Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
покачване на масата
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение покачване на масата 
давам по подробна информация тежа 63 килограма висок съм 173 тренирам 3 пъти седмично
понеделник бицепс гръб
сряда гърди трицепс
петък рамена корем

правя по 3-4 упражнения за секи мускол по 10 повторения тренирам от 7 месеца да кажем не си спомням точно кога започнах в началото бях 66 килограма без грам мазнини с течение на времето свалих 3 килограма сега съм 63 и каквото и да правя последните 5 месеца немога да ги дръпна искам да стана малко по тежък на повечето уреди си дигам моите килограми правя си упражненията правилно просто немога да кача 100 гр. дайте някаква идея моля без линкове кажете какво да неям имам голяма воля какво да непия какво да ям и какво да пия просто да има малко ефект ше съм мн благодарен благодаря Smile

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Яж тестени изделия като макарони, ориз много месо и млечни продукти яж и яйца. И като събереш пари си купи 5 кг геинер и пии от него по 200 грама, допълнително към тези неща. И малко креатин и т,н Laughing Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
и гейнери съм зимал бяха някаква хубава фирма и креатин съм взима от геинера не съм качил грам пих го месец и нещо и това беше .......

Отговорете с цитат
Мнение  
Увеличи калориите на макс. Изпивай по 1,5 литра прясно мляко на ден(високо маслено). Направи всичко възможно да забавиш малко тоя "водовъртеж" в тялото си. Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
@slabaka

*Промени си програмата, прави 8/10 повторения за големите мускули и 6/8 за малките, слагай повече килограми и пий поне по 4л. вода на ден, яж повече. Иска се малко време, за да може нещата да се натрупат и застоят. Някъде около 8/10кг. съм качил за 1г., но след това вече не мога да качвам, всичко много бързо се разгражда, забави си метаболизма.

Отговорете с цитат
Мнение  
ми от първия пут от както писах ям като прасе не пия газирано и дигнах едно кило ама е в областа на корема смисъл коремани малко порастна там ли и това нормално ли е защото не искам да имам корем ...... като плондир

Отговорете с цитат
Мнение  
slabaka написа:
ми от първия пут от както писах ям като прасе не пия газирано и дигнах едно кило ама е в областа на корема смисъл коремани малко порастна там ли и това нормално ли е защото не искам да имам корем ...... като плондир

Еми повече движения пич, тоя корем от обездвижване ще се е появил, прави коремни преси, яж малко, но начесто. Всичко с времето си, явно си с бърз метаболизъм и всичко много бързо се разгражда. По принцип качването в такъв случай става бавно и с натрупване.

Отговорете с цитат
Мнение  
Aз вече гледам през ден да ям макарони,в тях има на 100 гр -13 гр протеин,73 гр въглехидрат Wink
Някой да знае нещо за кебапчетата и кюфтетата ?Колко протеини има в тях?

Отговорете с цитат
Мнение  
Забрави тез думи отровни Laughing . Остава да попиташ за сланина и пръжки колко протеин има в тях

Отговорете с цитат
Мнение  
Ivorz написа:
Aз вече гледам през ден да ям макарони,в тях има на 100 гр -13 гр протеин,73 гр въглехидрат Wink

Кучешки или котешки кебапчета или кюфтаци? Rolling Eyes Laughing Защото има разлика в съдържанието им Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
И аз си задавам въпроса от какво са.. Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Ivorz написа:

От кой ядеш от Шаро или от Балкан

f13rce написа:
Ivorz написа:

От кой ядеш от Шаро или от Балкан

Laughing Като спомена за Шаро се сетих за оначи песничка за снега дето Шаро бил навънка или нещо от сорта... "Алено щипе бузките пак, сипе се вънка първия сняг..." Laughing Ненормална работа Partyman

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети