Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
дайте мнение за трибестан + креатин...
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение дайте мнение за трибестан + креатин... 
Въпреки че е лято, съм решил и в момента се опитвам малко да напомпя маса с следните добавки:
Трибестан + креатин + суроватъчен протеин + глутамин

трибестана пия сутрин и вечер креатин сутрин и след тренировка( тъй като направих захранващ цикъл от 10 дни по 15 гр креатин на ден), протеина си го пия стандартно по 90 - 120 гр. на ден. Глутамин зимам след тренировка. Мисля да включа и BCAA искам да чуя мнението ви. На ВВД съм. Трибестана малко подава странични ефекти, но ми казаха че е нормално заради производството на тестостерон... И колко време мога да взимам тази комбинация?

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
MAX,лятото по принцип не е най подходящото време за маса,но при добро хранене ще постигнеш някакъв ефект.Креатина,глутамина и трибестана са добри суплементи за маса,само вместо сурватка използвай гейнър.А пък от страничните ефекти на трибестана(повишена честота на ерекциите,повишено либидо) ще е доволна само партньорката ти в секса.
И интензивни тренировки с големи тежести и малко повторения(6 / Cool.
Успех.

Отговорете с цитат
Мнение  
ами аз гледам да правя повече повторения но мисля че си прав. последната серия трябва да е не повече от 6. Иначе ги градирам. смисал обратна градация на повторенията и повишаване на килограмите(почвам от 12 после 10 и т.н.)

Отговорете с цитат
Мнение  
Мисля че ще е добре но вместо сурватка не е ли по добре геинер пии глутамин и преди лягане аз съм правил система трибестан + витБ12 +оротна киселина и бях доволен вземи и амино. Laughing успех

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
гейнър преди лягане не трябва да се пие !!!!!

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети