Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Чистене на мазнини от рацете?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Чистене на мазнини от рацете? 
Здравейте, нов съм в този форум. Тренирам близо 2 години и съм доволен от ризултатите, по тялото имим много малко мазнини, но от външната част на ръката имам над 1см мазнини. Как да тренирам, така че да ги разкарам,ако може без добавки, тъй като съм против тях

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Супер серий! И допълнително увеличи бройките между 12-15 така в края на супер серията ще чувстваш парене в мускула а това ще даде резултат. В еднни от супер сериите започвай с бицепс а в другите с трицепс.

Отговорете с цитат
Мнение  
И ако добавиш към това термоколан или найлон, който да си увиваш около ръката докато тренираш си готов

Мнение  
Не мислиш ли че това сериозно ще пречи на динамиката на движението. При мен лично ако го увия плътно при отпуснато положение едвали ще мога да извърша флексията.

Отговорете с цитат
Мнение  
и Аз сам За чистиа мускол тва химиата е като хака в Цс ако исползваш хак значи си слабак а ако исползваш химиа значи немаш никви мусколи.а наилон да си оваржеш покраи раката тва помага до нека де ама и маи вреди не сам го провал лично но и това ше стане Very Happy

Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети