Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
"Хвърлете" 1 поглед
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение "Хвърлете" 1 поглед 
Здравейте съфорумници!
Нямам определен въпрос, но някаде по темата прочетох: 1 момче питаше какви хранителни добавки да си взима и едно ДРУГО момче му отговори така: http://explode.bg/creatine-monohydrate-explode.htm , http://explode.bg/cgt.htm , http://explode.bg/gainer.htm ,, беше написал и други неща, но не помня

Та и на мене ми трябват добавки и искам да кажете мненията си дали да ги взимам 3те наведнъж или кое е ненужно и т.н., искам да кажа, че целта ми е да натрупам мускулна маса

Ето и малко инфо за мене ( за всеки случай )
17г., 180см., 75кг., тренирам 7ми месец

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
закфо ти е и КГТ и Креатин ? КГТ е Креатин Глутамин Таурин ... можеш да взимаш КГТ и гаинер но кажи колко месеца/години стаж имаш в залата ?

Отговорете с цитат
Мнение  
Ето и малко инфо за мене ( за всеки случай )
17г., 180см., 75кг., тренирам 7ми месец Мом4ето си ги е казал ама кои да види Laughing

Мнение  
противоречат си тия добавки неможе да зимаш л-катнитин и гейнер но може КТГ със гейнер

Мнение  
RockyBalboa написа:
противоречат си тия добавки неможе да зимаш л-катнитин и гейнер но може КТГ със гейнер

мерси на дадас че ме поправи наистина не сам съобразителен и нечета както трябва,иначе и аз казах същото с роки МОЖЕШ да комбинираш КГТ с гаинер

Отговорете с цитат
Мнение  
RockyBalboa написа:

Не е л-карнитин, а е креатин ( само да изясня, защото наистина има грешка в сайта )

Искам да попитам още нещо примерно кат взема КГТ и гейнера как да ги пия, то сигурно пише, но за всяко по отделно. За това някой ако ми помогне с комбинацията

Мерси на отзовалите се.

Отговорете с цитат
Мнение  
значи ще ти кажа аз как бих ги пил!!! КГТ преди,след трен и вечер а гейнера всъшност и него бих го пил така

Мнение  
Значи още 1 последен много простичък въпрос, според тебе има ли разлика ако ги пия заедно примерно в 1 туба да ги смеся или е по-добре да ги пия отделно с пауза ??

Отговорете с цитат
Мнение  
ми и да ги мешаш няма проблем

Мнение  
окей, благодаря на всички, които си изказаха мненията

Отговорете с цитат
Мнение  
защо точно вечер ? Няма ли да е по-добре гаинера след хранене и след 30-60мин трен, кгт-то преди трен и след трен да ги пие,малко не ме кефи вечер Cool

Отговорете с цитат
Мнение  
сега се сетих за още 1 въпрос, и той е ...
А в почивните дни как би ги пил ??

Отговорете с цитат
Мнение  
Anapolon написа:
защо точно вечер ? Няма ли да е по-добре гаинера след хранене и след 30-60мин трен, кгт-то преди трен и след трен да ги пие,малко не ме кефи вечер Cool

Ако можеш малко да изясниш кое как, кога да го пия, че не можах да те разбера

Отговорете с цитат
Мнение  
ми да кажеме че в 3 часа се храниш ... 3и20 си се наял и пиеш гаинера и в 4 тренираш и след тренировка пак пиеш.А креатина преди и след трен

Отговорете с цитат
Мнение  
Значи от това, което каза ...
Значи преди тренировката, когато съм се наял пия гейнера след 30 мин пия креатина и почвам да тренирам, а след тренировка меша ги и пия. Правилни ли съм разбрал?

А в почивните дни ??

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети