Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Цикъл със Станабол!
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Момчета пия го вече от 3 дена и не осещам никакъв ефект,нормално ли е това и след колко време се осеща горе долу.Сега пия по 2 хапа на ден (20мг),от другата седмица ще кача на 3 хапа (30мг),върхът ще ми е 4 хапа (40мг).

Отговорете с цитат
Мнение  
Nikolai1990 написа:
Момчета пия го вече от 3 дена и не осещам никакъв ефект,нормално ли е това и след колко време се осеща горе долу.Сега пия по 2 хапа на ден (20мг),от другата седмица ще кача на 3 хапа (30мг),върхът ще ми е 4 хапа (40мг).

тоя па иска да осети даже Smileкаво ще осетиш с тия дози на 5то класничка бе мои дигни 3но дозата на 50-60 мг на ден демек по 6 хапа на ден

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Very Happy леле леле кви цикли има тука ще падна,само станабол и то в тия дози-наи вероятно няма да усетиш пролетна умора!

Мнение  
straha написа:
Very Happy леле леле кви цикли има тука ще падна,само станабол и то в тия дози-наи вероятно няма да усетиш пролетна умора!

eeeee един брат каде знае за кво говориме !!!!!!!!!!евала бе пич мн ясно с тия дози сичко под 50 мг е то само с станаболец е да победиш настинката през зимата само....,по добре да си купи 5 кутии КАПИ с натурален сок по може да го ободри,те си мислат че с по 30 лв се зоби ама какво да обесняваш.....

Отговорете с цитат
Мнение  
Methanabol + Stanabol как ви се струва? 8 седмици, Stanabola го почвам на 5тата седмица след Methanabola. Хаповете са по 10мг. Сега съм на 2рата седмица.
1-4
2-5
3-5
4-5
5-1-5
6-1-4
7-1-3
8-/-2

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2