Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения Страница 2 от 5
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
метан + карзил + протеин
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
RockyBalboa написа:
s1xs3ns написа:
всичко е мн добро от тез добавки ама не мога всеки месец да давам по 70-100 лв

Ще даваш само когато можеш през другото време ще ядеш и ще тренираш, това дето си го изпил нищо не е. Тоя спорт иска постояннство! Нали знаеш "Бързата работа срам за майстора", а ти бързаш страшно много, да знаеш че ще сбъркаш по тоя начин и после ще съжаляваш!
Тренирай си хапвах си добре, като имаш парички си зимай добавки, след няколко години може да погледнеш към медикаментите!

добре а тези които пиха метан до преди 1 седмица а са колкото мене ? нищо има няма и изглеждат супер... аз от тва се ядосвам наи много ... щот мисля да вземам а ти сега ме разубеждаваш

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
за страничните ефекти - нали за това е карзила ако от това ще имам проблеми, ще ям повече прочистващи храни и така..

Отговорете с цитат
Мнение  
Недей си мисли че на тях нищо им няма, изчакай 1/2 месеца и ще видиш, кат почнат да му бадат мускулите и като почнат добавките да не му действат...

Мнение  
може би трябва да изчакам поне до другата зима ....

Отговорете с цитат
Мнение  
s1xs3ns написа:
може би трябва да изчакам поне до другата зима ....

Трябва да изчакаш поне 3 год!

Мнение  
[quote="RockyBalboa"][quote="s1xs3ns"]може би трябва да изчакам поне до другата зима ....[/quote]
Трябва да изчакаш поне 3 год![/quote]

Е пич аз не съм пил метан ама от добавки станах 87 кг на 15 години съм според тебе какви ще са страничните ефекти ако взимам . А и + тва мене 87 кг на 185см не ми ли4ат и незнам дали да почна със метан ...

Отговорете с цитат
Мнение  
ами аз затва искам да вземам метан щото сам на 16 и сам 70 кг ... 180 см

Отговорете с цитат
Мнение  
Абе хора я се осазнайте на 15/16 год метан искат да зимат... изчакайте поне докато станете на 18, направете 3/4 год стаж за да имате някаква основа!!!
Аз спирам да пиша по тая тема, дали ще зимате си е ваша работа, трошете си главите щом искате!!!
Сяко нещо си има цена!

Мнение  
Rocky,то е ясно,че момчетата ще го взимат тоя метан,ми по-добре май някой да им обясни как е най-добре!поне да са по-малки щетите Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
щом има6 метан се зоби...нема да го хвърля6
ама ина4е следващия път не ги давай за метан,а за добавки по голям ефект май ще има на тази възраст...бтв и аз съм на 16

Отговорете с цитат
Мнение  
lemsa написа:
Rocky,то е ясно,че момчетата ще го взимат тоя метан,ми по-добре май някой да им обясни как е най-добре!поне да са по-малки щетите Smile

Метана в пирамида от 10 всяка седмица качваш докато не стигне6 30 и правиш 2 седмици по 30мг дневно , следващата седмица 20 следващата 10 , през целия цикъл по 1 хап хепкарзил.Слет като спреш метана (най-вероятно прегнил няма да можеш да си инжектираш) , зимаш по 100мг клостибегит за 5 дена и после по 50мг за 10 дена , слет като свършиш с клостибелгита започваш да зимаш по 1000мг трибестан дневно(на соффарма този)за 7 дена
Също така зимай и по 1 хап тамоксифен , от тогава когато метана става 30мг до края на цикъла и 2 седмици слет това
Цикъла с метана да не е повече от 6 седмици

Друго важно за след цикъла е да земаш добавки - креатин , амино , протеин , по време на цикъла задължително! протеин , НОспорет мен ти е доста рано и ще сгрешиш , по-рано от 2 години стаж си е пълна ******

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
TrOfi написа:
lemsa написа:

Метана в пирамида от 10 всяка седмица качваш докато не стигне6 30 и правиш 2 седмици по 30мг дневно , следващата седмица 20 следващата 10 , през целия цикъл по 1 хап хепкарзил.Слет като спреш метана (най-вероятно прегнил няма да можеш да си инжектираш) , зимаш по 100мг клостибегит за 5 дена и после по 50мг за 10 дена , слет като свършиш с клостибелгита започваш да зимаш по 1000мг трибестан дневно(на соффарма този)за 7 дена
Също така зимай и по 1 хап тамоксифен , от тогава когато метана става 30мг до края на цикъла и 2 седмици слет това
Цикъла с метана да не е повече от 6 седмици

Друго важно за след цикъла е да земаш добавки - креатин , амино , протеин , по време на цикъла задължително! протеин , НОспорет мен ти е доста рано и ще сгрешиш , по-рано от 2 години стаж си е пълна ******

ехее много неща станаха за след цикъла ... аз си мислех само креатин да пия по 200 гр на месец след тва го спирам и продължавам ..

Отговорете с цитат
Мнение  
като не успееш да излезеш както трябва от цикъла,и после да го задържиш ще загубиш 80% от постигнатото с химията,и ще му се порадваш за много кратко време,после пак в изходна позиция,затова пак си помисли дали си заслужава,защото с хубави добавки без химия ще постигне същото а може и повече но ще бъде качествен мускул който ще се запази за дълго време.

Отговорете с цитат
Мнение  
gigitas написа:
като не успееш да излезеш както трябва от цикъла,и после да го задържиш ще загубиш 80% от постигнатото с химията,и ще му се порадваш за много кратко време,после пак в изходна позиция,затова пак си помисли дали си заслужава,защото с хубави добавки без химия ще постигне същото а може и повече но ще бъде качествен мускул който ще се запази за дълго време.

добре кажи ми долу горе 1-2 неща за да ги задаржа и колко ще ми струва долу-горе

Отговорете с цитат
Мнение  
TrOfi написа:
зимаш по 100мг клостибегит за 5 дена и после по 50мг за 10 дена

Я кажи какво е това лекарство и дали свободно се продава в аптеките, гледам из форумите в нета че го пият жени с цел забременяване

Покажи мнения от преди:
Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения Страница 2 от 5
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети