|
Страница 1 от 1
|
| Автор |
Съобщение |
hard_to_beat_
|
 въпрос..нийд хелп
Здр :П начи аз съм на 14г от Пловдив  Ходя на фитнес от месец и половина  обаче искам да кача маса обаче не се получава..значи тренирам през ден в 4 тренировъчни дни..ям между 8 и 10 пъти на ден  като мазните работи и такива глупости съм ги свел до минимум  яйцата,, картофите варени..ам пържолки печенки..кюфтенца малку..и така..добавки не съм взимал, но съм се ориентирал към аминокиселини..и миналия ден в залата кат пиех едно протеинову шейкче жената на собстженика на залата ме пита как се храня и и обясних..пък тя ми каза че не тряа се ограничавам от почти нищо..пък ме е шубе, че кат се опитам се изчиствам ше сваля сичку отново..и нз ако моити да помогнити с нещу скромничку..шоту и брат ми тренира макар и така за форма просту обацхе е с диета сичку шото му е по-бавен метаболизма, докато моя е доста бърз, а и аз искам да кача маса и да се направя копеле, шото съм се зарибил и мн и горя от желание и тренирам мн и доста хора вече ми помагат в залата дават съвети..
мерси предварителну на сички дет ше отделят от времето си да ми прочетат глупостите и да отговорят..мерси
п.с> тежа 60 кила и съм 1.70  и ям страшну мн сладку за поуър и гориво така на организма  вафли, такива шоколадови 'република', локуми...
|
| Пет Юли 06, 2007 10:02 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
първо трябва да се научиш да пишеш,после малко да се дисциплинираш,след това да поумнееш и после да питаш какво да правиш. освен това ми е чудно защо искаш да качиш мас за 1 месец,няма да стане така и още ти е рано за добавки така че имаш много път да извървиш! тоя спорт не е за секи трябва да си инат и да не спираш защото това е наи неблагодарния спорт!
|
| Чет Юли 12, 2007 9:39 pm |
|
 |
hard_to_beat_
|
RockyBalboa написа:първо трябва да се научиш да пишеш,после малко да се дисциплинираш,след това да поумнееш и после да питаш какво да правиш. освен това ми е чудно защо искаш да качиш мас за 1 месец,няма да стане така и още ти е рано за добавки така че имаш много път да извървиш! тоя спорт не е за секи трябва да си инат и да не спираш защото това е наи неблагодарния спорт!
виж ся за поумняването е малко относителна работа макара да имам 5.70 бел на изпитчету след седми клас  а за дисциплината мога да ти кажа, че ходя на фитнесче с брат ми и не се мотая хич в приказки  шот има мн хора които съм виждал да отижат да си правят лаф и да дремат на лежанки  и мерси за съвета
|
| Нед Юли 22, 2007 1:30 pm |
|
 |
FitnesInstruktor
Потребител
Местожителство: Bulgaria
|
RockyBalboa написа:първо трябва да се научиш да пишеш,после малко да се дисциплинираш,след това да поумнееш и после да питаш какво да правиш. освен това ми е чудно защо искаш да качиш мас за 1 месец,няма да стане така и още ти е рано за добавки така че имаш много път да извървиш! тоя спорт не е за секи трябва да си инат и да не спираш защото това е наи неблагодарния спорт!
Много точно казано
hard_to_beat_ тва че имаш толкова на испитите съвсем не означава че си умен,оценките в училище изобщо не могат да са мярка за това колко си умен.Може да си умен и мързелив,или тъп и упорит,тъп и мързелив,умен и упорит.Има хора имат само двойки ама са умни колкото отличниците , че и повече,на аиде сега не му е тка мястото да говорим за това.
Значи храниш се много често бе човек  ти сигурно седиш у вас само и гледаш TV и на сяка реклама ядеш  .
Яж по 4 макс 5 пъти на ден.
Тва че ядеш сладко не е добре,яж го само след тренировка и ако искаш може и преди тренировка.
Земи си геинер не аминокиселини,наблегни повече на картофи , ориз (без много подправки , даже ако можеш без никакви подправки) яж и хляб , но не прекалявай,яж месо и така .Айде
Успех!
_________________ Постоянство,търпение,воля
Химия e Мръсна дума !!!
|
| Нед Юли 22, 2007 1:42 pm |
|
 |
hard_to_beat_
|
FitnesInstruktor написа:RockyBalboa написа:първо трябва да се научиш да пишеш,после малко да се дисциплинираш,след това да поумнееш и после да питаш какво да правиш. освен това ми е чудно защо искаш да качиш мас за 1 месец,няма да стане така и още ти е рано за добавки така че имаш много път да извървиш! тоя спорт не е за секи трябва да си инат и да не спираш защото това е наи неблагодарния спорт!
Много точно казано
hard_to_beat_ тва че имаш толкова на испитите съвсем не означава че си умен,оценките в училище изобщо не могат да са мярка за това колко си умен.Може да си умен и мързелив,или тъп и упорит,тъп и мързелив,умен и упорит.Има хора имат само двойки ама са умни колкото отличниците , че и повече,на аиде сега не му е тка мястото да говорим за това.
Значи храниш се много често бе човек ти сигурно седиш у вас само и гледаш TV и на сяка реклама ядеш .
Яж по 4 макс 5 пъти на ден.
Тва че ядеш сладко не е добре,яж го само след тренировка и ако искаш може и преди тренировка.
Земи си геинер не аминокиселини,наблегни повече на картофи , ориз (без много подправки , даже ако можеш без никакви подправки) яж и хляб , но не прекалявай,яж месо и така .Айде
Успех!
mersi mnou  (beer) az ocenkite za nishtu gi nqmam shot sym golqm pyn
|
| Пон Юли 23, 2007 2:17 pm |
|
 |
rnmt
Модератор
|
 Re: въпрос..нийд хелп
hard_to_beat_ написа: а и аз искам да кача маса и да се направя копеле,
баси, тоя пич как ме развесели не е истина
_________________ _______
| |
| O
|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
|
| Сря Авг 08, 2007 1:02 pm |
|
 |
Gaert
Тренер
Местожителство: Пловдив
|
 Re: въпрос..нийд хелп
Цитат:
п.с> тежа 60 кила и съм 1.70 и ям страшну мн сладку за поуър и гориво така на организма вафли, такива шоколадови 'република', локуми...
Това мисля да си го щамповам на тениска
|
| Сря Авг 08, 2007 2:25 pm |
|
 |
Bicepsa
Потребител
|
|
| Сря Авг 08, 2007 4:37 pm |
|
 |
SoLdIeR
Потребител
|
ахах ти дебел си
|
| Сря Авг 29, 2007 4:44 pm |
|
 |
|
|
В момента е: Съб Юли 05, 2008 12:40 am | Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
|
Страница 1 от 1
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|