Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения Страница 1 от 5
Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща
метан + карзил + протеин
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение метан + карзил + протеин 
Здравейте! Знам че това не е мястото където трябва да пусна тази тема но не намерих друго.(моля да бъда извинен) та въпроса ми е ако някой знае някоя по лека програма за цикъл с метан дростенолом , карзил и протеин моля да пише спешно е !!! Между другото на 16 год съм 70 кг , 180 см Confused

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
week---Метан---- може да е ката ако ти се струва много махни едната седмица,а и се пише Метандростенолон.
--1-------10мг----
--2-------20мг----
--3-------30мг---
--4-------30мг----
--5-------30мг---
--6-------20мг---
--7-------10мг

Отговорете с цитат
Мнение  
а карзила и протеина кога да ги пия ? а относно пирамидата добра е но имам само 120 хапа и скоро няма да получава моя човек и няма от каде да мога да си взема затова кво ще кажете за тази :

1сед.- 1
2сед- 2
3 сед.-5
4 сед.- 5
5 сед.-2
6 сед. -1

Отговорете с цитат
Мнение  
s1xs3ns написа:
а карзила и протеина кога да ги пия ? а относно пирамидата добра е но имам само 120 хапа и скоро няма да получава моя човек и няма от каде да мога да си взема затова кво ще кажете за тази :

1сед.- 1
2сед- 2
3 сед.-5
4 сед.- 5
5 сед.-2
6 сед. -1
ми махаш 4 и 5 седмица от моята пирамида дето сам я написал по горе и мисля че ще ти стигнат.ми протеина си го зимаи както си го пил до сега а карзила мисля по 1 хап4е ти е достата4но.

Отговорете с цитат
Мнение  
няма да имаш никъв ефект,явно не си много на ясно по добре вземи малко прочети и тогава се трови,първо на твоите години е напълно безмислено да вземаш химия,второ тези нищожни дозички е както се казва за настинка плюс това метана се комбинира с инжекционен препарат класиката е дека,трето за да извлечеш максимума от химията трябва да имаш перфектна тренировка плюс перфктно ядене,което съм сигурен че нямаш,и не на последно място си има начини за излизане от стероиден цикъл за запазване на постигнатото което съм сигурен че пак не си наясно с него.Химия се зима като развиеш до край собствения си потенциал,на твоите години ще постигнеш същите резултати и без химие само с добавки правилни тренировки и хапване,казвам ти го от личен опит защото и аз съм преминал през същото на твоята възраст.

Отговорете с цитат
Мнение  
gigitas написа:
няма да имаш никъв ефект,явно не си много на ясно по добре вземи малко прочети и тогава се трови,първо на твоите години е напълно безмислено да вземаш химия,второ тези нищожни дозички е както се казва за настинка плюс това метана се комбинира с инжекционен препарат класиката е дека,трето за да извлечеш максимума от химията трябва да имаш перфектна тренировка плюс перфктно ядене,което съм сигурен че нямаш,и не на последно място си има начини за излизане от стероиден цикъл за запазване на постигнатото което съм сигурен че пак не си наясно с него.Химия се зима като развиеш до край собствения си потенциал,на твоите години ще постигнеш същите резултати и без химие само с добавки правилни тренировки и хапване,казвам ти го от личен опит защото и аз съм преминал през същото на твоята възраст.

човеккк едно момче почна от моя клас само метан! и аз като почнах да тренирам преди 6 месеца бях 59 кг сас 28 рака а сега съм 69-70 с 35 ръка , а тоя от моя клас за 4 седмици ме мина ... Sad

Отговорете с цитат
Мнение  
Щом за 6 месеца си качил 7см ръка и 10кг , това показва че растеш достатъчно бързо и без стероиди , ако е така и си качвал чисто горе долу , то е почти като резолтат ако направиш цикъл с метан , неможе да почнеш да зимаш химия с 28/30ръка , защото мусколната ти маса не е достатъчна и броя рецептори в мусколите са ти малко. Метана няма да ти действа толкова добре , просто ще си тровип дроба и организма + това за 6 месеца тренировки нито ставите , нито мусколите ти са готови , защото по време на цикъл с ас ти се увеличава и силата и може да получиш травма , тренирай поне 2/3години и направи някакъв резолтат и тогава взимай химия

ПЛЮС ТОВА СИ САМО НА 16 , ПЪЛНО ТРОВЕНЕ НА ОРГАНИЗМА , НЕ МИСЛИ ЧЕ СТЕРОИДИТЕ СА ШЕГА РАБОТА

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
TrOfi написа:
Щом за 6 месеца си качил 7см ръка и 10кг , това показва че растеш достатъчно бързо и без стероиди , ако е така и си качвал чисто горе долу , то е почти като резолтат ако направиш цикъл с метан , неможе да почнеш да зимаш химия с 28/30ръка , защото мусколната ти маса не е достатъчна и броя рецептори в мусколите са ти малко. Метана няма да ти действа толкова добре , просто ще си тровип дроба и организма + това за 6 месеца тренировки нито ставите , нито мусколите ти са готови , защото по време на цикъл с ас ти се увеличава и силата и може да получиш травма , тренирай поне 2/3години и направи някакъв резолтат и тогава взимай химия

ПЛЮС ТОВА СИ САМО НА 16 , ПЪЛНО ТРОВЕНЕ НА ОРГАНИЗМА , НЕ МИСЛИ ЧЕ СТЕРОИДИТЕ СА ШЕГА РАБОТА

ами аз вече сам си взел 120 хапа и 50 карзил и ся кво да ги оставя да стоят лИ? а + тва за лятото тряя да изглеждам много добре защото един много добар приятел ще ме прави един от охраната на дискотека... така че ся мноо ме обаркахте не знам кво да прая ...

Отговорете с цитат
Мнение  
не си мисли че ще качиш толкос много че чак охрана да стане6.

Отговорете с цитат
Мнение  
s1xs3ns написа:
TrOfi написа:

ами аз вече сам си взел 120 хапа и 50 карзил и ся кво да ги оставя да стоят лИ? а + тва за лятото тряя да изглеждам много добре защото един много добар приятел ще ме прави един от охраната на дискотека... така че ся мноо ме обаркахте не знам кво да прая ...

Пич нещо много си се филмирал земи си още 120 хапа метан и до година те искам на Олимпията Razz

f13rce написа:
s1xs3ns написа:
TrOfi написа:

Пич нещо много си се филмирал земи си още 120 хапа метан и до година те искам на Олимпията Razz

оф оф оф добре добре ... ! аз не ти каам да сам 90 кг ама поне едно 78-80 да стана с 37-38 ръка тва е ...

Отговорете с цитат
Мнение  
Абе момче ти си на 16 години, сега разтеш развиваш се по бързо, нямаш и година тренировъчен стаж, каде отиваш при медикаментите?! Добавки пил ли си вобще, как може да скачаш на медикаменти при положение че добавките ще ти действат доста добре?! Кой те излъга да ги купиш тоя метан и тоя карзил?!
Виж ся недей да ги пиеш тия неща малък си ще се увредиш, на теб за някой добавки ти е рано още а какво остава за това! Тренирай си още 3/4 години и тогава ако искаш си земи стероиди!

Мнение  
RockyBalboa написа:
Абе момче ти си на 16 години, сега разтеш развиваш се по бързо, нямаш и година тренировъчен стаж, каде отиваш при медикаментите?! Добавки пил ли си вобще, как може да скачаш на медикаменти при положение че добавките ще ти действат доста добре?! Кой те излъга да ги купиш тоя метан и тоя карзил?!
Виж ся недей да ги пиеш тия неща малък си ще се увредиш, на теб за някой добавки ти е рано още а какво остава за това! Тренирай си още 3/4 години и тогава ако искаш си земи стероиди!

досега през тия 6 месеца сам изпил 1 кг протеин , 1 кг гейнер 300 гр креатин и 160 хапа аминокиселини ...

Отговорете с цитат
Мнение  
всичко е мн добро от тез добавки ама не мога всеки месец да давам по 70-100 лв

Отговорете с цитат
Мнение  
s1xs3ns написа:
всичко е мн добро от тез добавки ама не мога всеки месец да давам по 70-100 лв

Ще даваш само когато можеш през другото време ще ядеш и ще тренираш, това дето си го изпил нищо не е. Тоя спорт иска постояннство! Нали знаеш "Бързата работа срам за майстора", а ти бързаш страшно много, да знаеш че ще сбъркаш по тоя начин и после ще съжаляваш!
Тренирай си хапвах си добре, като имаш парички си зимай добавки, след няколко години може да погледнеш към медикаментите!

Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения Страница 1 от 5
Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети