Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения Страница 1 от 1
цикъл след боледуване?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение цикъл след боледуване? 
Здравейте,имам един въпрос.Бях започнал цикъл с омнадрен и метан,но на 4-тата седмица се разболях(някъв вирус)и се наложи да пия антибиотици Sad естествено спрях метана и омнадрена за вече 10 дни,сега съм добре и не знам какво ще е най-добре да направя Confused
Дали да продалжа с цикъла или да го оставя така,или да направя 4-седмици омнадрен и дека?Не знам,надявам се някои по запознат да ми даде съвет Smile

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Трябваше да си направиш излизането с прегнил и клостилбегит и слет 2 месеца да си направиш друг цикъл , даже при първа възможност направи излизане Confused с 1 прегнил от 5000 и после клостилбегит 1 седмица по 2 хапа

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
TrOfi написа:
Трябваше да си направиш излизането с прегнил и клостилбегит и слет 2 месеца да си направиш друг цикъл , даже при първа възможност направи излизане Confused с 1 прегнил от 5000 и после клостилбегит 1 седмица по 2 хапа

Ми не направих излизане защото мислех,че няма да е края на цикъла ми,то 4 седмици омнадрен е нищо тъкму започнах да усещам нещо Sad
Само да вмъкна,че не съм на 15г и не съм 60кила,както повечето който питат за стероиди тук в форума Wink 24г 176 85кг съм.
Верно ли трябва да спирам всичко Sad тъкму почнах да усещам нещо от цикъла,защото ако е след 2 месеца пак,ще е цикъл с винстрол за чистене,пак сега ми се щеше да кача няколко килца

Отговорете с цитат
Мнение  
Mи бии си 1 прегнил 5000 сега и ако си оздравял направо го почвай Partyman

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
моя съвет е да си почине тялото ти от антибиотика,поне месец и тогава си направи ново цикълче.щото доколкото сам информиран стероидите намаляват имунитета на организма и ако не си оздравял напълно рискуваш да повториш боледуването пак по време на цикъла!

Мнение  
straha написа:
моя съвет е да си почине тялото ти от антибиотика,поне месец и тогава си направи ново цикълче.щото доколкото сам информиран стероидите намаляват имунитета на организма и ако не си оздравял напълно рискуваш да повториш боледуването пак по време на цикъла!

правилно е това което си чул..от стероидите имунната система отслабва много..но най- много отслабва след като свършиш цикъла...за това е добре да се вземат комплексни витамини по време и след цикъла ..но много хора пренепрегват витамините ,но след това си патят Rolling Eyes

Мнение  
Благодаря ви за съветите!Най-добре ще е да си почина и след месец едно цикълче с винстрол Smile
Определено ще е добре и витаминчета да си взема,пак колкото съм качил толкова,все пак здравето е по-важно

Отговорете с цитат
Мнение  
Idea

Покажи мнения от преди:
Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети