Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
травма
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение травма 
значи имам няколко въпроса .. няма да ви ги трупам всички на веднъж ще започна първо от наи важния за мен.
значи от 2 месеца и нещо започнах да вдиган сериозно. и преди съм вдигал по 3-4 месеца и тогава идва лятото или нещо друго и все спирам. сега съм се зарекъл сериозно . от 70 станах 75 килограма . от 32-3 ръка сега е 35-6 но това едва ли ви интересува особено. това няма значение. от 1 седмица усещам болка в дясната ми ръка между китката и лакатя от външната страна. и то когато правя бицепс и на определени упражнения ме боли адски много все едно пирони забиват в ръката ми .
след като помислих от кво може да е се сетих че преди 8 години си бях счупил ръката на същото място което ме боли сега. че искам да попитам няоки за съвет. какво да правя ? с бинт ли да я връзвам или какво? мазила няма да имат смисъл след тези години които са минали. явно съм я натоварил доста . сигорно ще ми кажете да си направя почивка за 1-2 седмици. но неискам .умирам да стъпя в залата. всеки ден чакам да стане 19 :30 за да отида
че просто моля за съвет какво ще е наи разумно да направя защото знам че ако не предприема нищо последиците може да са сериозни..
благодаря на всички които прочетът и напишат някакав съвет

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла

Отговорете с цитат
Мнение  
И мен така по съвсем същия начин ме боли,само че лявата ръка.А странното е,че никога не съм си я чупил.Боли ме,когато вдигам за бицепс с кривата щанга и на някои други упражнения.

Мнение  
Ми боли да. Не си кривете китките и не огъвайте много лакътните кости навън, правете правилно упражненията помолете някой да ви оправи техниката. Давай следващия въпрос Smile Ако пък много ви боли сменете упражнението.
Разгрявай, може и да мажеш със някой гел за да ти пари Smile

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети