Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
подходящ цикъл
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение подходящ цикъл 
здравеите нов съм в форума какъв цикъл ще ми препоръчате за начинаещи маса тренирам от 4 години състезавам се от
2 ако може да не е много вреден не питаити на колко съм години отговоро няма да ви хареса и моля много моля не ме разобеждаваити и т.н.
П.С. ако може цикала да е такъв че след него да запазя по голямата част от масата

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя

Отговорете с цитат
Мнение  
От този цикъл аз качих близо 10/11 кг. 10 шишенца Дека 25-20 тестостерон depo и 24 тестостерон Propionad, цикъла е уникалек за 8 седмици е и след това те държи още месец, а колко можеш да свалиш след това от него, това при всеки е различно.

1.9 Забранено е писането с латински букви (както теми така и заглавия), както и заместването на букви като “Ч”, “Ш” и др. с други означения като “4”,”6” и др… Постовете, които нарушават правилото ше бъдат модерирани, а потребителите известявани чрез Лично Съобщение.

rnmt!

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Отговорете с цитат
Мнение  
FIFI_2005 написа:
ot tozi cikyl az kachih blizo 10/11 kg. 10 shishenca Deca 25 - 20 testosteron depo i 24 testosteron Propionad,Cikala e unikalen za 8 sedmici e i sled tova te dyrji pone oshte mesec a kolko mojeh da svalish sle tova ot nego tova pri vseki e razlichno
да кажеш схемата и ще съм доволен

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети