Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
голям проблем с умората!!!
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение голям проблем с умората!!! 
хора , моля ви дайте ми съвет! по принцип имам доста натварващо ежедневие (изпълнено с МНОГО движение), начинаещ съм. тренирам вечер а сутрин като стана имам чувството че съм играл пет рунда с тайсън... супер уморен и смачкан съм... нямам предвид мускулите които съм тренирал предната вечер - даже напротив - чуствам ги стегнати и наляти (даже съвсем лека мускулна треска). Имам предвид че нямям грам енергия като цяло - едвам ходя и ми е замаяно някво...
Мисля си и че това е свързано със съня по някяъв начин , защото като си легна след тренировките някяк си хем спа много тежко, хем не се напсивам и се събужам от самосебе си след 6 -7 часа сън. Sad

бухам някви шоколади, пресни млека, кисели млека и пак същата работа

моля ви помогнете за да мога да продължавам да тренирам и да съм пълен с енергия през деня!

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Малко повече сън и по - малко стрес. Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Може да се храниш неправилно нещо. Кога ги ядеш тези шоколади и млека?

Отговорете с цитат
Мнение  
Първо трябва да ядеш правилно смисал :поне 5 пъти на ден и разнообразна храна (не чипс , снакс , дъфки ) и да не ядеш до преяждане а до
засищане , да приемаш много белтаци за въстановяване (месо , риба , млечни продукто , млеко) Второ поне 7/8 часа сън , ше е добре да си земеш за въстановяване некви аминокиселини - глутамин , BCAA.

Отговорете с цитат
Мнение  
ами вземи си креатин ... явно натоварването по време на тренировката ти идва в повече ... гледай също така и повече да спиш ... шоколад яж преди тренировка той също дава енегрия ... с млякото не прекалявай , защото твоя огранизъм едва ли ще може да усвой по 1 кг. мляко ... яж по 100-150 гр. мляко с яденето след тренировка .

Мнение  
земи си КГТ

Мнение  
да, и на мен ми казаха за креатина. обаче това е временно решение , защото повече от месец не бива да се взема... моля дайте ми някъкъв съвет за постоянно ползване! споменаха ми и да приемам сносно количество глюкоза след тренировка (разредена с вода). Обаче аз след тренировка си лягам да спя и не знам доколко ще ми е полезно да приемам глюкоза преди сън...

моля ви - дайте ми някъкъв съвет!

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети