Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
за храненето????
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение за храненето???? 
здравейте имам въпросче за храненето в интернет всеки ден попадам на нови и нови диети и препоръки как да се храним здравословно....но кое е истина...ето и моят случай.на 27 години съм с дете на година и половина вегетарянка съм от 6-7 години след раждането ми останаха десетина килца които успешно премахнах за около 10 месеца с фитнес.сега след зимата съм +3 кг въпреки усилията ми да внимавам какво ям а именно най-вече домати краставици сирене и маруля.спрях дори и плодовете хляба и всички други изкушения.но и не свалих тези три килца от две седмици съм отново в залата като редувам един път 40мин бягане и 20 колело и друг път 20мин бягане и правя крака корем и ръце така 3-4 пъти седмично.но все си мисля че не се храня правилно опитвала съм диетата на дюкан но е невъзможно за мен да ям само кисело мляко и яйца(понеже не ям месо-издържах 3 дни само)опитвала съм и ниско въглехидратната...но всички диети включват месо-трябва ли да ям месо за да се храня правилно?????и дали мога наистина да забавя метаболизма си като ям само салатки и да си навредя вместо да си помогна...и изобщо какво да правя та да го отприщя този метаболизъм......

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
защо си вегетарианка,защото мислиш,че така ще поддържаш килограмите или...

Отговорете с цитат
Мнение  
Вземи си суроватъчен протеин (хранителна добавка) като заместител на месото... Навсякъде, където пише, че се яде месо- пиеш по един протеин и си готова...

Мнение  
ами не е заради някакъв здравословен проблем-просто реших да опитам и така 6-7 години......но взех да се замислям.мислиш ли че трябва да ям меса зада се храня здравословно.и изобщо мога ли да продължа да се храня както до сега....

Отговорете с цитат
Мнение  
Ами не може краставици,домати,маруля,яйца...да се нарече здравословно хранене.Нали разбираш,че месото е изключително важно.Щом си вегетарианка,явно не ядеш и риба,а тя е източнк на изключително много витамини и не само тя.Аз не разбирам защо си станала вегетарианка,щом преди си яла месо...Ако можеш пак си го включи,последствията ще бъдат само положителни.Искам да ти кажа,че тези 3 килограма или т. нар. последни килограми са най-трудни за сваляне,а за мен при наличието на млечни продукти(с изключение на изварата) нещата стават още по-бавни(казвам ти го,понеже аз когато ям кис. и перясно мляко нещата вървят към зле)А млечните продукти забавят метаболизма ...Обаче както M@R#@ каза заместваш месото с ъс суроватъчен протеин...Не би трябвало напълно да спираш плодовете-нуждаеш се от витамини,а при отсъствието на месо и плодове....А ти броиш ли си поне ккалориите???

Мнение  
Аз съм за месцето - варено, печено Very Happy , избрано без тлъстини.
Сега сериозно - ако се чувстваш здрава, бодра, жизнена, с лъскава коса, здрави нокти - значи и без месо, се храниш правилно. Надявам се да ядеш поне белтъци и по едно целичко яйце? Може и както казва M@R#@ Very Happy

Мнение  
maria написа:
Аз съм за месцето - варено, печено Very Happy , избрано без тлъстини.
Сега сериозно - ако се чувстваш здрава, бодра, жизнена, с лъскава коса, здрави нокти - значи и без месо, се храниш правилно. Надявам се да ядеш поне белтъци и по едно целичко яйце? Може и както казва M@R#@ Very Happy

Важното е да се храни човек с разнообразна и не на последно място пълзотворна/невредна храна, нещо което аз не правя, но няма значение. Няма как организма да си добавя всички нужни съставки само от зеленчуците! Както спомена @maria белтъцити също са незаменима съставка, както спомена и M@R#@ ако неискаш да ядеш месо си го вземай като добавка. Желаяти успех, повечко търпение и усилия Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
ами да и риба не ядях но от две години поне това ям.не калории не броя по-скоро внимавам с въглехидратите то особено количество калории няма в салатките....иначе да косата ми е в добър вид ноктите също и се чувствам добре.но разни приятели само ми пълнят главата че така не можело не бивало.поне веднъж седмично трябвало да хапвам хляб и каквото ми се яде....

Отговорете с цитат
Мнение  
Щом си хапваш и риба и се чувстваш добре мисля,че не е проблем тва че не ядеш пилешко или телешко...И определено няма да ти навреди ако на всеки 6-ти или поне 1 път в седмицата си позволяваш определено количесво въглехидрати.Дори човек във режим на НВД го прави това-все пак организма има нужда и от въглехидрати.Просто ги яж до 15:00 часа след обяд и така. Wink

Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети