Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
протеин веднага след тренировка ?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
RockyBalboa написа:
Декстрозата се пие с креатин.

Обратно е.. Arrow Креатинът се пие с декстроза.

Отговорете с цитат
Мнение  
M@R#@ написа:
RockyBalboa написа:

Да но въпроса му беше с какво да пие декстрозата затова отгорова ми е такъв Wink

Мнение  
RockyBalboa написа:
M@R#@ написа:
RockyBalboa написа:

Да но въпроса му беше с какво да пие декстрозата затова отгорова ми е такъв Wink

С вода.

Мнение  
От къде може да се закупи декстроза ?? И колко струва ?

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
AlChEmIsT написа:
От къде може да се закупи декстроза ?? И колко струва ?

Ами преди беше един килограм за 3/4 лв одавна не съм пил но сигурно пак е толкова.

Мнение  
От аптеките ли се закупуват ??

Отговорете с цитат
Мнение  
а какъв вкус има това нещо ?

Мнение  
Много е сладко, в аптеките не сам го виждал.

Мнение  
както казах и по горе има я в аптеките,цената и варира за 75 грама между 75-95 стотинки,преди около 2 месеца взех за 75стотинки,вчера в друга аптека видях че е 95 стотинки покетчето.

Отговорете с цитат
Мнение  
Най- добре в някой диетичен магазин или в магазин за спортни добавки продават се на килограм, мисля че беше около 4 лева, евтина е.

Мнение  
Аз си я вземаам от магазин за хранителни добавки по 5 лв килото. За 2 дена пия някъде 100 - 150 грама. Но това си е индивидуално за всеки Smile Като я смеся с протеина, гейнъра и креатина става супер Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
Ми той гейнера основно е дексроза, малтодекстрин и протеин като я сложиш към него и получаваш евти гейнер, ако обаче си си купил такъв направо се прее....ш 6тото си пиеш само въглехидрати, дано си с много бърз метаболизъм.

Отговорете с цитат
Мнение  
Ако си купил какъв такъв Rolling Eyes
такъв геинер ?

Отговорете с цитат
Мнение  
d_best написа:
Протеина и гейнъра е хубаво да се пият 40 минути преди тренировка и непосредствено след. Това е така защото на организма му трябва време да ги усвои преди тренировката. Веднага след нея се пие защото иначе организма ще започне да гори мускули за да си набави необходимите протеини. А тези глупусти че гейнъра не трябва да се пие преди тренировка не са верни. Преди и след може да се пие, даже ако си с бърз метаболизъм като мен можеш да го пиеш и преди лягане. Също е хубаво да си вземеш креатин и декстроза. Wink Ще увеличиш значително мускулната маса, сила и ще се бъзстановяваш по-бързо. А декстрозата ще увеличи действието на креатина.

Знам че ше се започне пак един спор... ама гейнъра преди тренировка и преди сън си е направо като руска ролетка.
http://www.bgtrener.com/hr/hrani2.php?shrani_id=14

Достатъчно показателно е следващото мнение:
vankatamen написа:
ТОЧНО ТАКА !!!

Аз геинера обаче го пия около 1.30 преди тренировка преди го пиех 40мин преди но не го усещах в началото на тренировката ми след като съм направил няколко упражнения

а сега като ги пия 1.30 някак си имам повече сила и издръжливост от
пия геинер и креатин

Отговорете с цитат
Мнение  
bgtrener написа:
d_best написа:
Протеина и гейнъра е хубаво да се пият 40 минути преди тренировка и непосредствено след. Това е така защото на организма му трябва време да ги усвои преди тренировката. Веднага след нея се пие защото иначе организма ще започне да гори мускули за да си набави необходимите протеини. А тези глупусти че гейнъра не трябва да се пие преди тренировка не са верни. Преди и след може да се пие, даже ако си с бърз метаболизъм като мен можеш да го пиеш и преди лягане. Също е хубаво да си вземеш креатин и декстроза. Wink Ще увеличиш значително мускулната маса, сила и ще се бъзстановяваш по-бързо. А декстрозата ще увеличи действието на креатина.

Знам че ше се започне пак един спор... ама гейнъра преди тренировка и преди сън си е направо като руска ролетка.
http://www.bgtrener.com/hr/hrani2.php?shrani_id=14

Достатъчно показателно е следващото мнение:
vankatamen написа:
ТОЧНО ТАКА !!!

Аз геинера обаче го пия около 1.30 преди тренировка преди го пиех 40мин преди но не го усещах в началото на тренировката ми след като съм направил няколко упражнения

а сега като ги пия 1.30 някак си имам повече сила и издръжливост от
пия геинер и креатин

Аз съм с бърз метаболизъм и за сега резултатите са дибри. Ако започна да чувствам че нещо не е наред ще спра да го пия преди лягане.
Гейнарът ми е много хубав. Доволен съм от него.
=> http://www.maxefect.com/bb/magazin/geynari/crash-5000.html?flypage=shop.flypage&vmcchk=1

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети