Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 3
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща
травми и контузи
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение травми и контузи 
според мен трябва да има такава тема да споделяме рисковите упражнения медикаменти за възтановяване след контузи и т.н.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя

Отговорете с цитат
Мнение  
От няколко седмици имам 1 проблем.Когато вдигам за предно рамо или за гръб (скрипец зад врат) усещам една много остра болка в лявото рамо. По принцип не ме боли , не го смятам за важно , но може да стане и по сериозно

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
kacpar написа:
От няколко седмици имам 1 проблем.Когато вдигам за предно рамо или за гръб (скрипец зад врат) усещам една много остра болка в лявото рамо. По принцип не ме боли , не го смятам за важно , но може да стане и по сериозно

Разгрявай! Wink Рамото го разгрявам аз поне по 20 мин.. (щото ако не го правя ме боли и пука и е Mad )

Мнение  
FitMax` написа:
kacpar написа:

Разгрявай! Wink Рамото го разгрявам аз поне по 20 мин.. (щото ако не го правя ме боли и пука и е Mad )

и мойто пука...мене цялото тяло ми пука де Laughing

|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
Отговорете с цитат
Мнение  
аз имам проблеми с кръста особено когато правя гребани с 6танга и мечка помогнете

Отговорете с цитат
Мнение  
И аз наскоро имах проблеми с кръста от клековете може би.Но с времето се оправих.

Отговорете с цитат
Мнение  
И аз имах проблеми с кръста.А за разгряването-никога не правя.Контузвал съм си и свиващия мускул от претренирване и така

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
bobi написа:
И аз имах проблеми с кръста.А за разгряването-никога не правя.Контузвал съм си и свиващия мускул от претренирване и така

едно от най-важните неща е разгряването от мен да знаеш Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
RockyBalboa написа:
bobi написа:

ми у6 загрявам краста пове4е ма незнам са опраи

Отговорете с цитат
Мнение  
И мен мноо ме болеше нещо рамото и спрех да тренирам за 2 седмици и са тия дни пак почвам.

Отговорете с цитат
Мнение  
RockyBalboa написа:
bobi написа:

да. 50% от тренировката е в разгрявката Wink

Мнение  
Цитат:
50% от тренировката е в разгрявката

Ще ми кажеш ли защо?

Отговорете с цитат
Мнение  
За да не се контузиш така че повече никога да не тренираш , ама 50% ЧАК ПЪК ТОЛКОВА , давам 27 % най - много

Отговорете с цитат
Мнение  
bobi написа:
Цитат:
50% от тренировката е в разгрявката

Ще ми кажеш ли защо?

мускулът трябва да бъде разгрят за да се подготви за същинското "стресиране", иначе ефектът би бил правопропорционален на това все едно да си с 40 градуса телесна температура и да се потопиш в 0 градуса вода

|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
Отговорете с цитат
Мнение  
повечето контузии идват от липсата на разгрявка. освен това което ти казаха пичовете само ще добавя и гадния навик от вратата да лягат на лежанката и да почнат да бутат тежко. Wink
за големите групи е хубаво да се правят дори по 2 разгряващи серии за да усетиш буквално как се загряваш Wink

Напишете отговор Страница 1 от 3
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети