| Автор |
Съобщение |
hawaeca1990
Потребител
|
 фитнес програма за качване на мускулна маса - помощ
fitnes programa- za ka4vane na masa
zdr-te... 6te vi pomolq da mi kajete edna programa koqto da e za ka4vane na masa......poneje mn vreme treniram KICKBOXING i poprincip spazvam kiogrami za kategoriqta.V momenta sam 62 kg i sam visok okolo 1.77-1.80 .po princip ot okolko 4-5 meseca se zanimavam s fitnes samo4e do sega sam pravil relef,koito za koite kiogrami e dobar spraqmo viso4inata.Nqmam korem,mazninite sam gi prevarnal v plo4ni po nego. Prosto sega celta mi e da ka4a nezavisimo ot 4e treniram KICKBOXING i spazvam kategorii,iskam da vi pomolq nqkoi koito razbira ot vas da mi prepora4a programa za trenirane-za ka4vane na masa (kato da mi koje g/d kolko serii s kolko povtoreniq da pravq) i sa6to taka ne6to kato po predpo4eteni hrani ????!!! Sa6to taka kakvi hranitelni dobavki da vzema ???!! BLAGODARQ VI predvaritelno !!!!
1.9 Забранено е писането с латински букви (както теми така и заглавия), както и заместването на букви като “Ч”, “Ш” и др. с други означения като “4”,”6” и др… Постовете, които нарушават правилото ше бъдат модерирани, а потребителите известявани чрез Лично Съобщение.
mod : sporting_
|
| Пет Юли 20, 2007 1:13 am |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
FitnesInstruktor
Потребител
Местожителство: Bulgaria
|
Ся не разбрах за кво питаш?За тренировъчна програма или за хранителна,защото си е пуснал в раздела за диети,а питаш за серии и за повторения?
_________________ Постоянство,търпение,воля
Химия e Мръсна дума !!!
|
| Пет Юли 20, 2007 7:47 am |
|
 |
JAKI
Тренер
|
 Re: fitnes programa- za ka4vane na masa help
hawaeca1990 написа:fitnes programa- za ka4vane na masa
zdr-te... 6te vi pomolq da mi kajete edna programa koqto da e za ka4vane na masa......poneje mn vreme treniram KICKBOXING i poprincip spazvam kiogrami za kategoriqta.V momenta sam 62 kg i sam visok okolo 1.77-1.80 .po princip ot okolko 4-5 meseca se zanimavam s fitnes samo4e do sega sam pravil relef,koito za koite kiogrami e dobar spraqmo viso4inata.Nqmam korem,mazninite sam gi prevarnal v plo4ni po nego. Prosto sega celta mi e da ka4a nezavisimo ot 4e treniram KICKBOXING i spazvam kategorii,iskam da vi pomolq nqkoi koito razbira ot vas da mi prepora4a programa za trenirane-za ka4vane na masa (kato da mi koje g/d kolko serii s kolko povtoreniq da pravq) i sa6to taka ne6to kato po predpo4eteni hrani ????!!! Sa6to taka kakvi hranitelni dobavki da vzema ???!! BLAGODARQ VI predvaritelno !!!!
Пишете на кирилица бе хорааааааа .
|
| Пет Юли 20, 2007 11:27 am |
|
 |
Gaert
Тренер
Местожителство: Пловдив
|
Момчето иска програма за тренирровка за маса, хранителни добавки за маса и диета за маса като желае да качва тренирайки кикбокс, което според мен ще стане трудно, но нека все пак видим отговора на по-компетентните от мен.
|
| Пет Юли 20, 2007 1:31 pm |
|
 |
hawaeca1990
Потребител
|
Точно така изкам да кача мусколна маса.Да ми кажете програма по която да тренирам(като в нея да ми кажете по колко серии се правят принципно и с колко повторения),също така какви хранитенли добажки да взема като на месец мога да разполагам с около 50 лв.
|
| Пет Юли 20, 2007 2:10 pm |
|
 |
JAKI
Тренер
|
Избери си една от тези две програми .
http://www.bb-team.org/workout/1358
http://www.bb-team.org/workout/1289
Не знам какво ще направиш с тея 50 лв . Вземи си суроватъчен протеин + креатин .
|
| Пет Юли 20, 2007 3:25 pm |
|
 |
hawaeca1990
Потребител
|
Мерси много...!!! А за 50 лв. казвам горе долу с колко мога да дажам за хранителни добавки понеже съм ученик и 60 лв. да е не е проблем ще ги намеря.... И пак мерси много  а продуктите на на коя фирма да са......!!??
|
| Пет Юли 20, 2007 3:49 pm |
|
 |
hawaeca1990
Потребител
|
JAKI този продукт CGT няма ли да сварши работа...!!! Като аз се спирам и на него...само че ще си взема в по голямо количество как мислиш ти.?
|
| Съб Юли 21, 2007 10:21 pm |
|
 |
hawaeca1990
Потребител
|
Също така към него ще си взема и суроватъчен протеин....ще постигна ли некакъв резултат с едновременното взимане на CGT i суровотъчен протеин?
|
| Съб Юли 21, 2007 10:49 pm |
|
 |
djpbs
Потребител
|
hawaeca1990 написа:Също така към него ще си взема и суроватъчен протеин....ще постигна ли некакъв резултат с едновременното взимане на CGT i суровотъчен протеин?
Прибави и глутамин и си ок.
Вземи си BG продукти щом разполагаш с малко средства,само че не очаквай чудеса за месец два!!!
|
| Нед Юли 22, 2007 1:11 pm |
|
 |
hawaeca1990
Потребител
|
ok, мерси много..
|
| Пон Юли 23, 2007 12:24 am |
|
 |
JAKI
Тренер
|
hawaeca1990 написа:JAKI този продукт CGT няма ли да сварши работа...!!! Като аз се спирам и на него...само че ще си взема в по голямо количество как мислиш ти.?
Абе бива го продукта не е лош върши работа ама аз си предпочитам да са по отделно трите , иначе и този върши работа.
В комбинация с суроватъчен протеин още по- добре.
|
| Пон Юли 23, 2007 10:38 am |
|
 |
JAKI
Тренер
|
djpbs написа:hawaeca1990 написа:Също така към него ще си взема и суроватъчен протеин....ще постигна ли некакъв резултат с едновременното взимане на CGT i суровотъчен протеин?
Прибави и глутамин и си ок.
Вземи си BG продукти щом разполагаш с малко средства,само че не очаквай чудеса за месец два!!!
Няма смисъл да си взима глутамин , CGT - креатин , глутамин , таурин , за какво му е още един глутамин.
|
| Пон Юли 23, 2007 10:41 am |
|
 |
trynyty
|
здрасти може ли да ми препоръчате някаква програма нещо ръка корем гърди гръб също
 тренирал съм един месец 77кг съм благодаря предварително
|
| Сря Дек 12, 2007 1:29 am |
|
 |
trynyty
|
здрасти може ли да ми препоръчате някаква програма нещо ръка корем гърди гръб също
Question тренирал съм един месец 67кг съм благодаря предварително извиняваиже убърках си киограмите
|
| Сря Дек 12, 2007 1:36 am |
|
 |
|
|