| Автор |
Съобщение |
krisitoooo
Потребител
|
 тренер в Варна
Абе хора не ща зали , колкот исаш в Варна . Аз искам тренйор тва е някой ако знае в Варна , някой , който изготвя програми и те тренира и е добър ще съм му благодарна
|
| Сря Мар 26, 2008 9:36 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
Аз съм от Варна познавам само един трениор със завършен курс но като му знам знанията и не ми се иска да ти го препоръчвам най много да те тегли още назад
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Сря Мар 26, 2008 9:38 pm |
|
 |
krisitoooo
Потребител
|
Пф благодаря ти ама чудна работа голям град аз така да се радвам , че живея тук пък  Зали много пък тренйори липсват май всички ли са в Сф за там поне знам имало добри , и сега какво ще се справяме сами
|
| Сря Мар 26, 2008 9:42 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
krisitoooo написа:Пф благодаря ти ама чудна работа голям град аз така да се радвам , че живея тук пък Зали много пък тренйори липсват май всички ли са в Сф за там поне знам имало добри , и сега какво ще се справяме сами 
Има една зала в Аспарухово в читалището там работи едно момче с очила той е много добър и много разбира може да отидеш при него, сигурно няма да иска да ти стане личен трениор но ще ти помогне с каквото може няма да ти откаже никога мн е свестен.
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Сря Мар 26, 2008 9:47 pm |
|
 |
krisitoooo
Потребител
|
|
| Сря Мар 26, 2008 9:55 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
|
| Сря Мар 26, 2008 10:06 pm |
|
 |
krisitoooo
Потребител
|
|
| Сря Мар 26, 2008 10:38 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
Касно е вече за професия ама дано на повече хора да им е смешно как говоря мн обичам хумура  може понякога да дрангам и глупости без да се усещам ама така ми идва отвътре да се изказвам не търся определени думи просто квото мисля казвам и за тва така
|
| Сря Мар 26, 2008 11:11 pm |
|
 |
krisitoooo
Потребител
|
|
| Сря Мар 26, 2008 11:34 pm |
|
 |
dimitar_sd
|
Абе братле/сестро, вземи прочети това онова по книги и списания, като цяло, най-добре са книжките щото в списанията от там вземат инфото. Никой не се родил научен. Другото важно нещо е, че трябва да се експериментира. Всеки организъм е уникален. Едни и същи неща не важат за всички. Просто трябва да знаеш основите и да разбереш след това кое работи най-добре за теб. Ти си човекът който най-добре усеща своето тяло. Успех.
|
| Чет Апр 10, 2008 11:35 am |
|
 |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
Роки, любопитно ми е за кой треньор лицензиран говорим. Да не е едно момче което и по медийте гледахме скоро?
_________________ No profit grows where's no pleasure taken!
|
| Чет Апр 10, 2008 12:03 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
max_paine написа:Роки, любопитно ми е за кой треньор лицензиран говорим. Да не е едно момче което и по медийте гледахме скоро? 
Ако говориш за този който казах че не искам да препоръчвам, едва ли е бил по медийте
|
| Чет Апр 10, 2008 4:16 pm |
|
 |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
Защото аз мога да препоръчам треньор от Варна, но много скъпо взима. Иначе определено е на адекватно ниво. Дори мога да кажа, че е много добър
_________________ No profit grows where's no pleasure taken!
|
| Чет Апр 10, 2008 4:18 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
max_paine написа:Защото аз мога да препоръчам треньор от Варна, но много скъпо взима. Иначе определено е на адекватно ниво. Дори мога да кажа, че е много добър 
Значи едва ли говорим за един и същи
|
| Чет Апр 10, 2008 4:27 pm |
|
 |
|
|