Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Хранителен режим за мен?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Хранителен режим за мен? 
Здравейте!
Сега съм 6 клас и съм малко над нормата - 56 кг 165 см та искам да стегна корема си...и бедрата...Обаче като ям и се усещам че все повече дебелея...моля направете ми един хранителен режим какво трябва и какво не трябва да ям..и ако може примерно :
Понеделник :
Закуска :
Обяд :
Вечеря :
нещо такова!Благодаря!

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
наблягаи на месото без тестяни работи сладко захар ги избягваи яж сирене мляко и всякавви млечни продукти
това е наи общо Wink

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
ами вреди ли ми на ден примерно по едно пърче шоколад...малко примерно?Хляб и Козунак да не ям така ли?Супи може ли да ям...?

Отговорете с цитат
Мнение  
1)малък си за каквито и да са диети!
2)изопщо не си над нормата!
3)ако толкова държиш да спазваш някакъв хранителен режим,потърси из форума,има достатъчно писано по въпроса!
Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
благодаря за отговора...но аз обикновенно си ходя с изсулени дънки и днес като се видях какъв съм...стомаха адски отпуснат...бедрата и те...

Отговорете с цитат
Мнение  
Фаворита® написа:
благодаря за отговора...но аз обикновенно си ходя с изсулени дънки и днес като се видях какъв съм...стомаха адски отпуснат...бедрата и те...
ми ходи на фитнес кватио и диета да направиш по добре е да ходиш да тренираш нещо Wink

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
ми ходя...обаче имам възможност най-много по 3 пъти в седмица...иначе си дигам у дома правя коремни преси,кофички,бягам...тренирам колкото мога футбол ;]

Отговорете с цитат
Мнение  
Фаворита® написа:
ми ходя...обаче имам възможност най-много по 3 пъти в седмица...иначе си дигам у дома правя коремни преси,кофички,бягам...тренирам колкото мога футбол ;]
прави кардео тогава поне 45 мин.

Отговорете с цитат
Мнение  
Кардео?

Отговорете с цитат
Мнение  
Фаворита® написа:
Кардео?
ми наи общо казано въртиш на велоаргометар или въртиш на онова дето прилича на корело

Отговорете с цитат
Мнение  
Фаворита® написа:
Кардео?
ми наи общо казано въртиш на велоаргометар (онова дето прилича на корело) Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
ок Wink дано да стане!

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети