| Автор |
Съобщение |
DARGON
Потребител
|
 искам лека промяна в програмата помощ..
здравейте .. искам да ви попитам в момента правя раце на 1 пък тоест бицепс и трицепс (тоест в сряда) а гърди и гръб ги комбинирам съответно с корем и рамо .. (в понеделник и петък) та въпроса ми е .. много ли е грешно така да тренирам тъй като 1 приятел който е много як .. ми каза ,че така пренатоварвам мусколите на рацете защото 1 път правя гърди .. тогава се натоварва трицепса и после прая на ново в сряда... и ставало кофти трябвало да са в един ден вярно ли е това ?? или и мойта става..
и втория ми въпрос е .. в момента за гърди правя
горен лег (за горната част)
Лег
кофи
флайс..
но искам да махна тия кофи защото 1во са ми трудни и 2ро не усещам някфо напрежение.. не ми действат добре.. и се чудя с какво упражнение да ги заменя .. да станат пак 4-5 упражнения
|
| Нед Яну 20, 2008 10:32 am |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
CTraX
Потребител
|
еми донякъде е вярно самоче така програмата ти е добра, а щом кофичките не ги осещаш начи не ги правиш правилно замести ги ако искаш със обратен лег (главата долу)
_________________ Вечно във филма! ^^
--------------------------
|
| Нед Яну 20, 2008 12:56 pm |
|
 |
metoman
Потребител
|
Лег
полулег
бутане на дъмбел от пейка за коремни преси-обратен лег
Флайс или кросоувър
_________________ Без бодеж,няма растеж!
White Pride World Wide!
Adolf Hitler unser Fuhrer!
14/88
|
| Нед Яну 20, 2008 2:23 pm |
|
 |
zverozavar
Потребител
|
пробваи така
1 гърди
2 гръб
3 почивка
4рамо и крака ако прави6
5раце
|
| Нед Яну 20, 2008 3:02 pm |
|
 |
DARGON
Потребител
|
zverozavar написа:пробваи така
1 гърди
2 гръб
3 почивка
4рамо и крака ако прави6
5раце
нямам време за толкова много тренировки ..
metoman@ значи туй обратния лег е дето е с главата надолу.. така ли ? и кросоувър.. какво е .. че май не съм го чувал ..
|
| Нед Яну 20, 2008 3:08 pm |
|
 |
metoman
Потребител
|
Да главата надолу,а кросувъра е това http://www.fitnes-bg.com/%D4%E8%F2%ED%E5%F1/_%D3%EF%F0%E0%E6%ED%E5%ED%E8%FF/K%F0%EE%F1_%EE%F3%E2%FA%F0_2006120586
_________________ Без бодеж,няма растеж!
White Pride World Wide!
Adolf Hitler unser Fuhrer!
14/88
|
| Нед Яну 20, 2008 3:19 pm |
|
 |
DARGON
Потребител
|
ооо тфа апсурт.. не мога .. се се мъча и не го правя правилно .. рацете ми фъркат наляво надясно :/ .. пък и до колкото знам е за хора които са напреднали :/ но все пак мерси .. може пак да се пробвам да го напрая.. ама не вярвам :/
|
| Нед Яну 20, 2008 5:00 pm |
|
 |
jkklouna
Модератор
Местожителство: Kozloduy
|
Кофите са ти трудни защото са ти 3то упражнение. Ако искаш пробвай да ги правиш като 1о. Предлагам ти като зверозавър- ръцете последни, а другите тренировки както решиш. Нз как ги правиш кофичките, но ако наистина нямат ефект, може след лежанката (горна и долна) може да пробваш пек-дек или някое което си избереш нз.
_________________ Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
|
| Нед Яну 20, 2008 6:22 pm |
|
 |
CTraX
Потребител
|
metoman написа:Лег
полулег
бутане на дъмбел от пейка за коремни преси-обратен лег
Флайс или кросоувър
аз съм точно така самоче место щанга ги права с дъмбели и в моя фитнес няма кросоувър а даргон тфа упражнение е невероятно пробвай го аз го правех в един др фитнес и е много добро
_________________ Вечно във филма! ^^
--------------------------
|
| Нед Яну 20, 2008 10:14 pm |
|
 |
DARGON
Потребител
|
благодаря ви на всички  утре ще пробвам крос оувъра..
|
| Нед Яну 20, 2008 10:55 pm |
|
 |
adrianii
Потребител
|
Това немога онова немога. В фитнеса е важно да ти е трудно и гадно тогава е забавно да се напомпаш и на другия ден да не можеш да се изправиш от мускулна треска. А за кофите тва е много добро упражнение стига да се изпълнява правилно и както каза jkklouna може и от това да е защото ти е 3то. А пък любимото ми упражнение за гърди е обратен наклон и бенч с гири.
|
| Съб Фев 02, 2008 5:21 pm |
|
 |
|
|