Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Чистене
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Чистене 
В момента тежа 83-4кг. и съм висок 182см.Как трябва да тренирам така че да се задържа мейду 80-90 кг тоест да не ставам мн як и да не отслабвам много??Просто искам да се стегна и исчистя и НАЙ-важното да си изкарам плочките Very Happy.Въпреки че съм такув тип тяло че наедрявам доста барзо тренирам от няма и 2 месеца и вече изглеждам по-голям и въпреки че изглеждам по-добре и съм по-стегнат качих 2 кг.Инструктора ми каза че сигурно са на мускули(защото в началото се качвало барзо на мускулна маса.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Прави кардио по 4/5 пъти в седмицата (бягане) от 45 до 60 мин! Яж хубава храна без сладко и хляб наблягай на месото рибата салатите може и ориз и картофи но внимавай с тях не прекалявай и вечер след 17 часа не яж никакви въглехидрати.

Мнение  
Е добре де аз играя Football по много от много години по повече от 60 мин. и пак си имам слой на корема не е много но си го има.От Април до Октомври играя почти всеки ден по 2-3 часа.

Отговорете с цитат
Мнение  
Защо не пробваш със един L-carnitine мисля, че ще помогне.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
MaGnuM написа:
Защо не пробваш със един L-carnitine мисля, че ще помогне.

Може и някой FatBurner да прибави за ускоряване на процеса, да взема с останалото и амино кисилини, за да не изгуби мускулна маса. Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Мерси момчета ще пробвам да видя какво ще стане със красивото ми тяло ;}

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети