Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения Страница 5 от 5
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
метан + карзил + протеин
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
s1xs3ns написа:
vankatamen написа:
deras написа:
vankatamen написа:
Единственото което ще направиш така е да си изхарчиш парите които си дал за метана (18 ли 20лв ли каза) и след като тои свърши сичко ще си бъде както преди (ако не и по зле) Wink

Само помисли над следните неща
Защото по голямата част от бодибилдерите (непрофесионалисти)ползват хранителни добавки а не стероиди.
Защото хранителните добавки не се изпаряват. Wink

Пак ти казвам решението си е твое само ти казвам какво ще стане.
Пази си стомаха !!!
Само да добавя стомаха нищо немои да му стане черния дроб се натоварва.

1.9 Забранено е писането с латински букви (както теми така и заглавия), както и заместването на букви като “Ч”, “Ш” и др. с други означения като “4”,”6” и др… Постовете, които нарушават правилото ше бъдат модерирани, а потребителите известявани чрез Лично Съобщение.

rnmt!

Да е Very Happy тва имах предви под стомаха основно черния дроб но покраи него и други неща Wink

За да можеш да запазиш това което си качил ще ти трябва и добавки (задължително) тъи че пак ще трябва а дадеш пари Wink

за добавки ще си взема 200 гр. креатин и протеин 1 кг

мн малко е батка аз 14 кг протеин ша земам по време на цикала и след , за терапията Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
как тай 14 кг е ?!?! Surprised

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
кленбутерола как и кога да го пия след цикъла ?

Отговорете с цитат
Мнение  
то хубаво ами.. я кажете как могат да се избегнат стриите..какво трябва да се взима Rolling Eyes

Отговорете с цитат
Мнение :) 
Батко аз правих цикал с Метан за осем седмици с 504 хап4ета метан,стигнах 12 хапцета на ден и да ти кажа голям резултат невидях.Зимаи инжекции махниго този метан.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Отговорете с цитат
Мнение  
Къв резолтат чакаш , кат вече нема истински метан Rolling Eyes , среща се чат пат напусим , ма нема гаранции , истинската химия остана за елита Cool
Заключвам , защото дори заглавието ми се струва "леко" Very Happy смеховито , да не говорим за почти всичките постове в тая тема

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:
Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения Страница 5 от 5
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети