Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
прием на глутамин на прах
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
ФИТНЕС БГ написа:
Преди тренировка не се пие геинер защото в него има бързи въглехидрати. Това стимулира отделянето на инсулин и фенилааланин. А това означава проблеми в тренировката. Преди сме го разяснявали защо които иска да го намери. Които пък иска мозе да се свърже с БГ тренер това му е болна тема ще ви го разясни на дълго и на широко.

Какво мислите за следното: преди тренировка- суроватъчен, след трен-геинер, а преди лягане-млечно яйчен. На мен ми звучи добе, ама може и да бъркам. Целта ми е да кача мускулна маса, че имам доста нужда Sad

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
todo написа:
ФИТНЕС БГ написа:
Преди тренировка не се пие геинер защото в него има бързи въглехидрати. Това стимулира отделянето на инсулин и фенилааланин. А това означава проблеми в тренировката. Преди сме го разяснявали защо които иска да го намери. Които пък иска мозе да се свърже с БГ тренер това му е болна тема ще ви го разясни на дълго и на широко.

Какво мислите за следното: преди тренировка- суроватъчен, след трен-геинер, а преди лягане-млечно яйчен. На мен ми звучи добе, ама може и да бъркам. Целта ми е да кача мускулна маса, че имам доста нужда Sad

И на мен ми звучи добре..

Мнение  
по добре с вода по е кофти на вкус но е по добреSmile

Отговорете с цитат
Мнение  
zobfather написа:

Еми да, защото ако е с сок, се смесва с неговите концентрати и туко-виж се е загубил цялостният състав или нещо такова...

Отговорете с цитат
Мнение  
MindDriver написа:
zobfather написа:

Еми да, защото ако е с сок, се смесва с неговите концентрати и туко-виж се е загубил цялостният състав или нещо такова...

а и с млякото по баВно и трудно се усвоява като цяло.САМО С ВОДА!!

Отговорете с цитат
Мнение  
Значи като е с мляко по бавно се усвоява трябва му повече време да ти подеиства така ли ?

няма друг проблем да гъби от състава си такива работи Rolling Eyes

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети