Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Ще има ли ефект този цикал....Мерси за мненията...
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Ще има ли ефект този цикал....Мерси за мненията... 
Значи аз съм на 19 г. тренирам вече активно билизо 3 години..1,86 см.....90 кг.....мисля че важно да спомена че няма да мога да спя много през този цикал понеже работата ми е гадн спрямо спането....маххх 8 часа на нощ или ден Smile може би не беше важно пък тва нема значение..

тва ще ми е първия цикал...

значи мисля да зобкам НАПОСИМ по тази схема

1-15 мг
2-20 мг
3-25 мг
4-30 МГ
5-35 мг
6-40 мг
7-35 мг
8-30 мг
9-25 мг
10-20 мг
11-15 мг

та уделно през този цикал ще имам 100 % дневно 500 грама пилешко и 90 грама чист протеин като задалжително...уделно ще си спазавам хранителен режим....

Целите са ми покачване на мусколна маса....като ще се пазя от мазнини...Напосим избрах понже четох доста за Метана но той има много видове ментаци докато за напосин не съм чувал за ментее...а и като пари ме устроива...

мерси за мненията ви...предваритално

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Обикновено цикъл с един медикамент не е много добър. Особено ако е метан. Въпреки първоначалните големи резултати след прключването няма да запазиш много.

Отговорете с цитат
Мнение  
Има ли потходящ орален с който да се пие или си трябва ......значи ще има ефект и като го спра ще се разочаровам

Отговорете с цитат
Мнение  
Обикновено се комбинират един орaлен, един инжекционен, a в циклите за грубо натрупване и един андроген

Последната промяна е направена от ФИТНЕС БГ на Чет Дек 13, 2007 6:00 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети