Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
извара
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение извара 
я кажете става ли да ям извара 1 час преди лягане за нощен растеж

Отговорете с цитат
Мнение Re: извара 
vankata_bg написа:

идеалното ядене за мен преди лягане ... Wink

Мнение  
Не знам дали ще растеш от изварата, но има различна извара:
Хранителен продукт: белтъчини /мазнини /въглехидрати
Извара полумаслена : 16,2 / 3,7 /3,7
Обезмаслена извара : 14,1 / 0,5 /3,8
Има солена и обезсолена извара.
Насочвам ти вниманието към тези неща, защото аз ям изварата като диетична храна- за отслабване Laughing
И понеже, ако е обезсолена, е много безвкусна, можеш да я подправяш. Wink С чесън например- ще действа антигрипно- и не сутрин , де Laughing

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Re: извара 
vankata_bg написа:

Става

Отговорете с цитат
Мнение  
какво друго става за но6тния растеж

Отговорете с цитат
Мнение  
Значи за да качваме по-чисто обезмаслена извара 14,1 / 0,5 /3,8 е най-добра така ли ?
Между другото аз е ям с лютеница. Smile

Извара за нощен разтеж!Е,ако ям преди лягане риба или пилешко няма ли да расте толкова,като се има в предвид че в тях има повече протеини отколкото в изврата....!?!

Отговорете с цитат
Мнение  
мисля че в изварата протеина се отделя по дълго време обаче не сам 100% Embarassed Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Ivorz написа:
Извара за нощен разтеж!Е,ако ям преди лягане риба или пилешко няма ли да расте толкова,като се има в предвид че в тях има повече протеини отколкото в изврата....!?!
Изварата съдържа казеинов протеин който се усвоява по бавно и се използва за по дълго гладуване.А какво по дълго гладуване от нощното?

Мнение  
zverozavar написа:
мисля че в изварата протеина се отделя по дълго време обаче не сам 100% Embarassed Wink

Tака е.Именно затова е по-добре извара преди лягане защото през ноща когато не се храниш имаш протеинов източник.

Отговорете с цитат
Мнение  
Сиренето може ли да свърши същата работа ?Аз все още не съм си вземал извара,ама тря да си купя,само дето е малко безвкусна...

Отговорете с цитат
Мнение  
rozer написа:
zverozavar написа:

Tака е.Именно затова е по-добре извара преди лягане защото през ноща когато не се храниш имаш протеинов източник.

Трябва да го пробвам някой път Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
Ivorz написа:
Сиренето може ли да свърши същата работа ?Аз все още не съм си вземал извара,ама тря да си купя,само дето е малко безвкусна...

Има много видове сирена, освен калций за костоте друго невиждам какво можещ да извлечеш от него. Освен ако не е надрусано с добавки и разни медикаменти Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
На пръв поглед не виждам голяма разлика м/у сиренето и изварата...,но и сиренето е полезно

Отговорете с цитат
Мнение  
На втори поглед обаче се забелязва че в сиренето има (ако е истинско) 35% и повече мазнини.

Слабо търсене на нискомаслени сирена

На българския пазар се предлагат сирена с ниско съдържание на млечни мазнини, при които част от животинските мазнини са заменени с растителни. Такива продукти имат например "Жоси", "Маджаров", "Хелиос". Тези сирена обаче са нишови и имат пренебрежимо малък пазарен дял. "По правило такива сирена са по-скъпи от стандартните - обикновено с 10-15%, заради специалната технология. Целта е да няма промени във вкусовите качества на продукта", обяснява Симеон Присадашки, собственик на "Жоси". Той обаче добавя, че класическите български продукти изискват минимум 50% масленост в сухото вещество за овчето сирене и кашкавал и не по-малко от 40% за продуктите от краве мляко.

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети