| Автор |
Съобщение |
NFTB
Потребител
Местожителство: Razgrad
|
Nikolai1990 написа:Кажете болезнени ли са инжекциите с Omnadren,защото нещо ме напъна спека? 
Ако човека, който ти ги бие разбира - няма да има проблем. Незнам дали Омнадрена е като Дека-та /мастен разтвор/, но при мен нямаше проблеми. Тренера ме питаше през 2-3 сек дали усещам болка. В момента малко ме боли ремаркето, но това е нормално. Също е хубаво да сменяш страните! Това е от мен
|
| Чет Апр 10, 2008 7:39 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
Nikolai1990
Потребител
|
Прав си,аз се познавам с един пич на 29год. ,сигурно зоби от 10год. и се чудя дали да му се доверя-дане да ми се надуе тезгяха като на ханъма  .Иначе разтворът е като на Deca-Durabolin!
_________________ NO PAIN,NO GAIN
|
| Чет Апр 10, 2008 9:57 pm |
|
 |
Nikolai1990
Потребител
|
С каква програма трябва да тренирам след като използвам стероиди,в смисъл пак ли да дигам 3дни в седмицата или повече?
_________________ NO PAIN,NO GAIN
|
| Пет Апр 11, 2008 5:02 pm |
|
 |
joker
|
здравеите каквоще кажите за омнадрен китаиски анабол и ретаболил това мие 2ри цикал
|
| Нед Апр 13, 2008 9:34 pm |
|
 |
sopola
|
 Omnadren
Някой може ли да ме посъветва бих си два онмадрена в задника и сред два дни мястото стана твърдо и леко болеше при натиск.След петия ден болката отмина и вече твърдото изчезна.След инжекцята си правих масаж 5 минути. При ретаболила съм нямал такъв проблем.Омнадрена то взех от аптека ,не е от сайт.Значи инжекцията я поставих не горе вдясно ами точно отзад в средата.
|
| Сря Апр 23, 2008 10:49 pm |
|
 |
guniteam
Потребител
|
Нямер си някой със сташ с теа рабори да не свършиш в болница защотото да не стане гаф да ти цепат мускула в пирогов  а Ако ти го цепнат  No comment
| Сря Апр 23, 2008 11:11 pm |
|
 |
TrOfi
Модератор
|
 Re: Omnadren
sopola написа:Някой може ли да ме посъветва бих си два онмадрена в задника и сред два дни мястото стана твърдо и леко болеше при натиск.След петия ден болката отмина и вече твърдото изчезна.След инжекцята си правих масаж 5 минути. При ретаболила съм нямал такъв проблем.Омнадрена то взех от аптека ,не е от сайт.Значи инжекцията я поставих не горе вдясно ами точно отзад в средата.
Няма страшно от тия топчета , затопляй ампулата и по бавно я инжектирай , не че има проблем ма в горната дясна чат има най-малко кръвоносни съдове, а аспирираш ли??
|
| Чет Апр 24, 2008 11:31 am |
|
 |
guniteam
Потребител
|
http://www.fit-factor.com/anaboli.htmlВиж тука
| Чет Апр 24, 2008 4:50 pm |
|
 |
shmatka
Потребител
|
Задължително ли е омнадрена да се бие в задника ?
В смисъл има и други мускули в рамото примерно
|
| Пет Апр 25, 2008 2:46 pm |
|
 |
TrOfi
Модератор
|
Бии си го и в сърцето кат искаш  и то е мускол
пп Вземета прочетета малко за стероидите преди да зобите
|
| Пет Апр 25, 2008 8:21 pm |