| Автор |
Съобщение |
FitMax`
Потребител
Местожителство: Плевен
|
 Хайде сега да видим кой, кой е
Когато си пишем тук все гледаме някакъв ник - някакви снимки,и толкова.Предлагам в тази тема всеки да напише по нещо за себе си.Така де - да се опознаем сега ...
Ето аз съм първи
Казвам се Дидо.Студент съм първа година в Свищов - Икономика на Търговията.В петък ме скъсаха по право  Харесвам всякакви спортове,но обичам три неща: блондинки, Адидас и БМВ  Слушам всякаква музика,но най-вече рок(НЕ МЕТАЛ,а РОК)
Какво друго... обичам да гледам Дискавъри много, и по специално историческите филми, както тези за религиите.Хоби освен фитнеса,ми е фотографията
Айде вие сте
_________________ Ако ме видиш да се бия с мечка в гората, иди да помогнеш на мечката...
|
| Пон Окт 08, 2007 8:41 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
bobi
Потребител
Местожителство: СОФИЯ
|
Казвам се Боби-11 клас.Спортовете,от които се вълнувам са Формула 1-само Ферари,футбол и тенис-най0вече женския  .Харесвам всякакви момичета и слушам чалга,техно и хард-рок.И аз също гледам Дискавъри,но предаванията за коли и мотори.Единственото,за което ме е яд че не съм мнпгп висок 166см,но...
|
| Пон Окт 08, 2007 9:54 pm |
|
 |
rnmt
Модератор
|
имам честта да съм трети...о0
Казвам се Николай.На 17 години съм, уча в природоматематическа паралелка в общообразователно училище (набляга се много на биологията  ) обичам да спортувам (фитнес), да се зверя по часове пред компа си  и да разцъквам няква игра.Слушам главно метъл,рок,софт рок(мразя пънк)  Мразя алкохолът, цигарите и наркотиците
Cheers!
Последната промяна е направена от rnmt на Сря Май 21, 2008 12:37 pm; мнението е било променяно общо 1 път
_________________ _______
| |
| O
|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
|
| Пон Окт 08, 2007 10:05 pm |
|
 |
jkklouna
Модератор
Местожителство: Kozloduy
|
И аз съм Ники, след седмица ставам на 17, или бяха 2  нз
в козлодуй живея и се занимавам само с учене и спортове не само фитнес
слушам каквото попадне няма стил който да го нямам на компа
от скоро ходя на един КРЪЖОК :П театрална трупа. та това е
_________________ Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
|
| Пон Окт 08, 2007 10:33 pm |
|
 |
AnTONYo
Потребител
Местожителство: гр.Перник
|
Здравейте!Аз съм Антонио!От град Перник съм и след 20дни ставам на 17години!Уча в ПГЕМП "Христо Ботев".Много,ама много обичам футбола!Любимите ми тимове са:ЛЕВСКИ и ЮВЕНТУС!Освен футбола харесвам почти всички други спортове!Тренирам баскетбол.Ми общо взето това е!
_________________ www.tony1914.piczo.com
|
| Пон Окт 08, 2007 10:39 pm |
|
 |
Виктор Терзийски
Модератор
Местожителство: Перник
|
Казвам се Виктор  на 16 години съм от Перник. 10 клас съм.Любими спортове културизъм.И това е ако иска някой да знае нещо повече да пита ако не това е достатъчно.
_________________ 2-ри 2007,2-ри 2008. 2009 ?
|
| Вто Окт 09, 2007 8:50 am |
|
 |
chuchulin
Потребител
Местожителство: Добрич
|
Здравеите, Казвам се Кольо..Тази година завършвам средното си образование..Журналистика..на 18г. съм..Любимия ми спорт е фитнеса..и като цяло само тва ми е в главата...както казвам аз.."Желязо в главата, Желязо в ръката"  и така..Като цяло съм мн любопитен също гледам мн научно-популярни филми и въобще всичко от което можеш да научиш нещо...Прияно ми е..
|
| Вто Окт 09, 2007 1:24 pm |
|
 |
MaGnuM
Потребител
|
Здравеите казвам се Стефан от град В.Търново сам на 16 години сам любимите ми спортове са фитнеса и баскетбола.
|
| Вто Окт 09, 2007 4:13 pm |
|
 |
FitMax`
Потребител
|
благодаря на всички отзовали се до сега
подканвам и останалите да се включат
JAKI ми е много интересен какво би споделил
_________________ Ако ме видиш да се бия с мечка в гората, иди да помогнеш на мечката...
|
| Вто Окт 09, 2007 4:44 pm |
|
 |
MaPmuH
Потребител
|
|
| Вто Окт 09, 2007 5:27 pm |
|
 |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
Мале като ви гледам годините направо ме досрамя.  Повечето от вас са на по-малко години от колко аз тренирам. Но добре че има и стари културисти та да се упокоявам. Няма нищо за това ще споделям опит. На мен на времто нямаше кой да ми казва или показва и за това доста грешки съм допускал.
|
| Вто Окт 09, 2007 7:41 pm |
|
 |
rnmt
Модератор
|
ФИТНЕС БГ написа:Мале като ви гледам годините направо ме досрамя. Повечето от вас са на по-малко години от колко аз тренирам. Но добре че има и стари културисти та да се упокоявам. Няма нищо за това ще споделям опит. На мен на времто нямаше кой да ми казва или показва и за това доста грешки съм допускал.
май така излиза  , а ти няма ли да споделеш нещо за себе си?
_________________ _______
| |
| O
|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
|
| Вто Окт 09, 2007 9:43 pm |
|
 |
JAKI
Тренер
|
rnmt написа:ФИТНЕС БГ написа:Мале като ви гледам годините направо ме досрамя. Повечето от вас са на по-малко години от колко аз тренирам. Но добре че има и стари културисти та да се упокоявам. Няма нищо за това ще споделям опит. На мен на времто нямаше кой да ми казва или показва и за това доста грешки съм допускал.
май така излиза , а ти няма ли да споделеш нещо за себе си?
Еййй ФИТНЕС БГ , не очаквах да има толкова голям интерес към нас ?
|
| Сря Окт 10, 2007 10:23 am |
|
 |
FitMax`
Потребител
|
JAKI написа:rnmt написа:ФИТНЕС БГ написа:Мале като ви гледам годините направо ме досрамя. Повечето от вас са на по-малко години от колко аз тренирам. Но добре че има и стари културисти та да се упокоявам. Няма нищо за това ще споделям опит. На мен на времто нямаше кой да ми казва или показва и за това доста грешки съм допускал.
хехехе
точно така си мислех че ще направиш
|
| Сря Окт 10, 2007 1:19 pm |
|
 |
JAKI
Тренер
|
FitMax` написа:JAKI написа:rnmt написа:ФИТНЕС БГ написа:Мале като ви гледам годините направо ме досрамя. Повечето от вас са на по-малко години от колко аз тренирам. Но добре че има и стари културисти та да се упокоявам. Няма нищо за това ще споделям опит. На мен на времто нямаше кой да ми казва или показва и за това доста грешки съм допускал.
хехехе
точно така си мислех че ще направиш 
FitMax` някаква причина ли има да вървиш постоянно след мен ?
Защо съм ти толкова много интересен ?
Не мислиш ли че ставаш много нагъл ?
Абе много Николаевци има тука в тоя форум ?Трима - четирима до тук .
Аз се казвам Станислав и съм роден в гр. София на 28 г. съм.С фитнес се занимавам от 12 години.
Любимата ми музика е house . Завършил съм туризъм .
|
| Сря Окт 10, 2007 2:24 pm |
|
 |
|
|