| Автор |
Съобщение |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
Ако вместо трибестан вземеш Ecdy-Steel още по-добре.
|
| Сря Мар 05, 2008 8:07 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
s1xs3ns
Потребител
|
колко струва и каде да го намеря и как да го пия  + тва да попитам може ли и креатин да се пие защото едно момче ми каза след цикъла да испия 150- 200 гр за 1 месец пак имало файда
|
| Сря Мар 05, 2008 8:26 pm |
|
 |
TrOfi
Модератор
|
s1xs3ns написа:добре кажи ми долу горе 1-2 неща за да ги задаржа и колко ще ми струва долу-горе
За задържане е само кленбутерола , останалото е за да ти се оправи нормалното производство на тестостерон и да не останеш стерилен и с тестиси кат стафиди.
roll_all_day написа:TrOfi написа: зимаш по 100мг клостибегит за 5 дена и после по 50мг за 10 дена
Я кажи какво е това лекарство и дали свободно се продава в аптеките, гледам из форумите в нета че го пият жени с цел забременяване
Да , но при мъже се прилага за лечение на олигоспермия (намалено количество на спермотозоиди)
s1xs3ns написа:колко струва и каде да го намеря и как да го пия + тва да попитам може ли и креатин да се пие защото едно момче ми каза след цикъла да испия 150- 200 гр за 1 месец пак имало файда 
В магазините за добавки , гледам и по аптеките продават добавки на експоуд
|
| Сря Мар 05, 2008 8:34 pm |
|
 |
s1xs3ns
Потребител
|
ФИТНЕС БГ написа:Ако вместо трибестан вземеш Ecdy-Steel още по-добре.
колко струва????
|
| Сря Мар 05, 2008 8:58 pm |
|
 |
deras
Потребител
|
|
| Сря Мар 05, 2008 9:14 pm |
|
 |
s1xs3ns
Потребител
|
deras написа:s1xs3ns написа:ФИТНЕС БГ написа:Ако вместо трибестан вземеш Ecdy-Steel още по-добре. колко струва???? http://www.fitnes-bg.com/fitnes_magazin/_%CC%F3%F1%EA%F3%EB%ED%E0_%EC%E0%F1%E0%2C_%D1%E8%EB%E0%2C_%C5%ED%E5%F0%E3%E8%FF/Ecdy-Steel/
Е**х мааму той метана ми е 18 лв и има за още 50-60 лв раоти
|
| Сря Мар 05, 2008 9:52 pm |
|
 |
vankatamen
Потребител
|
Абе човек къде тръгна на 16 годинки с 35 см ръчичка на метан тръгна да зимаш
първо ще ти ебе маиката на стомаха щото ти е още слаб не е "кален"трябва някакви хапчета други за да не те боли корема протектори
втора като спреш с метана сичко ще загубиш и само си хвърлил парите на вятъра да стоиш 1 2 месеца на входа на някоя дискотека да се правиш пред наборките на як
тези неща са измислени за комплексирани и мързеливи хора които не искат да положат труд в залата а ми по лесната процедура
РЕШЕНИЕТО Е ТВОЯ
|
| Чет Мар 06, 2008 12:05 am |
|
 |
Hristo Borisov
Потребител
|
абе човек първо събери пари и тогава се зобаи . недеи гледа сега само кое е наи ефтиното без да е ефикасно после. това е все едно да си направиш татуировка за по малко пари при непрофесионалист от колкото да си направиш за повече пари професионално . това е кажи речи същото
_________________ Ленивият не иска да оре, поради зимата , затова , когато търси във време на жетва , не ще има нищо
|
| Чет Мар 06, 2008 3:22 am |
|
 |
deras
Потребител
|
Hristo Borisov написа:абе човек първо събери пари и тогава се зобаи . недеи гледа сега само кое е наи ефтиното без да е ефикасно после. това е все едно да си направиш татуировка за по малко пари при непрофесионалист от колкото да си направиш за повече пари професионално . това е кажи речи същото
и аз сам на това мнение сабери пари и се зоби кат искаш.
|
| Чет Мар 06, 2008 9:22 am |
|
 |
s1xs3ns
Потребител
|
deras написа:Hristo Borisov написа:абе човек първо събери пари и тогава се зобаи . недеи гледа сега само кое е наи ефтиното без да е ефикасно после. това е все едно да си направиш татуировка за по малко пари при непрофесионалист от колкото да си направиш за повече пари професионално . това е кажи речи същото и аз сам на това мнение сабери пари и се зоби кат иска6.
така и ще направя
Абе човек къде тръгна на 16 годинки с 35 см ръчичка на метан тръгна да зимаш
първо ще ти ебе маиката на стомаха щото ти е още слаб не е "кален"трябва някакви хапчета други за да не те боли корема протектори
втора като спреш с метана сичко ще загубиш и само си хвърлил парите на вятъра да стоиш 1 2 месеца на входа на някоя дискотека да се правиш пред наборките на як
тези неща са измислени за комплексирани и мързеливи хора които не искат да положат труд в залата а ми по лесната процедура
значи решил съм да вземам защото не мога да давам по 60-70 лв на месец за добавки + тва само с ядене при мене има много ама много малки резултати щото сам с бърз метаболизъм
|
| Чет Мар 06, 2008 12:35 pm |
|
 |
vankatamen
Потребител
|
Единственото което ще направиш така е да си изхарчиш парите които си дал за метана (18 ли 20лв ли каза) и след като тои свърши сичко ще си бъде както преди (ако не и по зле)
Само помисли над следните неща
Защото по голямата част от бодибилдерите (непрофесионалисти)ползват хранителни добавки а не стероиди.
Защото хранителните добавки не се изпаряват.
Пак ти казвам решението си е твое само ти казвам какво ще стане.
Пази си стомаха !!!
|
| Чет Мар 06, 2008 6:38 pm |
|
 |
deras
Потребител
|
vankatamen написа:Единственото което ще направиш така е да си изхарчиш парите които си дал за метана (18 ли 20лв ли каза) и след като тои свърши сичко ще си бъде както преди (ако не и по зле)
Защото по голямата част от бодибилдерите (непрофесионалисти)ползват хранителни добавки а не стероиди.
Пази си стомаха !!!
Само да добавя стомаха нищо немои да му стане черния дроб се натоварва.
1.9 Забранено е писането с латински букви (както теми така и заглавия), както и заместването на букви като “Ч”, “Ш” и др. с други означения като “4”,”6” и др… Постовете, които нарушават правилото ше бъдат модерирани, а потребителите известявани чрез Лично Съобщение.
rnmt!
|
| Чет Мар 06, 2008 6:40 pm |
|
 |
s1xs3ns
Потребител
|
vankatamen написа:Единственото което ще направиш така е да си изхарчиш парите които си дал за метана (18 ли 20лв ли каза) и след като тои свърши сичко ще си бъде както преди (ако не и по зле)
Пази си стомаха !!!
след като сварша цикъла не съм казал че ще спра да поддържам хр.режим и ще спра да тренирам ... даже след това ще правя по уселини тренировки за да мога колкото мога да запазя
|
| Пет Мар 07, 2008 12:31 pm |
|
 |
vankatamen
Потребител
|
|
| Съб Мар 08, 2008 12:17 am |
|
 |
s1xs3ns