Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Ям Като Прасе , а свалям :(
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Ям Като Прасе , а свалям :( 
Значи искам да попитам защо така постоянно свалям килограми при положение че ям доста и все храни за качване ..ям много ориз картофи месо (пилешко предимно) много белтъци хляб мляко масло..уви обаче вместо да качвам аз свалям :С
Преди 2 месеца до като пиех геинер бях 83кг (191см) ..един месец след като спрях бях 81.5 ..след 1 седмица пак се премерих бях и съм 80.5 ..възможно ли е само от геинера да сам качвал при положение че като го пиех не сам ял толко стабилно както след като спрях ? .. Познавам един Сумист - Борец ..с доста добри постижения каза ми да ям всеки ден 1 кг пилешко и ориз....тва да ми е храната всеки ден ..как мислите вие ?

П.С.
Дали е възможно да свалям така защото не закусвам ?.. сутрин като стана в 8 - 9 и ям чак кам 1 часа ..ако хапна нещо през тва време ше е една пица наи много ..

Отговорете с цитат
Мнение Re: Ям Като Прасе , а свалям :( 
lnk написа:
Значи искам да попитам защо така постоянно свалям килограми при положение че ям доста и все храни за качване ..ям много ориз картофи месо (пилешко предимно) много белтъци хляб мляко масло..уви обаче вместо да качвам аз свалям :С
Преди 2 месеца до като пиех геинер бях 83кг (191см) ..един месец след като спрях бях 81.5 ..след 1 седмица пак се премерих бях и съм 80.5 ..възможно ли е само от геинера да сам качвал при положение че като го пиех не сам ял толко стабилно както след като спрях ? .. Познавам един Сумист - Борец ..с доста добри постижения каза ми да ям всеки ден 1 кг пилешко и ориз....тва да ми е храната всеки ден ..как мислите вие ?

П.С.
Дали е възможно да свалям така защото не закусвам ?.. сутрин като стана в 8 - 9 и ям чак кам 1 часа ..ако хапна нещо през тва време ше е една пица наи много ..

закуската е най-важното ядене Exclamation до 1 часа трябеа да си ял 3 пъти ... как да качваш ... така не става Exclamation

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
само в тва ли може да е проблема ?

Мнение  
lnk написа:
само в тва ли може да е проблема ?

И не само - ако имаш така запас от мазнинки, то си ползва от там по принцип, пък и зависи от метаболизма.

Отговорете с цитат
Мнение  
ми мазнини нямам ..малко по корема само иначе преса имам..малко са мазнините да ..
ся ше зема аминокиселини суроватка гейнер и можеби екдистил и ше видим какъв е резултата ..надявам се кача 2 3 килца

Мнение  
lnk написа:
ми мазнини нямам ..малко по корема само иначе преса имам..малко са мазнините да ..
ся ше зема аминокиселини суроватка гейнер и можеби екдистил и ше видим какъв е резултата ..надявам се кача 2 3 килца

когато искаш да качваш кила въпроса не винеги е до това какво пиеш или ядеш има едно нещо което е още по важно,а именно добрата почивка Wink а като гледам при теб проблема идва точно от там...

Отговорете с цитат
Мнение  
мда прав си .. прекалено много тренирам всеки ден..

Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети