| Автор |
Съобщение |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
прав си FitMax` аз на лежанката прая 3 серии разгряващи дори 4
|
| Нед Окт 21, 2007 10:26 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
zob40
Потребител
Местожителство: в залата
|
RockyBalboa написа:прав си FitMax` аз на лежанката прая 3 серии разгряващи дори 4
и колко серии прави6 лежанка
|
| Пон Окт 22, 2007 6:26 pm |
|
 |
rnmt
Модератор
|
е хубаво е да се разгрява повечко ама тва ващо е...
_________________ _______
| |
| O
|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
|
| Пон Окт 22, 2007 6:49 pm |
|
 |
FitMax`
Потребител
Местожителство: Плевен
|
rnmt написа:е хубаво е да се разгрява повечко ама тва ващо е... 
Що бе?  2 разгряващи + 4 натоварващи = 6 серии .. Доволно
_________________ Ако ме видиш да се бия с мечка в гората, иди да помогнеш на мечката...
|
| Пон Окт 22, 2007 9:07 pm |
|
 |
praset
Потребител
|
Да трее разгрявка , ама аз права само по 1 разгряваща
|
| Пон Окт 22, 2007 9:57 pm |
|
 |
zob40
Потребител
|
аз когато правя гърди правя много хубава загрявка без тежести една серия само лост и па4вам големите килограми и от мен да знаете ``много хубаво не е хубаво`` в слу4ея с разгрявката аз сте се изморя и после няма дя имам силя зя големите килограми все пак 3-4 серии не са никак малко
|
| Вто Окт 23, 2007 1:17 pm |
|
 |
rnmt
Модератор
|
аз пък загрявам рамената 6-7 минути най-малко щотот някой ден ше вземат да се откачат
_________________ _______
| |
| O
|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
|
| Вто Окт 23, 2007 1:37 pm |
|
 |
emga
|
am az iam 1 problem...s ramoto i 1 put praih licevi opori predi 5-6 meseca i ot togas ramoto me boli ne e silna bolka i samo kogato go natovarq boli ne e izkul4eno,izvadeno,skup4no i nqq ni6to na reng. snimka ebah gi u doktorite,.....vii ste hora s opit moje da znaete...mersi predvaritelno ....
P.P. na 13 godini sum
jkklouna:ПИШИ на КИРИЛИЦА
|
| Чет Ное 01, 2007 3:20 pm |
|
 |
zob40
Потребител
|
emga написа:am az iam 1 problem...s ramoto i 1 put praih licevi opori predi 5-6 meseca i ot togas ramoto me boli ne e silna bolka i samo kogato go natovarq boli ne e izkul4eno,izvadeno,skup4no i nqq ni6to na reng. snimka ebah gi u doktorite,.....vii ste hora s opit moje da znaete...mersi predvaritelno ....
P.P. na 13 godini sum
ми не може да е счупено изкълчено или извадено защото много боли наи вероятно си го претоварил
............||..............
.........../ \.............
.............................
|
| Чет Ное 01, 2007 6:42 pm |
|
 |
jkklouna
Модератор
Местожителство: Kozloduy
|
praset написа:Аз исакм да споделя , че до скоро имах 1 болка в рамото. Бях спрял тренировките за известно време и пак почнаш но болката пак се появи и освен че започнах да РАЗГРЯВАМ ПО "УСИЛЕНО" започнах да се мажа с 1 лекарство - FASTOM GEL и да чукам на дърво вече 2 седмици болката я няма
Това е от Прасет, но го беше пуснал в друга тема.
_________________ Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
|
| Пон Ное 12, 2007 10:30 pm |
|
 |
Anapolon
Модератор
|
Аз проблеми с контузии и т.н. нямам.От миналата седмица супер много ме болеше рамото ... но незнам какво стана вчера се сабуждам и котката ми се овила около рамото (черна персииска на 3 год) и сега се чуфствам отлично в рамената  нз няква магия ли стана или кфо ама тая котка вече ше си спи при мене жена ми не я искам тя не ме лекува хаха  маитап
|
| Пон Ное 12, 2007 10:37 pm |
|
 |
vankata_bg
Потребител
|
аз загрявам кам 5-6 мин.парво врата,после раменете после кръста,китки крака(без тежести).после взимам 5 кг дъмпели и загрявам 1-2 мин бицепс,трицепс и пак рамо.После като загрея по този на4ин имам 4увството 4е имам двойно пове4е сила.
|
| Пон Ное 12, 2007 11:23 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
 Контузено рамо и първоначална помощ
Тази сутрин в залата едно момче, както вдигаше на лежанката, извика от болки и стана ясно, че много остра болка го е прерязала в лявото рамо. спря да тренира , но болката продължаваше да е силна. Всички се оказахме помагачи, но възникна спор по въпроса какво трябва да се прави. Една част твърдяхме, че просто трябва да спре тренировката за деня и да върви на лекар.Другата част започнаха да му правят масажи на рамото, защото най-вероятно имал "замятане" и ще се оправи. Не знам дали се оправи,защото си тръгвах.
Бих искала да чуя компетентно мнение, защото така и не съм убедена в ползата от тези масажи.
|
| Съб Ное 17, 2007 1:21 pm |
|
 |
praset
Потребител
|
 Re: Контузено рамо и първоначална помощ
maria написа:Тази сутрин в залата едно момче, както вдигаше на лежанката, извика от болки и стана ясно, че много остра болка го е прерязала в лявото рамо. спря да тренира , но болката продължаваше да е силна. Всички се оказахме помагачи, но възникна спор по въпроса какво трябва да се прави. Една част твърдяхме, че просто трябва да спре тренировката за деня и да върви на лекар.Другата част започнаха да му правят масажи на рамото, защото най-вероятно имал "замятане" и ще се оправи. Не знам дали се оправи,защото си тръгвах.
Бих искала да чуя компетентно мнение, защото така и не съм убедена в ползата от тези масажи.
Аз имах същия проблем и спрях да тренирам за 2 седмици , после започнах да правя леки опражнения с не много големи тежести и се мазах 7 дена с фастом гел и са да чукам на дърво не ме боли , но само за 1 ден да спира тренировките е доста малко се пак не сме за 1 ден:
Човешкото тяло е кат презарватива ползвасе 1 път , но трее да внимаваш да не го спукаш , че тогава става лошо.
|
| Съб Ное 17, 2007 2:04 pm |
|
 |
wolfer
Потребител
|
Здравейте, наскоро претърпях контузия (не в залата) измести ми се капачката на коляното.
1 месец бях на легло с обездвижен крак. Преди седмица и половина свалих шината, която ползвах за крака. Преди 2 дена поднових тренировки. Избягвам да си натоварвам краката, не правя упражнения от стоеж, което значително намали упражненията, които ползвах - затова ако може да изброите упражнения за рамо и гръб от седеж (общо взето да няма голямо натоварване в краката).
Естествено и програмата ми ще претърпи промяна, та търся съвет. Значи аз мисля за следната
1Ден Гърди + бицепс
2Ден Рамо
3Ден почивка
4Ден Гръб + трицепс
5Ден ....
6 Ден почивка и отначало
Та проблема ми, че в 5тия ден нямам мускулна група, която да тренирам и фактически пак се явява почивка.
А искам да си тренирам гърдите с бицепса и гърбът с трицепса. Не искам 1 ден само за ръце ако ме разбирате.
Някакъв вариант (без крака в програмата) ако може да предложите. Може би 1 ден тренировка 1 ден почивка дали би било удачно (защото смятам да качвам маса и да използвам добавки до 1-2 седмици).
Надявам се че някой ще помогне.
Всичко хубаво
|
| Вто Яну 08, 2008 6:28 pm |
|
 |
|
|