Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
полезна ли е водата ???
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
на 16 съм и от 6 месеца ве4е си блъскаме здраво с един фрд и ако искате ме слушайте,но ВОДАТА Е НАЙ-ВАЖНОТО НЕЩО не само за мускулите!!!за всичко е полезна,ако не полезна-то жизнено важна-дишане,обработка на веществата и за всички останали процеси на огранизма,в които и растежа на мускулите,релеф и т.н!

Аз лично изпитах това,защото претъпрях бъбречна криза и само ударната доза вода ми помогна да се оправя бързо,обезводняването може да доведе до проблеми с бъбреците а те са мн гадни! както и аз и повечето от вас съм сигурен 4е взимате добавки или анаболи може дори и стероиди,водата помага на бъбреците да усвояват тези вещества,иначе стават камъни и кфи ли не гадости а бъбречните болки са най-гадни казвам ви го щото го испитах от обезводняване и добавки!

иначе колко литра си е от габаритите на човека примерно знам хора мн големи по 80-90-100 кила дет 4 литра са им минимума,,се пак за по нормални размери минимум 1,5 литра-2 литра секи ден си е напълно нормално!

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Еми то в мускула има вода но тва няма нищо общо .... водата пречиства токсини

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си