Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
малко помощ за един новак..
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение малко помощ за един новак.. 
здравейте...на 18 години и половина съм
185см съм висок и тежа 85кг

еи това представлявам,и искам да пооформя ръцете и корема..не се хваля с тая снимка или нещо от сорта,просто да си покажа състоянието,аз досега не съм стъпвал във фитнес..

тренирал съм си е така у дома,ии няколко спорта по-интензивно.
благодаря предварително..и дали ще мога да постигна резултати за няколко месеца с лост,успоредка и гирички ??

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
назнам батка.на4и ас сам 190см и тежа85кл.на4и тренирам от една година и да ди кажа има ефект горе долу.ае вари на фитнес наи добре там 6а ти кажат програма и така на татака

Мнение  
ама усилено ли някво тренираш..колко често ходиш,какви неща пиеш...доволен ли си от това което си постигнал до тука..

Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
Така като те гледам ще ти трябва да натрупаш мускулна маса Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
dа де,тва мие желанието Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
Хаха Еи ти си само кожа кости и мускол Very Happy Very Happy Very Happy Добро ти е тялото но щом искаш още немаш никав яд.Яж по 3 4 пати на ден за да ти се вдигне апетита кат те гледам ше е малко трудно с тоя корем ша има да ядеш цела година за да качиш яко кила Smile занемари се не тренираи така яко седи си пред компа играи си чати си 1 година и ша видиш барзиа резултат Very Happy тва го знам от опит

Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети