| Автор |
Съобщение |
asdf123
|
 Химия за жени, освен Кленбутерол
Здравейте пичове и пички
Помагайте с химия за жени. Приятелката ми иска да свали 9кг. Какво ще препоръчате (освен кленбутерол)?
1.10 Заглавия от рода на “помогнете”,"помощ”,"въпрос", “проблем”, “някой знае ли...”, “хелп..”, не са приемливи затова такива теми ще се модерират строго!
rnmt
|
| Вто Мар 18, 2008 5:42 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
T3 или бетасерк или GH. А ако не ти мнного жал че може да умре DNP
|
| Вто Мар 18, 2008 9:26 pm |
|
 |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
|
| Вто Мар 18, 2008 9:35 pm |
|
 |
asdf123
|
патихме си вече с ДНП  на никой не вярвам, купихме едно и се оказа фалшиво, никаква работа не свърши
кажете за T3 или бетасерк или GH и за колко време ще има резултат, как се взема и т.н., може ли да се намери лесно?
|
| Сря Мар 19, 2008 12:00 pm |
|
 |
bgtrener
Тренер
Местожителство: софия
|
абе много ли я мразиш?
какви са тези химии??? 9 кила не са токлова много - само диета и спорт. ако е състезател добре, ама за едното сваляне химия... вижда ми се малко крайно.
_________________ Да си луд не е достатъчно !
www.bgtrener.com сайт за фитнес и хранене
|
| Сря Мар 19, 2008 12:03 pm |
 |
 |
asdf123
|
дайте го малко по-сериозно  не я мразя, въобще изобщо даже
|
| Сря Мар 19, 2008 12:12 pm |
|
 |
bgtrener
Тренер
|
е как тогава и разрешаваш да взема такива сериозни неща... Т3 си иска изследвания преди да се вземе! За DNP няма да коментирам, виж линка:
http://www.bgtrener.com/statii.php?statia_id=59
за кленбутерола... гадост! последните изследвания които гледах бише в пъти по-вреден от ефедрина!
|
| Сря Мар 19, 2008 12:19 pm |
 |
 |
asdf123
|
общо взето с нищо не помогнахте
|
| Чет Мар 20, 2008 7:09 pm |
|
 |
TrOfi
Модератор
|
Общо зето ти се обесни , че ако не си състезател и не гониш някакви постижения няма смисал да се тровиш с пестициди , а и щом е жена и + това с минимален опит и слаб организам да я бласкаш с какви ли не химии си е пална тапанарщина само и само да свали 10 кила , при положение че това може да се постигне и само с тренировка и диета дори без добавки , а и ако се включат и добавки резплтатите ще се много задоволителни и то в рамките на няколко месеца.
|
| Чет Мар 20, 2008 8:11 pm |
|
 |
asdf123
|
никъде не съм казал, че приятелката ми не тренира
|
| Чет Мар 20, 2008 9:38 pm |
|
 |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
Гледай сега ти попита за медикаменти аз ти изредих всички възможни. На конкретен въпрос ти дадох конкретен отговор. Това са медикаментите за сваляне. Пошегувах се с нещо и обърнахте темата на там. Ти кво искаш да ти каже кое точно да пие. Всеки от тези медикаменти носи риск следователно си вземате двамата решение. Това че сте попднали на продукт менте не означава че препарат когато истински недеиства. Добри резултати дава растежния. Прочети за рисковете свързани с употребата му. В сайта има методика за приложение и всякво инфо за него има няколко статии има и за ДНП И Т3 и ма статия и медикаменти за отслабване прочети си реши.
|
| Чет Мар 20, 2008 9:51 pm |
|
 |
TrOfi
Модератор
|
asdf123 написа:никъде не съм казал, че приятелката ми не тренира 
А правиш ли разлика м/у атлет и asdf123 написа:приятелката ми тренира
И много момчета тренират по 1година и почват стероиди и после ще си търсат здравето , но фитнес бг каза , вие си преценявате , ако целта оправдава средствата
|
| Чет Мар 20, 2008 10:02 pm |
|
 |
MindDriver
Потребител
Местожителство: Търговище
|
TrOfi написа:asdf123 написа:никъде не съм казал, че приятелката ми не тренира 
А правиш ли разлика м/у атлет и asdf123 написа:приятелката ми тренира
И много момчета тренират по 1година и почват стероиди и после ще си търсат здравето , но фитнес бг каза , вие си преценявате , ако целта оправдава средствата 
Ама така си е! Още повече един човек занимаващ се усилено с фитнес, а не за да убие номера, ще слага здравето си на първо място независимо останалото. Като си имаш впредвид, че тук никой не ти прави "реклама" на продуктите, за да си ги купиш обезателно. Хората ти дават съвет и напътсвия, щадят здравето ти на първо място, а ти....
Всеки носи отговорно за себе си и никой не ми е винове после ако има обратен или отрицателен ефект, който му ще му навреди.
_________________ Няма невъзможни неща!Или техниката е слаба,или парите са малко!
|
| Чет Мар 20, 2008 10:07 pm |
|
 |
bgtrener
Тренер
|
ФИТНЕС БГ написа:Гледай сега ти попита за медикаменти аз ти изредих всички възможни. На конкретен въпрос ти дадох конкретен отговор. Това са медикаментите за сваляне. Пошегувах се с нещо и обърнахте темата на там. Ти кво искаш да ти каже кое точно да пие. Всеки от тези медикаменти носи риск следователно си вземате двамата решение. Това че сте попднали на продукт менте не означава че препарат когато истински недеиства. Добри резултати дава растежния. Прочети за рисковете свързани с употребата му. В сайта има методика за приложение и всякво инфо за него има няколко статии има и за ДНП И Т3 и ма статия и медикаменти за отслабване прочети си реши.
Много добре го каза, ама има ли кой да чете в сайта... първо питат във форума.
И после питат за химикали... какъв ли отговор очакват ?
|
| Чет Апр 03, 2008 1:23 pm |
 |
 |
|
|