Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
тренер в Варна
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение тренер в Варна 
Абе хора не ща зали , колкот исаш в Варна . Аз искам тренйор тва е някой ако знае в Варна , някой , който изготвя програми и те тренира и е добър ще съм му благодарна Smile

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Аз съм от Варна познавам само един трениор със завършен курс но като му знам знанията и не ми се иска да ти го препоръчвам най много да те тегли още назад Laughing

Мнение  
Пф благодаря ти ама чудна работа голям град аз така да се радвам , че живея тук пък Sad Зали много пък тренйори липсват май всички ли са в Сф за там поне знам имало добри , и сега какво ще се справяме сами Rolling Eyes

Отговорете с цитат
Мнение  
krisitoooo написа:
Пф благодаря ти ама чудна работа голям град аз така да се радвам , че живея тук пък Sad Зали много пък тренйори липсват май всички ли са в Сф за там поне знам имало добри , и сега какво ще се справяме сами Rolling Eyes

Има една зала в Аспарухово в читалището там работи едно момче с очила той е много добър и много разбира може да отидеш при него, сигурно няма да иска да ти стане личен трениор но ще ти помогне с каквото може няма да ти откаже никога мн е свестен.

Мнение  
Мерси отново ще се разтърся все пак , ако ли не ще пробвам и .... много се радвам така ти като пишеш, че винаги ме развеселяваш Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
krisitoooo написа:
Мерси отново ще се разтърся все пак , ако ли не ще пробвам и .... много се радвам така ти като пишеш, че винаги ме развеселяваш Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

хах какво весело съм казал сега Laughing

Мнение  
там работи едно момче с очила той е много добър
Еи тва ме напуши сериозно явно си талант Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Радвай се де , то тва и професия може ти стане Wink Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Касно е вече за професия ама дано на повече хора да им е смешно как говоря мн обичам хумура Wink може понякога да дрангам и глупости без да се усещам ама така ми идва отвътре да се изказвам не търся определени думи просто квото мисля казвам и за тва така Wink

Мнение  
Ето сега пак ме разсмя кво е тва дрангам ? Wink ...... еми то лошо няма даже си е хубаво щом всеки път като напишеш нещо се смея ами да непринудеността е едно от най хубавите качества.... ама аз да спирам , че ще ни направят забележка то кат чат стана ... продължавай все така. пък за професия и талант не е късно никога .Нали се сещаш Павароти на 31 години се е развил така , че развивай се .... тва в кръга на шегата Very Happy Very Happy Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
Абе братле/сестро, вземи прочети това онова по книги и списания, като цяло, най-добре са книжките щото в списанията от там вземат инфото. Никой не се родил научен. Другото важно нещо е, че трябва да се експериментира. Всеки организъм е уникален. Едни и същи неща не важат за всички. Просто трябва да знаеш основите и да разбереш след това кое работи най-добре за теб. Ти си човекът който най-добре усеща своето тяло. Успех.

Отговорете с цитат
Мнение  
Роки, любопитно ми е за кой треньор лицензиран говорим. Да не е едно момче което и по медийте гледахме скоро? Wink

Мнение  
max_paine написа:
Роки, любопитно ми е за кой треньор лицензиран говорим. Да не е едно момче което и по медийте гледахме скоро? Wink

Ако говориш за този който казах че не искам да препоръчвам, едва ли е бил по медийте Laughing

Мнение  
Защото аз мога да препоръчам треньор от Варна, но много скъпо взима. Иначе определено е на адекватно ниво. Дори мога да кажа, че е много добър Wink

Мнение  
max_paine написа:
Защото аз мога да препоръчам треньор от Варна, но много скъпо взима. Иначе определено е на адекватно ниво. Дори мога да кажа, че е много добър Wink

Значи едва ли говорим за един и същи Laughing

Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети