значи имам няколко въпроса .. няма да ви ги трупам всички на веднъж ще започна първо от наи важния за мен.
значи от 2 месеца и нещо започнах да вдиган сериозно. и преди съм вдигал по 3-4 месеца и тогава идва лятото или нещо друго и все спирам. сега съм се зарекъл сериозно . от 70 станах 75 килограма . от 32-3 ръка сега е 35-6 но това едва ли ви интересува особено. това няма значение. от 1 седмица усещам болка в дясната ми ръка между китката и лакатя от външната страна. и то когато правя бицепс и на определени упражнения ме боли адски много все едно пирони забиват в ръката ми .
след като помислих от кво може да е се сетих че преди 8 години си бях счупил ръката на същото място което ме боли сега. че искам да попитам няоки за съвет. какво да правя ? с бинт ли да я връзвам или какво? мазила няма да имат смисъл след тези години които са минали. явно съм я натоварил доста . сигорно ще ми кажете да си направя почивка за 1-2 седмици. но неискам .умирам да стъпя в залата. всеки ден чакам да стане 19 :30 за да отида
че просто моля за съвет какво ще е наи разумно да направя защото знам че ако не предприема нищо последиците може да са сериозни..
благодаря на всички които прочетът и напишат някакав съвет