Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Хранителна програма за покачване на мускулна маса.
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
sporting_ написа:
JAKI написа:
FitMax` написа:
спортинг тая тема за хранителния режим е как да ти кажа...
хранителен режим и ежедневието в България + труд и съответното възнаграждение е как да ти кажа Rolling Eyes
да си говорим истината ...
ако бачкаш или учиш и бачкаш в 9:00 няма да закусваш ами вече ще си се попотил от работа и от ядове с п***раси ... ( както казваше баща ми преди:"сине синеее.. ша видиш ти - сега на училище само с п***раси ша се занимаваш,после в университета пак с п***раси после на работа пак с п***раси... въобще цял живот се с п***раси ша се занимваш Laughing )
ядем боклуци и синтетики,а пилешките пържоли са 7 кинта килото,а за сирене или кашкавал няма да говорим... Sad
добре че има протеини и витамини, за да можем да сложим нещо здравословно в устата си иначе да сме се разпаднали от всички тея нитрати в зеленчуците и изкуствени сандвичи с хляб като дунапрен,салам кучешка радост и ред други неща които ядем и си представяме че имат вкус...
иначе ПРОГРАМАТА Е ИДЕЛНА ама все пак не всички трениращи са ученици,които само диктуват списъка с продуктите на родителите и те отиват и пазаруват... не че аз не съм бил така! напротив казвам всичко това защото съм ял по 5 пържоли на ден на времето,а сега... ставам оправям се,отивам по задачи и в 11 се сещам,че не съм ял нищо... в 1 чак се дореждам да хапна няква пица или някъв друг боклук... а рибата тон и всикчки други вкусотии които са полезни са просто мираж... след това като те врътне рулетката и чааааак до вечерта и така... сигурен съм че има хора в този форум които ще разберат за какво говоря и ще ме подкрепят...
затова съм на мнението че протеин трябва да пият всички без значение дали тренират или не Wink

FitMax` ,доста вери работи каза . Wink

да каза ... напълно съм съгласен и с неговото мнение , но един младеж на 16-17 години който не работи и е решил те първа да си прави тялото може да я изпълнява ... всичко с времето си както се казва Wink

дано ако разчита на родителите му да му пълнят хладилника а те нямат възможност кво правиме ? Аз затва работа от 13 годишен за да мога да си купа някоя по скъпа дрешка и да помагам на наще.Обеден съм че 90% от регистрираните тук няма да могат да ги спазват тея програми. Аз тея дни дори нямам време и за фитнес Sad

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
sporting ако мое дами кае6 някакси да заместа храненето с изварата 6тото през деня около 3 сам на у4или6те и не мога да ходя с извара на дакало Razz мерси преджарително

Отговорете с цитат
Мнение  
ако мое да попитам мога ли да ям изжарата около 1 4аса за6тото ж 3 сам на у4или6те а не мога да ходя с изжата на у4или6те ако мойе някои да мидаде сажет как да заместя храненето от 1 до 6

Отговорете с цитат
Мнение  
zverozavar написа:
ако мое да попитам мога ли да ям изжарата около 1 4аса за6тото ж 3 сам на у4или6те а не мога да ходя с изжата на у4или6те ако мойе някои да мидаде сажет как да заместя храненето от 1 до 6

ami hapvai plodove v 15:30 togava a ve4er izvarata .

sorry 4e ne pi6a na kirilica nqmam vyzmojnost v momenta !

Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети