Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Да отслабнем заедно чрез взаимна подкрепа и окуражаване
да отслабнем заедно като се подкрепяме и окуражаваме взаимно

съгласни 94% 94% ( 17 )
не знам 5% 5% ( 1 )

Общо гласове : 18
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Малеее кво наказаниеее Rolling eyes Very Happy Ами, не знам дали е губене на време, просто всеки сам избира своя режим, а на мен този ми допада, а и впрочем аз съм наясно, че аз няма да сваля кой знае колко, но нисковъглехидратните диети имат функцията да пренастройват обмяната на веществата и го знам от личен опит. А по въпроса за списъка.... някой проявява ли желание? Аз като инициаторка на идеята се чувствам някак отговорна аз да го направя, но ако иска някой друг с удоволствие ще му отстъпя. И все пак да не прехвърлям само топката, я всеки да си напише псевдоним, години, ръст, тегло, желани кг. (забележете всеки!!, а не всяка Laughing ) Няма такова нещо като полово разграничение,даже аз самата се мотивирах от приятелите си момчета, защотo повечето ми приятелки са по-мързеливички и обичат мн да си угаждат Embarassed

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Какво става с тази хубава идея Rolling Eyes Мераклии много, пък нищо не правим. Малко ме притискат задачките в момента, но не съм свикнала да се отказвам без бой Very Happy , а и идеята си струва, затова предлагам следното: отварям нова тема , в която да си споделяме какво правим , за да свалим ненужните килограми, който иска се записва, списъкът е лесен - допълвам го в първия пост. Важното е да постигнем целите си Very Happy

Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети