Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Хранителни Добавки-Какви?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Хранителни Добавки-Какви? 
Искам да ви помоля да ми помогнете.Имам проблем с теглото. Аз съм на 14 години висок съм 169-170 см а тежа само 51 КГ и тренирам от близо месец и половина.Ходя на фитнес 3,4 пъти в седмицата.Ям по 5-6 пъти на ден но теглото си остава същото затова искам да ви попитам какви хранителни добавки да взимам за да си дигна теглото мускулната маса и т.н.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Здравей, по принцип в момента израстваш и всички калории, които приемаш отиват в това, затова трудно качваш, но не се притеснявай - има време за всичко. И все пак ако търсиш добавки ти предлагам протеин и то геинър т.е. с високо съдържание на въглехидрати. Като марка ти препоръчвам MLO и продуктът After Fuel.

Мнение Re: Хранителни Добавки-Какви? 
ImMoRTaL написа:
Искам да ви помоля да ми помогнете.Имам проблем с теглото. Аз съм на 14 години висок съм 169-170 см а тежа само 51 КГ и тренирам от близо месец и половина.Ходя на фитнес 3,4 пъти в седмицата.Ям по 5-6 пъти на ден но теглото си остава същото затова искам да ви попитам какви хранителни добавки да взимам за да си дигна теглото мускулната маса и т.н.

Още ти е рано за добавки ,но може да си вземеш някакъв гейнер

Отговорете с цитат
Мнение  
Значи за мен е по-добре да взимам гейнер отколкото протеин.
И предложете ми някои добър гейнер или протеин.

Отговорете с цитат
Мнение  
Зависи от средствата които можеш да отделиш. Но този според мен е добър като цена и качество
Arrow Гейнер

Отговорете с цитат
Мнение  
Много хора говорят ,че гейнера , протеина ,стеродите са били вредни за самия организъм.Вярно ли е това Question И може ли да ми навреди нещо ако взимам от гейнера посочен в горното мнение!

Отговорете с цитат
Мнение  
Има разлика между 3те неща, които си споменал горе. Да - стероидите и анаболите могат да навредят на организма ти в зависимост от това как ги взимаш и в какво количество. Другите 2 неща се причисляват към така наречените , хранителни добавки, които ти набавят същото нещо, което можеш да си набавиш с ядене(и естествено някои допълнителни бонуси Smile ). Тоест - те не са вредни, но също трябва да са в регулирано количество

Отговорете с цитат
Мнение  
Мисля, че това е гейнерът, който търсиш .. Pro Complex

Отговорете с цитат
Мнение  
Да мисля ,че е добър,но можете ли да ми кажете кое е най-доброто?

Дали е това от горното мнение или един от тези продукти:

Animal M-Stack
Animal Stack2
Animal Max
Storm
И 4-те продукта са на Universal!!! Или нещо по добро ?

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети