Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
въпрос..нийд хелп
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение въпрос..нийд хелп 
Здр :П начи аз съм на 14г от Пловдив Smile Ходя на фитнес от месец и половина Smile обаче искам да кача маса обаче не се получава..значи тренирам през ден в 4 тренировъчни дни..ям между 8 и 10 пъти на ден Smile като мазните работи и такива глупости съм ги свел до минимум Smile яйцата,, картофите варени..ам пържолки печенки..кюфтенца малку..и така..добавки не съм взимал, но съм се ориентирал към аминокиселини..и миналия ден в залата кат пиех едно протеинову шейкче жената на собстженика на залата ме пита как се храня и и обясних..пък тя ми каза че не тряа се ограничавам от почти нищо..пък ме е шубе, че кат се опитам се изчиствам ше сваля сичку отново..и нз ако моити да помогнити с нещу скромничку..шоту и брат ми тренира макар и така за форма просту обацхе е с диета сичку шото му е по-бавен метаболизма, докато моя е доста бърз, а и аз искам да кача маса и да се направя копеле, шото съм се зарибил и мн и горя от желание и тренирам мн и доста хора вече ми помагат в залата дават съвети..
мерси предварителну на сички дет ше отделят от времето си да ми прочетат глупостите и да отговорят..мерси Smile

п.с> тежа 60 кила и съм 1.70 Smile и ям страшну мн сладку за поуър и гориво така на организма Smile вафли, такива шоколадови 'република', локуми...

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
първо трябва да се научиш да пишеш,после малко да се дисциплинираш,след това да поумнееш и после да питаш какво да правиш. освен това ми е чудно защо искаш да качиш мас за 1 месец,няма да стане така и още ти е рано за добавки така че имаш много път да извървиш! тоя спорт не е за секи трябва да си инат и да не спираш защото това е наи неблагодарния спорт!

Отговорете с цитат
Мнение  
RockyBalboa написа:
първо трябва да се научиш да пишеш,после малко да се дисциплинираш,след това да поумнееш и после да питаш какво да правиш. освен това ми е чудно защо искаш да качиш мас за 1 месец,няма да стане така и още ти е рано за добавки така че имаш много път да извървиш! тоя спорт не е за секи трябва да си инат и да не спираш защото това е наи неблагодарния спорт!

виж ся за поумняването е малко относителна работа макара да имам 5.70 бел на изпитчету след седми клас Laughing а за дисциплината мога да ти кажа, че ходя на фитнесче с брат ми и не се мотая хич в приказки Smile шот има мн хора които съм виждал да отижат да си правят лаф и да дремат на лежанки Wink и мерси за съвета Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
RockyBalboa написа:

Много точно казано Smile

hard_to_beat_ тва че имаш толкова на испитите съвсем не означава че си умен,оценките в училище изобщо не могат да са мярка за това колко си умен.Може да си умен и мързелив,или тъп и упорит,тъп и мързелив,умен и упорит.Има хора имат само двойки ама са умни колкото отличниците , че и повече,на аиде сега не му е тка мястото да говорим за това.

Значи храниш се много често бе човек Surprised ти сигурно седиш у вас само и гледаш TV и на сяка реклама ядеш Laughing .
Яж по 4 макс 5 пъти на ден.
Тва че ядеш сладко не е добре,яж го само след тренировка и ако искаш може и преди тренировка.
Земи си геинер не аминокиселини,наблегни повече на картофи , ориз (без много подправки , даже ако можеш без никакви подправки) яж и хляб , но не прекалявай,яж месо и така .Айде Smile
Успех!

Отговорете с цитат
Мнение  
FitnesInstruktor написа:
RockyBalboa написа:

Много точно казано Smile

hard_to_beat_ тва че имаш толкова на испитите съвсем не означава че си умен,оценките в училище изобщо не могат да са мярка за това колко си умен.Може да си умен и мързелив,или тъп и упорит,тъп и мързелив,умен и упорит.Има хора имат само двойки ама са умни колкото отличниците , че и повече,на аиде сега не му е тка мястото да говорим за това.

Значи храниш се много често бе човек Surprised ти сигурно седиш у вас само и гледаш TV и на сяка реклама ядеш Laughing .
Яж по 4 макс 5 пъти на ден.
Тва че ядеш сладко не е добре,яж го само след тренировка и ако искаш може и преди тренировка.
Земи си геинер не аминокиселини,наблегни повече на картофи , ориз (без много подправки , даже ако можеш без никакви подправки) яж и хляб , но не прекалявай,яж месо и така .Айде Smile
Успех!

mersi mnou Smile (beer) az ocenkite za nishtu gi nqmam shot sym golqm pyn Smile

Отговорете с цитат
Мнение Re: въпрос..нийд хелп 
hard_to_beat_ написа:
а и аз искам да кача маса и да се направя копеле,

баси, тоя пич как ме развесели не е истина Gives thy a finger Weedman Very Happy Laughing Guy with axe Rolling eyes

|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
Отговорете с цитат
Мнение Re: въпрос..нийд хелп 
Цитат:

п.с> тежа 60 кила и съм 1.70 Smile и ям страшну мн сладку за поуър и гориво така на организма Smile вафли, такива шоколадови 'република', локуми...

Това мисля да си го щамповам на тениска

Отговорете с цитат
Мнение  
тоя е бати пича зарежи Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Laughing еми фитнес инструктора ти каза сичко може би и небързаи с добавките.След 3-4месеца можеш да си земеш л-глутамин,гаинер и протеинки ако имаш пари по възможност сурватки Wink успех

Отговорете с цитат
Мнение  
ахах ти дебел си Laughing

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети