Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
моля всички треньори за мнение !
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение моля всички треньори за мнение ! 
Ситуацията е следната, става реч за моя клиентка (правя програма за суплементи и хранене), тренира 3 пъти седмично по два часа и половина и е тренировката първо фитнес после тича, около час. Не знам точната и програма в залата, но е правена от инструктор.

Иска съвет какво да прави за да има енергия за цялата тренировка. След първия час и половина има рязко спадане на енергията и тонуса. Ползва L-canitine 500mg преди тренинг. Спазва хранителен режим.

Умишлено не пиша какво препоръчвам аз, за да не подвеждам.

Ще съм благодарен на всяко мнение !

Отговорете с цитат
Мнение  
Според мен има два удачни варианта (може би има повече ,но аз се сещам за 2 Laughing ).Единият Ефедрин или Псевдоефедрин.А другият Таурин.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
има и трети вариант,да си увеличи съня или да ходи на масаж след това,хем отпуска хем възвръща силите!Аз съм жена и съм в течение на тези неща защото и на мен се е слъчвало многократно!

Мнение  
благодарност за отговорите !

Отговорете с цитат
Мнение  
1. Раздели и тренировката- един ден фитнес, един бягане...
2. Прегледай и програмата- час и половина фитнес, ако прави, най- вероятно прави всички мускулни групи, включително и крака.. И как после да бяга 60 мин...- съкрати и бягането на 30- 40 мин и и "орежи" някои от упражненията... 50 мин фитнес и 40 кардио и стигат, а упражненията може да върти...
3. 500 мг Л- карнитин е малко- поне 1500- 2000 да пие..
Може да пие и някоя изотонична напитка по време на тренировката...

Мнение  
M@R#@ написа:
1. Раздели и тренировката- един ден фитнес, един бягане...
2. Прегледай и програмата- час и половина фитнес, ако прави, най- вероятно прави всички мускулни групи, включително и крака.. И как после да бяга 60 мин...- съкрати и бягането на 30- 40 мин и и "орежи" някои от упражненията... 50 мин фитнес и 40 кардио и стигат, а упражненията може да върти...
3. 500 мг Л- карнитин е малко- поне 1500- 2000 да пие..
Може да пие и някоя изотонична напитка по време на тренировката...

Съгласен съм със това, но аз само консултирам за суплементите, тренинга го прави друг човек... мога само съвет да дам. Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
Да, посъветвай я... Може програмата да не е съобразена с възможностите и.. В този случай каквото и да и дадеш тя пак няма да може да си завърши тренировката и тогава ще реши, че твоето хапче "не действа" Very Happy ...
Всъщност и трябва нещо, което да взима към края на фитнес тренировката, за да почне да и действа по време на кардиото.. Ако пие изотонична напитка по време на фитнеса няма да е отпаднала от загубата на вода, витамини и минерали, пък в нея има и малко въглехидрати, аминокиселини, още Л- карнитин... Според мене да не я натоварваш с ефедрин, ако не я познаваш, че си има известен риск все пак.. Може би нещо по- безобидно от типа на жен- жен...

Мнение  
определено не бих препоръчал нещо такова като ефедрин, особено ако не става въпрос за състезател.

Отговорете с цитат
Мнение  
без майтап защо не вземете да го наблъскате със всякакви гадости това същество и го тренирайте денонощно,ако не отслабне значи някой друг е виновен?! Exclamation

Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети