Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 3
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща
Хранителни добавки, цел - качване на 10-ина кг.
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Хранителни добавки, цел - качване на 10-ина кг. 
Здравейте, регистрирах се тук, защото скоро започнах да отивам на фитнес (от 2 месеца) , та реших да се констултирам какво да правя . До сега не съм взимал никакви добавки, но наблягам на храната и се старая да ям редовно и по повечко. Мисля че имам ефект от ходенето на фитнес и съм натрупал мусколна маса малко и имам релеф Shocked Very Happy та искам да си взема някакви добавки , ако можете да ме опътите , начи висок съм доста и съм слаб Sad 65 кг 1.86-7см Mad . Ако може да ми препоръчате някакви добавки ше съм ви благодарен Smile

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
геинар и BCAA

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
ако разполагаш с пари добави и креатин

Мнение  
и тия 3-те работи колко кинти ше струват Question 150 лв ше стигнат ли Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
brave написа:
и тия 3-те работи колко кинти ше струват Question 150 лв ше стигнат ли Laughing
мммм не

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
горе доло знаеш ли по колко пари са и за колко време ше са ми Rolling Eyes

Отговорете с цитат
Мнение  
според мен 150 ше стигнат Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
zverozavar написа:
според мен 150 ше стигнат Wink
зависи от марката и качеството Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
и аз съм на тва мнение Wink иначе ми трябват 10-тина кг. , а пък и не искам да ставам дебелак Rolling Eyes , начи ше трябва да опитам с гейнъра и ВСАА (аминокиселините), а пък креатина, ако стигнат средствата Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
Вземаш суроватъчен протеин Bargain Whey+Stamina на фирмата ASN +едно кило глюкоза от аптеката,с добро хранене и тренировка резултата е гарантиран.

Протеина-76 лв
Стамината-59лв
глюкозата-5-7лв
общо=141лв

Колко ще качиш е строго индивидуално и зависи от много неща,но с тази комбинация ти гарантирам че ще качиш и килограми и сила,не говоря празни приказки а съм го изпитал и върху мен и върху други хора.Успех!

Отговорете с цитат
Мнение  
gigitas

Цитат:

Вземаш суроватъчен протеин Bargain Whey+Stamina на фирмата ASN +едно кило глюкоза от аптеката,с добро хранене и тренировка резултата е гарантиран.

Протеина-76 лв
Стамината-59лв
глюкозата-5-7лв
общо=141лв

Колко ще качиш е строго индивидуално и зависи от много неща,но с тази комбинация ти гарантирам че ще качиш и килограми и сила,не говоря празни приказки а съм го изпитал и върху мен и върху други хора.Успех!

начи остава да ги потърса в магазините, а нещо да кажеш с кво да ги пия и как(по колко количество от всеки продукт) Rolling Eyes

Отговорете с цитат
Мнение  
brave написа:
gigitas

Цитат:

Протеина-76 лв
Стамината-59лв
глюкозата-5-7лв
общо=141лв

начи остава да ги потърса в магазините, а нещо да кажеш с кво да ги пия и как(по колко количество от всеки продукт) Rolling Eyes

Продуктите ги има в сайта, можеш дирекно по интернет да си ги поръчаш ако няма в твоя град магазин за хран. добавки. На опаковката има указание за употреба споре килограмите или нещо подобно Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
най-важното е да продължаваш да ядеш често,по много и правилно,защото само с прахове нества.Погледни раздела за храни при качване.

Отговорете с цитат
Мнение  
то май и без праховете няма да стане Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
глюкозата как се приема и кога

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 3
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети