Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
растежен хормон
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение растежен хормон 
Миналия месец тренирах с инструктор и в програмата като медикамент ми беше включен растежен хормон и Т3 свалих доста мазнини .Въпросът ми е може ли жена ми да го ползва и ако може как.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Действително това са едни от най-силните фактори за топене на мазнини в организма. Много трениращи не ги използват поради финансови причини и заради страничните ефекти - най-вече на Т3. Ако няма сърдечно-съдови прoблеми, както и такива от хормонален характер може да ги ползва, но трябва в да са в по-малки дози - събразени с телесната и маса.

Отговорете с цитат
Мнение  
Не мисля че е добре за женати да ги ползва може да започне нежелано окосмяване

Отговорете с цитат
Мнение  
Това е напълно невъзможно ,изясни си кой хорми предизвикват окосмяване

Отговорете с цитат
Мнение  
Аз съм ползвала растежен преди миналото лято по 2 единици с Т3 и Т4 + Л-карнитин изчисти крема си доста добре ,то това ми беше и целта винаги съм искала да имам плочки Embarassed

Отговорете с цитат
Мнение  
Скоро си пуснах контролни кръвни изследвания и реших да си проверя и нивото на Соматотропин... И нали знаете, че вече наред с резултатите пишат и референтните граници.... Е, много странно- референтните граници на Соматотропин са от 0 до 10... Че си мислех- как може 0 да е нормална стойност на Соматотропин Rolling Eyes ...

Мнение  
Интересно ми е колко пари излезе курса с растежния хормон?!

Мнение  
M@R#@ написа:
Скоро си пуснах контролни кръвни изследвания и реших да си проверя и нивото на Соматотропин... И нали знаете, че вече наред с резултатите пишат и референтните граници.... Е, много странно- референтните граници на Соматотропин са от 0 до 10... Че си мислех- как може 0 да е нормална стойност на Соматотропин Rolling Eyes ...

как убеди лекарите да ти направят кръвни изледвания аз като отида веднага ме пращат в някаква специализирана клиника за изследвания на венозните атрибути и изотопните мулекули на екг- то съкратено СКИВАИМЕ

Мнение  
aab1972 написа:
СКИВАИМЕ

Забелязан си.. Сега спри да шариш по всички теми, че ще те забележи и още някой и въобще няма да ти се зарадва Guy with axe

Мнение  
[quote="M@R#@"]
aab1972 написа:
СКИВАИМЕ

Забелязан си.. Сега спри да шариш по всички теми, че ще те забележи и още някой и въобще няма да ти се зарадва Guy with axe[/quoteuf
кой???!!!

Мнение  
M@R#@ написа:
aab1972 написа:
СКИВАИМЕ

Забелязан си.. Сега спри да шариш по всички теми, че ще те забележи и още някой и въобще няма да ти се зарадва Guy with axe

Мнение  
по въпроса може ли да се използва от жени може но при употреба от мъж има корено разли4ни деиствие при използване от жена няма страни4ни ефекти но не е никак евтин един цикъл които трае 4 месеца излиза към 1000 лв. билдерите го бият в проблимните зони като долната 4аст на гърба тои топи мазнините

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
zob40 написа:
по въпроса може ли да се използва от жени може но при употреба от мъж има корено разли4ни деиствие при използване от жена няма страни4ни ефекти но не е никак евтин един цикъл които трае 4 месеца излиза към 1000 лв. билдерите го бият в проблимните зони като долната 4аст на гърба тои топи мазнините

истинските състезатели са наясно че понятие от сорта на " локално действие" не съществува освен при синтола, така че говориш глупости за това че го бият в проблемните места,а относно цената на курса, ще кажа че под 5 единици на ден си чиста загуба на време, а времетраенето е минимум 3 месеца, като цената при подобен прием излиза около 1000-1100 лева на месец, т.в. под 3000лв няма как да се падне

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети