Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
малко въпрос4е
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение малко въпрос4е 
здравеите искам да попитам ето тази програма ако я запозна само тези утражнения ли трябва да праа защото в залата ми има и други много ефективни и дали 6те се нару6и ако си я обогатя , какъв ще е ефекта
ето я и програмата http://www.bb-team.org/workout/1291

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение Re: малко въпрос4е 
SKIP написа:
здравеите искам да попитам ето тази програма ако я запозна само тези утражнения ли трябва да праа защото в залата ми има и други много ефективни и дали 6те се нару6и ако си я обогатя , какъв ще е ефекта
ето я и програмата http://www.bb-team.org/workout/1291

Ами кажи как ще я обагатиш ?

Отговорете с цитат
Мнение  
ми има 3 вида лежанки , смятам да правя 3х10 на трите, сащо така кофи4ки и лицеви , също има и едно кадето с 2-те раце се дърпат ( за гурди) едни халки , набирания, и с дъмбели сякакви неща:за бицепс , рамо ,трицепс.
Confused то аз маи цялата ще я променя .
само ми кажете дали ще е по добре . имаите предвид че тренирам около 1 и 30 мин.като не почивам много

Отговорете с цитат
Мнение  
Не "обогатявай" нищо.. Laughing
Програмата е за начинаещи, тренирай си точно по нея и почивай между сериите около 1- 2 мин..

"Обогати" си храненето само.. Wink

Мнение  
SKIP написа:
ми има 3 вида лежанки , смятам да правя 3х10 на трите, сащо така кофи4ки и лицеви , също има и едно кадето с 2-те раце се дърпат ( за гурди) едни халки , набирания, и с дъмбели сякакви неща:за бицепс , рамо ,трицепс.
Confused то аз маи цялата ще я променя .
само ми кажете дали ще е по добре . имаите предвид че тренирам около 1 и 30 мин.като не почивам много

За сега не виждам смисъл да я обагатяваш .

Отговорете с цитат
Мнение  
.. Кофички и лицеви можеш да си правиш, но по програмата по- добре не пипай нищо... Rolling Eyes

Мнение  
ок а още един съвет, като по4ка лежанка докато не напраа 3х10 да не почвам ли друго или да си ги редувам

Отговорете с цитат
Мнение  
а колко време трябва да я продълйа штото аз от 1 месец тренирам и другото е , може ли да праа по 4 серии от си4ко не по 3

Отговорете с цитат
Мнение  
SKIP написа:
ок а още един съвет, като по4ка лежанка докато не напраа 3х10 да не почвам ли друго или да си ги редувам

Правиш 3х 10 на лежанката и тогава почваш друго упражнение на друг уред..

Не може 4 серии- 3! Вдигни си малко килограмите, ако ти е леко и почивай минута- две между сериите..

Повече не значи по- добър резултат.. Idea На фитнес ходят както хора, които искат да качват, така и такива, които искат да свалят.. Тренират на едни и същи уреди, но получават различни резултати... Idea Защото не е без значение как и кога се тренира, затова и не може ТИ да си "обогатяваш" тренировката.. Idea

Мнение  
мерски много

Отговорете с цитат
Мнение  
Разбира се, че няма да променяш програмата Exclamation Според мен е много добра за начинаещи ... Така че си я прави и както каза @M@R#@: ""Обогати" си храненето само.. " Exclamation

Мнение  
това е програма за наченаещи прави всичко както е написано тази програма се прави с цел да се научиш да изпалняваш правилно упражненията и да подготвиш тялото за по големи натоварвания това са основни упрайнения Laughing успех

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
днес я пробвах и наистина ми хареса имам само един въпрос колко време да я продължа - 1 месец ???

Отговорете с цитат
Мнение  
Месец, месец и половина...- зависи как ще се развиваш.. Това може да прецени инструктор, който да те наблюдава на място.. Няма ли инструктор в залата..? Rolling Eyes

Мнение Re: малко въпрос4е 
Не пипай нищо!
Ако е трябвало да се обогати , щеше да е направено.

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети