Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
фитнес програма за качване на мускулна маса - помощ
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение фитнес програма за качване на мускулна маса - помощ 
fitnes programa- za ka4vane na masa

zdr-te... 6te vi pomolq da mi kajete edna programa koqto da e za ka4vane na masa......poneje mn vreme treniram KICKBOXING i poprincip spazvam kiogrami za kategoriqta.V momenta sam 62 kg i sam visok okolo 1.77-1.80 .po princip ot okolko 4-5 meseca se zanimavam s fitnes samo4e do sega sam pravil relef,koito za koite kiogrami e dobar spraqmo viso4inata.Nqmam korem,mazninite sam gi prevarnal v plo4ni po nego. Prosto sega celta mi e da ka4a nezavisimo ot 4e treniram KICKBOXING i spazvam kategorii,iskam da vi pomolq nqkoi koito razbira ot vas da mi prepora4a programa za trenirane-za ka4vane na masa (kato da mi koje g/d kolko serii s kolko povtoreniq da pravq) i sa6to taka ne6to kato po predpo4eteni hrani ????!!! Sa6to taka kakvi hranitelni dobavki da vzema ???!! BLAGODARQ VI predvaritelno !!!!

1.9 Забранено е писането с латински букви (както теми така и заглавия), както и заместването на букви като “Ч”, “Ш” и др. с други означения като “4”,”6” и др… Постовете, които нарушават правилото ше бъдат модерирани, а потребителите известявани чрез Лично Съобщение.

mod : sporting_

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Ся не разбрах за кво питаш?За тренировъчна програма или за хранителна,защото си е пуснал в раздела за диети,а питаш за серии и за повторения?

Отговорете с цитат
Мнение Re: fitnes programa- za ka4vane na masa help 
hawaeca1990 написа:
fitnes programa- za ka4vane na masa

zdr-te... 6te vi pomolq da mi kajete edna programa koqto da e za ka4vane na masa......poneje mn vreme treniram KICKBOXING i poprincip spazvam kiogrami za kategoriqta.V momenta sam 62 kg i sam visok okolo 1.77-1.80 .po princip ot okolko 4-5 meseca se zanimavam s fitnes samo4e do sega sam pravil relef,koito za koite kiogrami e dobar spraqmo viso4inata.Nqmam korem,mazninite sam gi prevarnal v plo4ni po nego. Prosto sega celta mi e da ka4a nezavisimo ot 4e treniram KICKBOXING i spazvam kategorii,iskam da vi pomolq nqkoi koito razbira ot vas da mi prepora4a programa za trenirane-za ka4vane na masa (kato da mi koje g/d kolko serii s kolko povtoreniq da pravq) i sa6to taka ne6to kato po predpo4eteni hrani ????!!! Sa6to taka kakvi hranitelni dobavki da vzema ???!! BLAGODARQ VI predvaritelno !!!!

Пишете на кирилица бе хорааааааа . Exclamation

Отговорете с цитат
Мнение  
Момчето иска програма за тренирровка за маса, хранителни добавки за маса и диета за маса като желае да качва тренирайки кикбокс, което според мен ще стане трудно, но нека все пак видим отговора на по-компетентните от мен.

Отговорете с цитат
Мнение  
Точно така изкам да кача мусколна маса.Да ми кажете програма по която да тренирам(като в нея да ми кажете по колко серии се правят принципно и с колко повторения),също така какви хранитенли добажки да взема като на месец мога да разполагам с около 50 лв.

Отговорете с цитат
Мнение  
Избери си една от тези две програми .

http://www.bb-team.org/workout/1358
http://www.bb-team.org/workout/1289

Не знам какво ще направиш с тея 50 лв . Вземи си суроватъчен протеин + креатин . Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Мерси много...!!! А за 50 лв. казвам горе долу с колко мога да дажам за хранителни добавки понеже съм ученик и 60 лв. да е не е проблем ще ги намеря.... И пак мерси много Smile а продуктите на на коя фирма да са......!!??

Отговорете с цитат
Мнение  
JAKI този продукт CGT няма ли да сварши работа...!!! Като аз се спирам и на него...само че ще си взема в по голямо количество как мислиш ти.?

Отговорете с цитат
Мнение  
Също така към него ще си взема и суроватъчен протеин....ще постигна ли некакъв резултат с едновременното взимане на CGT i суровотъчен протеин?

Отговорете с цитат
Мнение  
hawaeca1990 написа:
Също така към него ще си взема и суроватъчен протеин....ще постигна ли некакъв резултат с едновременното взимане на CGT i суровотъчен протеин?

Прибави и глутамин и си ок.
Вземи си BG продукти щом разполагаш с малко средства,само че не очаквай чудеса за месец два!!!

Отговорете с цитат
Мнение  
ok, мерси много..

Отговорете с цитат
Мнение  
hawaeca1990 написа:
JAKI този продукт CGT няма ли да сварши работа...!!! Като аз се спирам и на него...само че ще си взема в по голямо количество как мислиш ти.?

Абе бива го продукта не е лош върши работа ама аз си предпочитам да са по отделно трите , иначе и този върши работа.
В комбинация с суроватъчен протеин още по- добре.

Отговорете с цитат
Мнение  
djpbs написа:
hawaeca1990 написа:

Прибави и глутамин и си ок.
Вземи си BG продукти щом разполагаш с малко средства,само че не очаквай чудеса за месец два!!!

Няма смисъл да си взима глутамин , CGT - креатин , глутамин , таурин , за какво му е още един глутамин. Rolling Eyes

Отговорете с цитат
Мнение  
здрасти може ли да ми препоръчате някаква програма нещо ръка корем гърди гръб също
Question тренирал съм един месец 77кг съм благодаря предварително Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
здрасти може ли да ми препоръчате някаква програма нещо ръка корем гърди гръб също
Question тренирал съм един месец 67кг съм благодаря предварително извиняваиже убърках си киограмите Wink

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети