Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Хранителна програма за покачване на мускулна маса.
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Хранителна програма за покачване на мускулна маса. 
|

Закуска .
09-00 : 70гр. овесени ядки + 1 банан
10:30 : Плод (200гр.)
Обяд .
12:30 : 150гр. ориз , 2 филийки пълнозърнест хляб + плод
15:30 : 100гр. извара
Вечеря .
18:00 : 200гр. пилешка пържола , салата , 50гр. сирене

||

Закуска .
09:00 : 4 белтъка + 2 банана
10:30 : плод или компот ...
Обяд .
12:30 : 150гр. риба (тон , скумрия , бяла риба ...) , салата (краставици , домати)
15:30 : плод 200гр.
Вечеря .
18:00 : 150гр. телешка пържола , салата , 50гр. кисело мляко
21:00 : 200гр извара

днес едната утре другата и така се редуват ден след ден Wink при правилно и точно изпълнение на програмата ефекта ви го гарантирам ...

И все пак МНЕНИЯ за програмата Arrow

Последната промяна е направена от sporting_ на Вто Авг 21, 2007 2:51 pm; мнението е било променяно общо 1 път

Отговорете с цитат
Мнение Re: Хранителна програма за покачване на мускулна маса. 
sporting_ написа:
|

Закуска .
Обяд .
Вечеря .

||

Закуска .
Обяд .
12:30 : 150гр. риба (тон , скумрия , бяла риба ...) , салата (краставици , домати)
Вечеря .
18:00 : 150гр. пилешка пържола , салата , 50гр. кисело мляко

днес едната утре другата и така се редуват ден след ден Wink при правилно и точно изпълнение на програмата ефекта ви го гарантирам ...

На I какво месо хапваш на обяд , защото не е написано.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Re: Хранителна програма за покачване на мускулна маса. 
JAKI написа:
sporting_ написа:
|

Закуска .
Обяд .
Вечеря .

||

Закуска .
Обяд .
Вечеря .
18:00 : 150гр. пилешка пържола , салата , 50гр. кисело мляко

На I какво месо хапваш на обяд , защото не е написано.

без месо ... въглехидрати ...

Мнение  
спортинг тая тема за хранителния режим е как да ти кажа...
хранителен режим и ежедневието в България + труд и съответното възнаграждение е как да ти кажа Rolling Eyes
да си говорим истината ...
ако бачкаш или учиш и бачкаш в 9:00 няма да закусваш ами вече ще си се попотил от работа и от ядове с п***раси ... ( както казваше баща ми преди:"сине синеее.. ша видиш ти - сега на училище само с п***раси ша се занимаваш,после в университета пак с п***раси после на работа пак с п***раси... въобще цял живот се с п***раси ша се занимваш Laughing )
ядем боклуци и синтетики,а пилешките пържоли са 7 кинта килото,а за сирене или кашкавал няма да говорим... Sad
добре че има протеини и витамини, за да можем да сложим нещо здравословно в устата си иначе да сме се разпаднали от всички тея нитрати в зеленчуците и изкуствени сандвичи с хляб като дунапрен,салам кучешка радост и ред други неща които ядем и си представяме че имат вкус...
иначе ПРОГРАМАТА Е ИДЕЛНА ама все пак не всички трениращи са ученици,които само диктуват списъка с продуктите на родителите и те отиват и пазаруват... не че аз не съм бил така! напротив казвам всичко това защото съм ял по 5 пържоли на ден на времето,а сега... ставам оправям се,отивам по задачи и в 11 се сещам,че не съм ял нищо... в 1 чак се дореждам да хапна няква пица или някъв друг боклук... а рибата тон и всикчки други вкусотии които са полезни са просто мираж... след това като те врътне рулетката и чааааак до вечерта и така... сигурен съм че има хора в този форум които ще разберат за какво говоря и ще ме подкрепят...
затова съм на мнението че протеин трябва да пият всички без значение дали тренират или не Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
миии програмата е перфектна , но мисля че не и е тук мястото Rolling Eyes сега ще покачвам маса зимата почвам от есента и ще се доверя на някои разбиращ човек ( на теб ) и ще пробвам по тази програма и маи месец ще се назобя.Се пак мерси ще пробвам и по програмата ти за маса и ще кажа резултатите юли месец догодина Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Bicepsa написа:
миии програмата е перфектна , но мисля че не и е тук мястото Rolling Eyes сега ще покачвам маса зимата почвам от есента и ще се доверя на някои разбиращ човек ( на теб ) и ще пробвам по тази програма и маи месец ще се назобя.Се пак мерси ще пробвам и по програмата ти за маса и ще кажа резултатите юли месец догодина Wink

ако го правиш двете точно както съм ги написал ... ако не прекъсваш и абсолютно всеки ден спазваш нещата до юли месец тъкмо за морето ще си направил вече много доброто тяло . ако правиш програмите както са си ти давам по 7-8 кила отгоре до 3 месеца а до юли ... спазвай ги и сам ще усетиш ефекта ...

Мнение  
FitMax` написа:
хранителен режим и ежедневието в България + труд и съответното възнаграждение е как да ти кажа Rolling Eyes
ако бачкаш или учиш и бачкаш в 9:00 няма да закусваш ами вече ще си се попотил от работа и от ядове с п***раси ... ( както казваше баща ми преди:"сине синеее.. ша видиш ти - сега на училище само с п***раси ша се занимаваш,после в университета пак с п***раси после на работа пак с п***раси... въобще цял живот се с п***раси ша се занимваш Laughing )
ядем боклуци и синтетики,а пилешките пържоли са 7 кинта килото,а за сирене или кашкавал няма да говорим... Sad
добре че има протеини и витамини, за да можем да сложим нещо здравословно в устата си иначе да сме се разпаднали от всички тея нитрати в зеленчуците и изкуствени сандвичи с хляб като дунапрен,салам кучешка радост и ред други неща които ядем и си представяме че имат вкус...
иначе ПРОГРАМАТА Е ИДЕЛНА ама все пак не всички трениращи са ученици,които само диктуват списъка с продуктите на родителите и те отиват и пазаруват... не че аз не съм бил така! напротив казвам всичко това защото съм ял по 5 пържоли на ден на времето,а сега... ставам оправям се,отивам по задачи и в 11 се сещам,че не съм ял нищо... в 1 чак се дореждам да хапна няква пица или някъв друг боклук... а рибата тон и всикчки други вкусотии които са полезни са просто мираж... след това като те врътне рулетката и чааааак до вечерта и така... сигурен съм че има хора в този форум които ще разберат за какво говоря и ще ме подкрепят...
затова съм на мнението че протеин трябва да пият всички без значение дали тренират или не Wink

FitMax` ,доста вери работи каза . Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
FitМах абсолютно си прав! Аз съм точно като теб, по цял ден университет, работа и се опитвам все пак да се храня правилно, но като се замисля около 40 % от доходите ми отиват за храна, добавки и тренировки. Тегава работа ама няма как.

Отговорете с цитат
Мнение  
JAKI написа:
FitMax` написа:

FitMax` ,доста вери работи каза . Wink

да каза ... напълно съм съгласен и с неговото мнение , но един младеж на 16-17 години който не работи и е решил те първа да си прави тялото може да я изпълнява ... всичко с времето си както се казва Wink

Мнение  
Юни ще се зобаб пич така че няма да изгуба мн мускули ... около 75-6 кг чист релеф предвкусвам Rolling Eyes засега сам 70кг ще качвам поне до 80-1-2

Отговорете с цитат
Мнение  
изварата не ми понася Sad

Отговорете с цитат
Мнение  
SoLdIeR написа:
.
а бе и на мене не ми понасяше ама свикнах... ям 200гр. без да поемам никакви течности докато ям... щото не е правилно .... представи си ...

Мнение  
sporting_ написа:
SoLdIeR написа:
.
а бе и на мене не ми понасяше ама свикнах... ям 200гр. без да поемам никакви течности докато ям... щото не е правилно .... представи си ...

еми бате ако спазвам точно тренировачната ти програма, и тази с малки промени дали пак ефекта ще е същия?

Отговорете с цитат
Мнение  
SoLdIeR написа:
sporting_ написа:
SoLdIeR написа:
.

еми бате ако спазвам точно тренировачната ти програма, и тази с малки промени дали пак ефекта ще е същия?

не ти разбрах мисълта пиши ми лично Wink Wink Wink

Мнение :) 
хора, аз ако ям само това ще стана кожа и кости за 0 време.

Мойта програмка:

Сутрин: 1 прясно мляко с 1/2 кутия нестле фитнес

10:30: някакво месо (пиле/риба)

12:30: Пица/пилешка пържола със картофено пюре

14:30: Кофичка кисело мляко със овесени ядки (около 100гр)

17:00: каквото си намера в хладилника

19:00: готвено с картофи и месо (понякога дори свинско)

22:00: плодове + протеинов шейк

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети