| Автор |
Съобщение |
ImMoRTaL
|
 Хранителни Добавки-Какви?
Искам да ви помоля да ми помогнете.Имам проблем с теглото. Аз съм на 14 години висок съм 169-170 см а тежа само 51 КГ и тренирам от близо месец и половина.Ходя на фитнес 3,4 пъти в седмицата.Ям по 5-6 пъти на ден но теглото си остава същото затова искам да ви попитам какви хранителни добавки да взимам за да си дигна теглото мускулната маса и т.н.
|
| Съб Апр 14, 2007 8:07 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
troy^stallion
Местожителство: София
|
Здравей, по принцип в момента израстваш и всички калории, които приемаш отиват в това, затова трудно качваш, но не се притеснявай - има време за всичко. И все пак ако търсиш добавки ти предлагам протеин и то геинър т.е. с високо съдържание на въглехидрати. Като марка ти препоръчвам MLO и продуктът After Fuel.
_________________ http://www.4Fitnessbg.com - спортният интернет магазин
|
| Нед Апр 15, 2007 4:53 pm |
|
 |
JAKI
Тренер
|
 Re: Хранителни Добавки-Какви?
ImMoRTaL написа:Искам да ви помоля да ми помогнете.Имам проблем с теглото. Аз съм на 14 години висок съм 169-170 см а тежа само 51 КГ и тренирам от близо месец и половина.Ходя на фитнес 3,4 пъти в седмицата.Ям по 5-6 пъти на ден но теглото си остава същото затова искам да ви попитам какви хранителни добавки да взимам за да си дигна теглото мускулната маса и т.н.
Още ти е рано за добавки ,но може да си вземеш някакъв гейнер
|
| Пон Апр 16, 2007 10:24 am |
|
 |
ImMoRTaL
|
Значи за мен е по-добре да взимам гейнер отколкото протеин.
И предложете ми някои добър гейнер или протеин.
|
| Пон Апр 16, 2007 1:02 pm |
|
 |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
Зависи от средствата които можеш да отделиш. Но този според мен е добър като цена и качество
Гейнер
|
| Вто Апр 17, 2007 10:26 am |
|
 |
ImMoRTaL
|
Много хора говорят ,че гейнера , протеина ,стеродите са били вредни за самия организъм.Вярно ли е това  И може ли да ми навреди нещо ако взимам от гейнера посочен в горното мнение!
|
| Вто Апр 17, 2007 12:54 pm |
|
 |
Gaert
Тренер
Местожителство: Пловдив
|
Има разлика между 3те неща, които си споменал горе. Да - стероидите и анаболите могат да навредят на организма ти в зависимост от това как ги взимаш и в какво количество. Другите 2 неща се причисляват към така наречените , хранителни добавки, които ти набавят същото нещо, което можеш да си набавиш с ядене(и естествено някои допълнителни бонуси  ). Тоест - те не са вредни, но също трябва да са в регулирано количество
|
| Вто Апр 17, 2007 10:44 pm |
|
 |
vesonet
|
Мисля, че това е гейнерът, който търсиш .. Pro Complex
|
| Пет Юли 06, 2007 4:54 pm |
|
 |
ImMoRTaL
|
Да мисля ,че е добър,но можете ли да ми кажете кое е най-доброто?
Дали е това от горното мнение или един от тези продукти:
Animal M-Stack
Animal Stack2
Animal Max
Storm
И 4-те продукта са на Universal!!! Или нещо по добро ?
|
| Пет Юли 06, 2007 7:44 pm |
|
 |
|
|