Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
съвет за кардио, програмата ми и L-carnitine
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение съвет за кардио, програмата ми и L-carnitine 
здравейте. значи искам да питам:
1. ако тренирам 2 дена и 1 почивам, да бягам ли по 45 min всеки ден от седмицата дори и когато почивам?
2. кога да бягам, преди или след тренировка?
взимам L carnitine преди и след тренировка, въпроса е 4е имам нормално телосложение но нещо се оядох тия месеци и сега имам да свалям корем и гъз, а рацете ми не са мн големи и искам да знам при положение че взимам L carnitine има ли опасност да загубя мускулна маса като бягам по 45-50 мин.

благодаря на отзовалите се Wink

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
И аз да попитам нещо в тази връзка за L-карнитина. Ако го пия, ще ми малее ли бюста. Не искав да се окажа един ден с добре оформено дупе, но без гърди и без това в последно време почнаха да изчезват без да съм пила нищо. Знам, че тук повечето сте мъже и 1/2, но ако някой има наблюдения върху нежния пол да каже как се оразява това чудо на гърдите?

Отговорете с цитат
Мнение  
Irrina,
Със или без Л- карнитин Arrow когато се отслабва се отслабва навсякъде.. За съжаление и от бюста.. Rolling Eyes

Мнение  
Irrina написа:
И аз да попитам нещо в тази връзка за L-карнитина. Ако го пия, ще ми малее ли бюста. Не искав да се окажа един ден с добре оформено дупе, но без гърди и без това в последно време почнаха да изчезват без да съм пила нищо. Знам, че тук повечето сте мъже и 1/2, но ако някой има наблюдения върху нежния пол да каже как се оразява това чудо на гърдите?

И аз мисля по принцип като M@R#@, но за моя радост Laughing Laughing Laughing ,като почнах да пия L-carnitine, не забелязах да слабея в бюста,а преди всичко в околопоясната област.Може би там съм имала повечко сланинка Wink .

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети