да го нямам на компа Smile
от скоро ходя на един КРЪЖОК :П театрална трупа. та това е

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Здравейте!Аз съм Антонио!От град Перник съм и след 20дни ставам на 17години!Уча в ПГЕМП "Христо Ботев".Много,ама много обичам футбола!Любимите ми тимове са:ЛЕВСКИ и ЮВЕНТУС!Освен футбола харесвам почти всички други спортове!Тренирам баскетбол.Ми общо взето това е! Very Happy Rolling Eyes Wink

Мнение  
Казвам се Виктор Laughing на 16 години съм от Перник. 10 клас съм.Любими спортове културизъм.И това е ако иска някой да знае нещо повече да пита ако не това е достатъчно.

Мнение  
Здравеите, Казвам се Кольо..Тази година завършвам средното си образование..Журналистика..на 18г. съм..Любимия ми спорт е фитнеса..и като цяло само тва ми е в главата...както казвам аз.."Желязо в главата, Желязо в ръката" Laughing и така..Като цяло съм мн любопитен също гледам мн научно-популярни филми и въобще всичко от което можеш да научиш нещо...Прияно ми е..

Отговорете с цитат
Мнение  
Здравеите казвам се Стефан от град В.Търново сам на 16 години сам любимите ми спортове са фитнеса и баскетбола. Wink

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
благодаря на всички отзовали се до сега Wink
подканвам и останалите да се включат Wink
JAKI ми е много интересен какво би споделил Laughing

Мнение  
На 16 съм ... любимите ми спортове са Футбол ,Фитнес и Волей.Тренирам волейбол ,но по фитнеса съм най запален.От Велико Търново съм и уча в Природоматематическа гимназия Crying or Very sad Vomit Свободното си време прекарвам с приятелите по чашка Very Happy Very Happy Very Happy и не само.

Отговорете с цитат
Мнение  
Мале като ви гледам годините направо ме досрамя. Laughing Повечето от вас са на по-малко години от колко аз тренирам. Но добре че има и стари културисти та да се упокоявам. Няма нищо за това ще споделям опит. На мен на времто нямаше кой да ми казва или показва и за това доста грешки съм допускал.

Отговорете с цитат
Мнение  
ФИТНЕС БГ написа:
Мале като ви гледам годините направо ме досрамя. Laughing Повечето от вас са на по-малко години от колко аз тренирам. Но добре че има и стари културисти та да се упокоявам. Няма нищо за това ще споделям опит. На мен на времто нямаше кой да ми казва или показва и за това доста грешки съм допускал.

май така излиза Razz , а ти няма ли да споделеш нещо за себе си?

|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
Отговорете с цитат
Мнение  
rnmt написа:
ФИТНЕС БГ написа:

Еййй ФИТНЕС БГ , не очаквах да има толкова голям интерес към нас ? Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
JAKI написа:
rnmt написа:
ФИТНЕС БГ написа:

хехехе Laughing
точно така си мислех че ще направиш Razz

Мнение  
FitMax` написа:
JAKI написа:
rnmt написа:
ФИТНЕС БГ написа:

хехехе Laughing
точно така си мислех че ще направиш Razz

FitMax` някаква причина ли има да вървиш постоянно след мен ?
Защо съм ти толкова много интересен ?
Не мислиш ли че ставаш много нагъл ?

Абе много Николаевци има тука в тоя форум ?Трима - четирима до тук . Razz

Аз се казвам Станислав и съм роден в гр. София на 28 г. съм.С фитнес се занимавам от 12 години.
Любимата ми музика е house . Завършил съм туризъм .

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 8
Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети