Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
на 14 съм да вземам ли?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение на 14 съм да вземам ли? 
искам да попитам да вземам ли протеини и ако вземам ще има ли някакъв ефект мисля до септември месец да тренирам ако не излезе нищо от тия 2 месеца мисля да почвам да вземам протеини.Ама все пак искам мнението на специалисти ако мога така да се изразя в тази област Wink

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
аз съм на 13 и вземам.Казаха ми 4е 6те има ефект...

Отговорете с цитат
Мнение  
а ако може да ми напишеш едно Л.С със скаипа ти Embarassed да те питам нещо друго щом вземаш протеини Cool

Отговорете с цитат
Мнение  
Ефект ще има Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Ако се притесняваш от употребата на протеин под формата на добавка, макар че няма от какво защото това е храна ( не напразно центъра по хигиена прекръстиха протеините от хранителна добавка на храна за спортисти), то можеш да консумираш белтъци от яйца. Във всеки случай всеки трениращ организъм се нуждае от повече белтъчини
Белтъчини - или от какво се правят мускули

Отговорете с цитат
Мнение  
до колкото разбрах вместо протеини да ям или да вземам там както е белтъци така ли или погрешно разбрах Embarassed

Отговорете с цитат
Мнение  
fitnes_mania4e написа:
до колкото разбрах вместо протеини да ям или да вземам там както е белтъци така ли или погрешно разбрах Embarassed

За сега наблегни само на доброто хранене и тренировки , рано ти още за суплементи .

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети