Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
ужас моля ви помогнете !!!
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение ужас моля ви помогнете !!! 
Здражеите!!! Моля ви кажете добре ли е ако взимам бирена мая за добавка!?! На 13 години сам и от скоро ходя на фитнес! теж 46кг исам вско 1,58м. Хдих на доктор скоро и тои също миказа цхе сам малак за добавки но съсщия денедно мом4е ми каза 4е ще мога да ползвам бирената мая за добавка и заради витамините и калцийте и другите простутий ще е добре да я пия! Днес си купих бирена мая и видях има и жъглихидрати и белтъ4ини и други рабрах защо ми каза 4е мога да пия бирена мая като добажка и без да ми жреди. Тои ми каза 2 хап4ета преди и 2 след тренирожка, но аз сам много слаб и бих искал ако мойе по 3 преди и по 3 след тренировка !?! Моляви кажете ще има ли ефект от бирената мая и мога ли да я вземам по 3 преди и по 3 след тренирова? Благодаря ви преджарително!!!!

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
...за бирената мая дали има ефект или не - не мога да ти кажа. Не познавам човек, който да пие подобно нещо, но не си мисли, че като пиеш по-голямо количество от нещо ще има по-голям ефект. Понякога резултатът е точно обратен като прекалиш с дневния прием Cool

Мнение  
ами да попитам като почивам трябва ли да пия бирена мая ????

Отговорете с цитат
Мнение  
Да трябва да я пиеш и в дните в които почиваш. Специално с биренат мая няма проблем да увеличиш приема.

Отговорете с цитат
Мнение  
Еи идиоти(без фитнес БГ) Щом доктора ти е казал че си малак значи си малак ас каде сам на 14 не пия брат ми почна да пие от 16 годишен.Тва не е за по малки.То няма странични ефекти де ама нее много полезно според мене да се пие докато си на 13 а като гледам кво си писал че си 46 кг и си 1,58 направо .... трябва ти ядене момче Да Ядешшш като сумлет ако искаш нещо за бирена мая ти е още рано !!! (според мене)

Мнение  
благодаря ви много!!! Значи няма проблем да ожелицха дозата дано има ефект.

Отговорете с цитат
Мнение  
dj_kris написа:
благодаря ви много!!! Значи няма проблем да ожелицха дозата дано има ефект.

Само с бирена мая няма да постигнеш кой знае какви резултати .

Отговорете с цитат
Мнение  
Да JAKI ясно ми е че няма да има кои знае какъв ефект, но за 13 годишно момче на което доктора не му дава да пие добавки като (креатин и протеин и дп.) ще се радвам и на това което ще постигна с бирената мая колкото и да е малко!!!

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети