Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Химия за жени, освен Кленбутерол
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Химия за жени, освен Кленбутерол 
Здравейте пичове и пички Cool
Помагайте с химия за жени. Приятелката ми иска да свали 9кг. Какво ще препоръчате (освен кленбутерол)? Rolling Eyes

1.10 Заглавия от рода на “помогнете”,"помощ”,"въпрос", “проблем”, “някой знае ли...”, “хелп..”, не са приемливи затова такива теми ще се модерират строго!

rnmt

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
T3 или бетасерк или GH. А ако не ти мнного жал че може да умре DNP Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Ахаехеахх шефе стига недей с лошото DNP. Laughing Laughing Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
патихме си вече с ДНП Smile на никой не вярвам, купихме едно и се оказа фалшиво, никаква работа не свърши Evil or Very Mad

кажете за T3 или бетасерк или GH и за колко време ще има резултат, как се взема и т.н., може ли да се намери лесно? Rolling Eyes

Отговорете с цитат
Мнение  
абе много ли я мразиш?
Laughing
какви са тези химии??? 9 кила не са токлова много - само диета и спорт. ако е състезател добре, ама за едното сваляне химия... вижда ми се малко крайно.

Отговорете с цитат
Мнение  
дайте го малко по-сериозно Smile не я мразя, въобще изобщо даже Cool Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
е как тогава и разрешаваш да взема такива сериозни неща... Т3 си иска изследвания преди да се вземе! За DNP няма да коментирам, виж линка:
http://www.bgtrener.com/statii.php?statia_id=59

за кленбутерола... гадост! последните изследвания които гледах бише в пъти по-вреден от ефедрина!

Отговорете с цитат
Мнение  
общо взето с нищо не помогнахте Confused

Отговорете с цитат
Мнение  
Общо зето ти се обесни , че ако не си състезател и не гониш някакви постижения няма смисал да се тровиш с пестициди , а и щом е жена и + това с минимален опит и слаб организам да я бласкаш с какви ли не химии си е пална тапанарщина само и само да свали 10 кила , при положение че това може да се постигне и само с тренировка и диета дори без добавки , а и ако се включат и добавки резплтатите ще се много задоволителни и то в рамките на няколко месеца.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
никъде не съм казал, че приятелката ми не тренира Cool

Отговорете с цитат
Мнение  
Гледай сега ти попита за медикаменти аз ти изредих всички възможни. На конкретен въпрос ти дадох конкретен отговор. Това са медикаментите за сваляне. Пошегувах се с нещо и обърнахте темата на там. Ти кво искаш да ти каже кое точно да пие. Всеки от тези медикаменти носи риск следователно си вземате двамата решение. Това че сте попднали на продукт менте не означава че препарат когато истински недеиства. Добри резултати дава растежния. Прочети за рисковете свързани с употребата му. В сайта има методика за приложение и всякво инфо за него има няколко статии има и за ДНП И Т3 и ма статия и медикаменти за отслабване прочети си реши.

Отговорете с цитат
Мнение  
asdf123 написа:

А правиш ли разлика м/у атлет и
asdf123 написа:
приятелката ми тренира

И много момчета тренират по 1година и почват стероиди и после ще си търсат здравето , но фитнес бг каза , вие си преценявате , ако целта оправдава средствата Rolling Eyes

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
TrOfi написа:
asdf123 написа:

А правиш ли разлика м/у атлет и
asdf123 написа:
приятелката ми тренира

И много момчета тренират по 1година и почват стероиди и после ще си търсат здравето , но фитнес бг каза , вие си преценявате , ако целта оправдава средствата Rolling Eyes

Ама така си е! Още повече един човек занимаващ се усилено с фитнес, а не за да убие номера, ще слага здравето си на първо място независимо останалото. Като си имаш впредвид, че тук никой не ти прави "реклама" на продуктите, за да си ги купиш обезателно. Хората ти дават съвет и напътсвия, щадят здравето ти на първо място, а ти....
Всеки носи отговорно за себе си и никой не ми е винове после ако има обратен или отрицателен ефект, който му ще му навреди.

Отговорете с цитат
Мнение  
ФИТНЕС БГ написа:
Гледай сега ти попита за медикаменти аз ти изредих всички възможни. На конкретен въпрос ти дадох конкретен отговор. Това са медикаментите за сваляне. Пошегувах се с нещо и обърнахте темата на там. Ти кво искаш да ти каже кое точно да пие. Всеки от тези медикаменти носи риск следователно си вземате двамата решение. Това че сте попднали на продукт менте не означава че препарат когато истински недеиства. Добри резултати дава растежния. Прочети за рисковете свързани с употребата му. В сайта има методика за приложение и всякво инфо за него има няколко статии има и за ДНП И Т3 и ма статия и медикаменти за отслабване прочети си реши.

Много добре го каза, ама има ли кой да чете в сайта... първо питат във форума. Smile
И после питат за химикали... какъв ли отговор очакват ?
Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети